Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
mouse kayması

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> mouse kayması Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
unforgiven42

11 Mayıs 2008; 18:44:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar mouse umu havaya kaldırınca mouse imleci aşağı kayıyor direk:S oyunlarda ,windows kullanırken çok soru yaratıyor sizce sebebi ne olabilir?! takıp çıakrdım değişen bir şey olmadı

ASİL01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Mayıs 2008; 18:51:34 

Farenin içini açıp ledini ve merceğini temiz bir bez ile temizle benimde başıma geldi küçük bir leke varmış temizledim kayma yapmıyor artık

İzmir Karşıyaka E.M.L
Msn: hi-fi_asil@hotmail.com
unforgiven42

12 Mayıs 2008; 1:20:14 

walla temizledim ama değişen bir şey olmadı havaya kaldırınca salak gibi aşağı kayıyor imleçS:

nihat35nihat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Mayıs 2008; 2:10:16 

Bu mouse imlecinin, sistem duruken vs.. kayması eskibir konudur. Tam olarak nedenleri bilinmesede yazılımsal nedenleride mevcuttur, updateler sonrasında oluşur veya yok olur.....

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
McCarty

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 12:24:35 

walla bendede aynı sorun var.
iki mause kullanıyorum ptik mause'yi sürekli kullandigimda diger mause'da uzun süre durdugu için sola dogru kayma yapiyor. sonra kullanmadigim mause'yi ters cevirince kayma durmuş oluyor.

çok sacma bişey ama neden kayiyor okadar arastirmamiza ragmen halen bulunamadi.

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
unforgiven42

12 Mayıs 2008; 22:26:50 

böle sa.ma sorunlarda hep beni bulur öffffffffff

bykanca

13 Mayıs 2008; 1:10:23 

Başka mouse ile denedin mi? Sorun büyük olasılıkla mouse'dan kaynakalıyordur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 13 Mayıs 2008; 1:09:42 >

Lucifer

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 2:39:52 

benimde aynı sorunum vardı.başka bir mouse aldım düzeldi.

34_gurcangurel

13 Mayıs 2008; 3:47:29 

quote:

Orjinalden alıntı: unforgiven42

merhaba arkadaşlar mouse umu havaya kaldırınca mouse imleci aşağı kayıyor direk:S oyunlarda ,windows kullanırken çok soru yaratıyor sizce sebebi ne olabilir?! takıp çıakrdım değişen bir şey olmadı

Fareni neden havaya kaldırıyorsun? Mouse'ler düz zeminlerde çalışır. Havaya kaldırınca elbette sapıtır.

unforgiven42

13 Mayıs 2008; 20:53:40 

quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

Fareni neden havaya kaldırıyorsun? Mouse'ler düz zeminlerde çalışır. Havaya kaldırınca elbette sapıtır.

arkşım gelen cvploar arasından en düşündüreni senin ki benim ne için kaldırdıgım sorun deil sorun kayması başlığı oku bence msjda da ne yazmışım oyunlarda sorun yaratıor diye

34_gurcangurel

14 Mayıs 2008; 1:27:39 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

arkşım gelen cvploar arasından en düşündüreni senin ki benim ne için kaldırdıgım sorun deil sorun kayması başlığı oku bence msjda da ne yazmışım oyunlarda sorun yaratıor diye

Okumasam yazdıklarını neden cevap vereyim? Ayrıca sen okulda Türkçe yazmayı öğrenemedin mi?

Fareni değiştir o zaman. Hamster al.
tolgatolon

14 Mayıs 2008; 15:09:27 

ARKADAŞLAR HEPİNİZİNDE BİLDİĞİ GİBİ MAUSE KAYMA OLAYININ MAUSE PADLE İLGİLİ OLDUNU SÖLEMEME GEREK YOKTUR SANIRIM BAZI MAUSE PADLERDE RENKLER OPTİK OKUYUCU İLE UYUŞMUYOR VE BAZI UYUMSUZ RENKLERİN ÜZERİNE GELDİĞİ ZAMAN MAUSE ATLAMA YAPAR BENDEN TAVSİYE TEK RENK VE KOYU BİR PAD KULLANIN

unforgiven42

15 Mayıs 2008; 2:31:39 

pad ım yok zaten ya masada direk kullanıyorum biri mouse fix diye bir şey verdi onu yapıp deneyecem olumlu sonuç alırsam yazarım buraya

unforgiven42

18 Mayıs 2008; 2:13:56 

mouse fix filan yardım etmedi hala kayma var:S

altan_the_c4

18 Mayıs 2008; 7:00:07 

arkadasım baska mouse denedin mi??Denemedyisen ugrasma..optik mouse'lar boyle sorunlar yaratabiliyor..Yeni bi tane al gitsin..
Denediysen de sistemsel bi hatadır..antivirus programları dene..

To secure peace is, to prepare for war..
tanreall

4 Ekim 2008; 20:48:08 

laser mouse alcaksınız arkdaşlar optikler ve toplular coşar tabi

" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler."
"Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ...
Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology
Sayfa:   [1]
<