merhaba arkadaşlar mouse umu havaya kaldırınca mouse imleci aşağı kayıyor direk:S oyunlarda ,windows kullanırken çok soru yaratıyor sizce sebebi ne olabilir?! takıp çıakrdım değişen bir şey olmadı
Bu mouse imlecinin, sistem duruken vs.. kayması eskibir konudur. Tam olarak nedenleri bilinmesede yazılımsal nedenleride mevcuttur, updateler sonrasında oluşur veya yok olur.....
walla bendede aynı sorun var. iki mause kullanıyorum ptik mause'yi sürekli kullandigimda diger mause'da uzun süre durdugu için sola dogru kayma yapiyor. sonra kullanmadigim mause'yi ters cevirince kayma durmuş oluyor.
çok sacma bişey ama neden kayiyor okadar arastirmamiza ragmen halen bulunamadi.
merhaba arkadaşlar mouse umu havaya kaldırınca mouse imleci aşağı kayıyor direk:S oyunlarda ,windows kullanırken çok soru yaratıyor sizce sebebi ne olabilir?! takıp çıakrdım değişen bir şey olmadı
Fareni neden havaya kaldırıyorsun? Mouse'ler düz zeminlerde çalışır. Havaya kaldırınca elbette sapıtır.
Fareni neden havaya kaldırıyorsun? Mouse'ler düz zeminlerde çalışır. Havaya kaldırınca elbette sapıtır.
arkşım gelen cvploar arasından en düşündüreni senin ki benim ne için kaldırdıgım sorun deil sorun kayması başlığı oku bence msjda da ne yazmışım oyunlarda sorun yaratıor diye
arkşım gelen cvploar arasından en düşündüreni senin ki benim ne için kaldırdıgım sorun deil sorun kayması başlığı oku bence msjda da ne yazmışım oyunlarda sorun yaratıor diye
Okumasam yazdıklarını neden cevap vereyim? Ayrıca sen okulda Türkçe yazmayı öğrenemedin mi?
ARKADAŞLAR HEPİNİZİNDE BİLDİĞİ GİBİ MAUSE KAYMA OLAYININ MAUSE PADLE İLGİLİ OLDUNU SÖLEMEME GEREK YOKTUR SANIRIM BAZI MAUSE PADLERDE RENKLER OPTİK OKUYUCU İLE UYUŞMUYOR VE BAZI UYUMSUZ RENKLERİN ÜZERİNE GELDİĞİ ZAMAN MAUSE ATLAMA YAPAR BENDEN TAVSİYE TEK RENK VE KOYU BİR PAD KULLANIN
arkadasım baska mouse denedin mi??Denemedyisen ugrasma..optik mouse'lar boyle sorunlar yaratabiliyor..Yeni bi tane al gitsin.. Denediysen de sistemsel bi hatadır..antivirus programları dene..
laser mouse alcaksınız arkdaşlar optikler ve toplular coşar tabi
" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler." "Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ... Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology