Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Toshiba Laptop - Uyumlu Ram -

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ram >> Toshiba Laptop - Uyumlu Ram - Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
autocrazy

11 Mayıs 2008; 18:11:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba...

Toshiba A200 1UB modeli bir laptop'ım var. Alette iki slot var. Ve ikisinde de 512lik ram var. Bunlardan birini çıkartıp 2048lik takmak istiyorum.

Ancak 2048 ram'e uyumlu olup olmadığını bilmiyorum.

DDR2 667 Ghz...

Ayrıca performansta görülür cinsten bir artış olur mu? Vista Home Premium kulanıyorum. Ve 1024MB ram oldukça kasıyor bilgisayarımı...

Ben yazılımcıyım. Dreamweaver, Visua Studio, Photoshop ve bazen de flash'ın aynı anda açık olması gerekir. 1024 ram li XP işletim sistemli bir bilgisayarım daha var. Desktop PC. Onda gayet rahat çalışabiliyorum...

BU pc de 358 paylaşımlı ekran kartı var. hız sorunu bundan da kaynaklanıyor olabilir.

bu arada "ready-boost" özellikle usb belleğim var(4 GB). Ancak hız konusunda bir işe yaradığını görmedim...

Teşekkürler...

--
Magic Keyboard Online Services Co.
viper17

11 Mayıs 2008; 19:36:59 

2 adet 1 gb takmanızı öneririm 667 mhz

İntel Q6600 @ 3.2 Ghz - Gigabyte Ex38-Ds4 - Veritech 2*2 Gb Ddr2 800 @ 1050 Mhz (Soğutuculu) - Palit 1 Gb 8800Gt (660/1940/1960) - 4x Western Digital 160 Gb Sata2 8 Mb Cache (Raid 0) - LG Dvd-Rw Sata -Samsung 22326Bw - CoolerMaster RC-690 - CoolerMaster 600 Watt Psu - Philips SBC HP250
Samsung U600 Black - Hp Pavilion 6640et
autocrazy

11 Mayıs 2008; 19:47:01 

Sn. Viper17; cevabınız ile ilgili sorum olacak...

Birincisi; bir adet 2048 alınca bendeki 512den birini çıkartıp, diğer 512 ile birleşmiş olacak ve 2560MB lık bir ram oluyor. Ancak siz iki 512 mb lık ram i de çıkarmamı ve 2 tane 1024 alıp, sistemimi 2048 ram ile kullanmamı öneriyosunuz. Ben yazılımcıyım. Donanım ile aram o kadar iyi değil. Sizin tarifiniz ile daha iyi performans alabileceğimi mi düşünüyorsunuz?

--
Magic Keyboard Online Services Co.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ram >> Toshiba Laptop - Uyumlu Ram - Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Race Driver GRID video
Güzel grafikler, gelişmiş hasar modellemesi ve hız yarışa hazır olun!
Lapazz D-Note DNA 500
Siz kagit uzerine not alin o dijital olarak saklasin. Lapazz D-Note dijital not defteri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar