arkadaşlar cep telefonu alacağım ama dediğim gibi ikisi arasında kararsız kaldım 6300 ın görünüşü çok hoşuma gidiyor ilk gördüğümde kesin bu telefonu alırım demiştim ama forumda biraz araştırdım 6233 de aklıma yattı ve 6300 dan 100 ytl kadar pahalı bu aradaki farka değermi sizce?
6233 ün sesi daha fazla çıkıyormuş kamera çekimi olarakta biraz daha iyimiş.
sizin düşünceleriniz neler bana hangi telefonu önerirsiniz? 100 ytl fazla vermeye değermi?
yardımlar için şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 13 Mayıs 2008; 18:06:41 >
iki telfonuda kullandım 6233 6300 den çok iyi bir tel video çekimi arasında dağlar kadar fark var 6300 şekilolarak kibar ama kalite olarak 6233 al derim çok iyi bir cihaz seside bütün nokialar arasında ilk 3e girer
Valla arkadaşım ben 1 yıldır 6233 kullanıyorum ve çok da memnunum.Tek dezavantajı yeni modellere göre biraz kalın olması.Teknik özellikler daha önemli ise 6233 daha iyi zira alırken ben de çok araştırmıştım.Ama bana soracak olursan biraz daha ekle E 52 al derim.Artık yeni cihaz alırsam wireless olsun isterim ben.
6233'ü tavsiye ederim. ben almaktan son anda vaz geçmiştim çünkü walkman telefon almaya karar verdiğim için sony ericsson w610i almıştım. bazen pişman oluyorum keşke 6233 alsaydım diye..
trkkrsy@ görünüm olarak bende 6300 ı çok seviyorum ama 6233 daha ağır basacak gibi.
pulpa@ sesi gerçekten güzel çok çıkıyor
..Knight..@ yorum için teşekkürler ama yazdıklarınızdan birşey anlamadım teşefonlar hakkında bilgi sahibi değilimde işletim sisteminin ya da 3g desteğinin amacı ne ne artıları var
BLACKS_EAGLE@ bende 6233 e kayıyorum
.:ER_JaNN:.@ dediğinizi hemen araştırdım tek farkı wireless galiba ama oda işime yaramaz benim şimdi sırf o özellik için ilk başlarda yüksek fiyattan satacaklar.
12nomurat@ arkadaşım şu kadar ekleyeyim onu alayım onu almışken şu kadar daha ekleyeyim bunu alayım derken çıkıyor fiyat iyice ben bu ikisi arasında kalmıştım sen 6233 demişsin
Mr._Frodo@ allah utandırmasın
elimden geldiğince bütün yorumları cevapladım herkeze teşekkürler yarın bir bakayım piyasa fiyatlarına
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
benim için ses kalitesi diyosan 6233 de 2+1 hoperlör var ve bangır bangır bağırıyor.ama ekran kalitesi ve şıklık dersen 6300 da 16 milyon renkli ekran var.
Tabi 6300 da iyi telefondur. Özellikle ekran konusunda çok iyi. 16 milyon renk kapasitesine sahip. Ancak bana kalırsa sadece ses çıkış kalitesi ve gücü için bile alınır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfa-140 -- 11 Mayıs 2008; 20:41:21 >