Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
X-fi ses kartı ile VISTA da sorun!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> X-fi ses kartı ile VISTA da sorun!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Command.com

11 Mayıs 2008; 16:49:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MErhaba arkadaslar.

bende anakarti MSI K9VGM-V olan bir sistem var.
İsletim sistemi olarak Vista Home Basic

Hersey bu sisteme X-fi xtreme edition ses karti takmak istememle basladi.

Öncelikle setup tan on-board ses kartini Disable yaptim.

Ardindan ses kartini takip creative in sitesinden indirdigim son driverler le karti yukledim, ardi,ndan aplication lari
Hersey sorunsuz ve Mükemmeldi taaa ilk restart i cekene kadar...

Sistem yeniden basladiginda yada yeni açtığımda Vista ses kartini kaybediyor..
Aygit sürücüleri yukleniyor yaziyor sağ altta
Hoparlorun uzerinde "x" işereti çıkıyor. Yaklaşık 30 saniye de yukluyor tekrardan. Aygit kullanima hazir diyor..

Ama creative console dan yaptigim tum ayarlar uçuyor default ayarlara geri dönüyor..

Dun üşenmedim temiz sıfır vista kurdum .. ardindan guncellemeleri ve service pack 1 kurdum
AMA NAFİLE

NEden vista her açılışta driveri kaybediyor.. Lutfen bir yardım edin....

Teşekkürler

Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden !
Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana.
En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile.
EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak
Command.com

11 Mayıs 2008; 21:51:06 

kafayı yemek uzereyim..

her bilgisayarı kapatip açtıgımda
"yeni aygıt bulundu" diye balon çıkıyor yaaaa

ne geri zekalı bir iştir bu...

XP ye geri dönecem sanırım..
yokmu bir çözümü bu işin

Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden !
En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile.
groll

12 Mayıs 2008; 2:13:29 

valla x-fi vistada sorun çıkarıyomuş ya da kursan bile driver yüzünden performansı düşük ..bence xp ye geç vistayla falan uğraşma adam gibi driver gelirse geçersin.oyunlardada perf.düşürüyo vista

Tora

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 19:53:06 

Creative sürücülerinde birkaç sorun olduğu, sürücü modu yapan daniel_k tarafından belirtiliyor.
Onun hazırladığı Vista XFI sürücülerini denemenizi öneririm;
http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=Vista&thread.id=30593

Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz @ 3.4Ghz (8*425), Gigabyte P35-DQ6, OCZ 4*1GB FlexXLC DDR2-800 3-4-4-15, 22" Samsung 2232BW, 512MB Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GT + Thermalright HS-03, Creative Audigy 2 ZS Platinium Pro + Creative Megaworks 550 THX 5.1 + Creative DDTS-100, 2*320GB Seagate SATA2 RAID0 (247MB/s), WD SATA2, ASUS DRW-1814BLT DVD+-RW, 1TB Western Digital MyBook Studio Edition, Thermaltake Tsunami VA3000SWA + Tagan 380Watt, GI SB3100i + Linksys WRT300N Router
Command.com

16 Mayıs 2008; 15:48:58 

sorunu hala çözemedim.. her zaman yapmıyor ama bazen( neye gore anlayamadım )
surucuyu kaybediyor açılışta ve otomatik olarak kendi yukluyor.
Ama bütün yapılan ayarlar da sıfırlanmis oluyor tekrardan 5+1 eq ayarları vss... offf yaaa

ATA@

17 Mayıs 2008; 2:09:34 

Neye göre sorun çıkarıyor anlamadım.
Hem ayrıca başkasından duyduğunuzu yazmasanız şayet siz bilmiyorsanız, nasıl olur.
Vista çıktığından bu yana yaklaşık bir yıldan fazladır
Vista ultimate64Bit tr ve x-Fi ses kartı kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Sistemi ilk kurduğumda "Vistadan bahsediyorum" ses gelmiyor ama vista netten güncellemelri yaptığında 7.1 e kadar kendisi destekliyor.
Ben vistayı kuruyorum güncellemeden önce Creative sitesinden indirdiğim sürücüleri ve yazılımları yüklüyorum o zaman vista ses le ilgili birşeyde yüklemiyor hiçbir sorunlada karşılaşmadım 14-15 aydır.
Kolaylıklar
quote:

Orjinalden alıntı: groll

valla x-fi vistada sorun çıkarıyomuş ya da kursan bile driver yüzünden performansı düşük ..bence xp ye geç vistayla falan uğraşma adam gibi driver gelirse geçersin.oyunlardada perf.düşürüyo vista

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATA@ -- 17 Mayıs 2008; 2:10:01 >
Command.com

29 Mayıs 2008; 10:28:11 

Lanet olsun vista ya.. Delirtti beni surekli driveri kaybedip duruyordu.. Hadi kurdugumda bile ses kalitesinde dusme oldu( sesler daha tiz bass lar kalitesiz)
Xp pro kurdum ne sorun kaldi ne bişi. performans- kalite ne arasan tum isteklerimi karsiliyor..

Artik vista jkelimesini duymak bile midemi bulandiriyor.

Bentley GT

29 Mayıs 2008; 10:40:34 

Yaw gec kardesim xp ye bırak vistayı. ben de vista kullanıyordum hep sorun var. Xp krdum şimdi sıkıntısız calısıyor hersey vista heralde bu yazdan sonra duzelmeye baslar...

GIGABYTE P31-DS3L || INTEL E4500 2,20@3,30Ghz-TT Big Typhoon || A-DATA Vitesta Extreme Edition (2*1)@900MHz || Sapphire ATI Radeon Hd3870 || ASUS 20x LightScribe || Western Digital 250Gb || ASUS TA9A1@RP-500 eXtreme || PHILIPS 220XW8FB || CREATIVE Audigy 2ZS || LOGITECH X540 ||
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> X-fi ses kartı ile VISTA da sorun!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Navia Navigasyon ürünleri
Be Quite Dark Power Pro 850W
Sessizligi ile unlu Be Quiet in 850watt lik yeni canavari

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç