Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
6500 classic nasıldır ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> 6500 classic nasıldır ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tolgaacar

11 Mayıs 2008; 17:08:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dostlar n91 4gb + 160 ytl verip sıfır nokia 6500 classic almak için biriyle anlaştım iyimi yaptım kötümü yaptım bilmirum benim telefonum birazyıpranmaları mevcut....

6500 classic sıfırdır

.:ER_JaNN:.

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 18:03:44 

6500 slide alsan daha iyiydi bence.Classic'in fiyatını haketmediğini düşünüyorum.

єгςคภ รє๔єŦ
I LOVE MY P1i

kartallar_yalnız_uçar

11 Mayıs 2008; 19:56:27 

quote:

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

6500 slide alsan daha iyiydi bence.Classic'in fiyatını haketmediğini düşünüyorum.

Bence de bu fiyat etmez bu telefon ama konsepti farklı yani 6500 classic konusunda tavsiye vermek biraz zor kişinin beklentilerine bağlı...

Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
c C c
kartallar_yalnız_uçar
tolgaacar

12 Mayıs 2008; 8:06:05 

quote:

Orjinalden alıntı: eAgle 81

quote:

Bence de bu fiyat etmez bu telefon ama konsepti farklı yani 6500 classic konusunda tavsiye vermek biraz zor kişinin beklentilerine bağlı...

karizma hız gözteriş sağlam malzeme kriterlerim

tek_korsan

12 Mayıs 2008; 10:04:47 

karizma,hız gösteriş ,sağlam malzeme hepsi 6500c'de var.yani istediğin kriterlere göre 6500c uygun...

kartallar_yalnız_uçar

12 Mayıs 2008; 10:42:01 

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaacar

quote:

Orjinalden alıntı: eAgle 81

quote:

karizma hız gözteriş sağlam malzeme kriterlerim

Hepsi en kaliteli şekilde var kameradan çok şey beklememen ve S60 olmayışını kabul etmen yeterli...

Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
c C c
kartallar_yalnız_uçar
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> 6500 classic nasıldır ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Football Manager 2008
Efsane devam ediyor. Saatlerce bilgisayar başında oturmaya ve uykusuz gecelere hazır olun.
ICYBOX USB sabit disk kutusu
ICYBOXun 2.5lik usb disk kutusunu inceliyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir