Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
x710f im war MS 3.0 almalımıyım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> x710f im war MS 3.0 almalımıyım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alicangoral

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 18:30:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yarın 80 90 ytl param war razer mantis speed alıcam mouse padim yok ve rahatsızlık duyuyorum 3 ytl lik mouse pad sinir bozucu üstü çıktı japonla yapıştırdım vs vs

elimde x710f war 1 yıldan fazladır kullanıorum memnundum fakat bu yıl pc yi yeniliyip cod4 online oynamaya başladım sens ve yüksek dpi yüksek çözünürlük oynmaya başladım hafif problemler yarattı 1000 dpi sens 3 falan oynamak zorunda kaldım ani hareketler için buda şöyle bi problem yarattı x7 yi havaya kaldırınca aim felaket şekilde yer değiştiriyor yaklaşık yerden 2 cm ve üzerinde bile mose hareket ediyor sinir bozucu sizce MS 3.0 almalımıyım 40 ytl ye

KENDİ ÖNERİNİZ WARSA EĞER : 90 ytl ye farklı bi öneriniz warsa paylaşırsanız sevirinirim (klavyle a4 standart bi multimedia klavye) değiştirilebilir 4 5 yıldır aynı klavye baya eskidi ama memnunum genede size kalmış , head setimde yok

4EVER PERFORMANCE
darkswordman

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 19:02:35 

İmzama bakabilrisin bu arada ms3.0 600dpi galiba zaten oyunuclar icin 800dpi oneriliyor neden yuksek dpi ihtiyac duyuyorsun anlamadim illa dpi diyorsan 2500dpi olan 35ytl A4 TECH 750F veya BF alabilirsin(gercek 2500 dpi vermez ama)

CS Gaming Ekipmanları İnceleme & SS[Güncel]Tıkla!
alicangoral

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 19:55:10 

dpi derken çözünürlükten bahsettim cs de 800x600 veya 640x480 yeterli oluyor fakat cod4 de max çözünürlükte 1000dpi da sens 3 bile bazen yeterli olmuo sens yüksek oluncada mouseyi kaldırıp başka bi yere götürürken havadan bile hareket ettiği için aimim kayıyo bu yüzden x7 istemiorum arkadaşımda x750bf wardı lazer ondada aynı problem söz konusuydu ms 3.0 aldı ama genede foruma danışmak istedim ilerisi için bi problem yaratırmı stabil kalırmı uzun süre için idealmi diye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicangoral -- 11 Mayıs 2008; 19:54:41 >

4EVER PERFORMANCE
Trio

11 Mayıs 2008; 20:07:15 

Bence 3-5 ytl arası bi mousepad var addison diye şuan onu kullanıyorum gayet iyi. Bide yanına 3.0 al güzel olur

alicangoral

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 20:51:20 

razer mantis speed veya control kesin alıcam çok güzel lazım sevmiorum o addisonları bileklik olduğu için ufak gelio bide ben sadece ms 3.0 iyi mousemidir x7 den diye arasında fark alırmıyım diye sordum

4EVER PERFORMANCE
darkswordman

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 20:58:59 

quote:

Orjinalden alıntı: alicangoral

razer mantis speed veya control kesin alıcam çok güzel lazım sevmiorum o addisonları bileklik olduğu için ufak gelio bide ben sadece ms 3.0 iyi mousemidir x7 den diye arasında fark alırmıyım diye sordum

ms 3.0 nerden almiş arkdaşin? senin soruna gelince tabiki güzel mousdur ms3.0 x7 arasinda daglar kadar fark alirsin ama dpi 600(üstünde birşey yazmiyor ama kullananlar 600 diyor) galiba yuksek birşey bekleme dpi konusunda

CS Gaming Ekipmanları İnceleme & SS[Güncel]Tıkla!
alicangoral

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 21:14:05 

yok ya dpi sorun deil oyunlarda sensitivity ile halledilebiliyor fakat x7 de 1000dpi yapınca hele o mouse havada bile hareket etmesi çok sinir bozucu 3 ytl lik mouseler bile yapmıo teşekkürler yorumların devamını bekliyorum

4EVER PERFORMANCE
alicangoral

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 18:03:55 

neyse arkadaşlar razer mantis speed aldım bide MS 3.0 çok güzel herkeze tavsiye ederim herkezin yorumları yüzünden teşekkür ederim

4EVER PERFORMANCE
Trio

12 Mayıs 2008; 19:39:08 

Benim dediğim bilekli olan değildi ama hayırlı olsun genede

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> x710f im war MS 3.0 almalımıyım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
CeBIT 07 / Baytekin Teknik
Garmin Navigasyon cihazları ithalatçısı Baytekin Teknik Cihazlardan getirdikleri ürünler hakkında bilgiler alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar