bende anakarti MSI K9VGM-V olan bir sistem var. İsletim sistemi olarak Vista Home Basic
Hersey bu sisteme X-fi xtreme edition ses karti takmak istememle basladi.
Öncelikle setup tan on-board ses kartini Disable yaptim.
Ardindan ses kartini takip creative in sitesinden indirdigim son driverler le karti yukledim, ardi,ndan aplication lari Hersey sorunsuz ve Mükemmeldi taaa ilk restart i cekene kadar...
Sistem yeniden basladiginda yada yeni açtığımda Vista ses kartini kaybediyor.. Aygit sürücüleri yukleniyor yaziyor sağ altta Hoparlorun uzerinde "x" işereti çıkıyor. Yaklaşık 30 saniye de yukluyor tekrardan. Aygit kullanima hazir diyor..
Ama creative console dan yaptigim tum ayarlar uçuyor default ayarlara geri dönüyor..
Dun üşenmedim temiz sıfır vista kurdum .. ardindan guncellemeleri ve service pack 1 kurdum AMA NAFİLE
NEden vista her açılışta driveri kaybediyor.. Lutfen bir yardım edin....
Teşekkürler
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile. EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak
her bilgisayarı kapatip açtıgımda "yeni aygıt bulundu" diye balon çıkıyor yaaaa
ne geri zekalı bir iştir bu...
XP ye geri dönecem sanırım.. yokmu bir çözümü bu işin
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile. EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak
valla x-fi vistada sorun çıkarıyomuş ya da kursan bile driver yüzünden performansı düşük ..bence xp ye geç vistayla falan uğraşma adam gibi driver gelirse geçersin.oyunlardada perf.düşürüyo vista
sorunu hala çözemedim.. her zaman yapmıyor ama bazen( neye gore anlayamadım ) surucuyu kaybediyor açılışta ve otomatik olarak kendi yukluyor. Ama bütün yapılan ayarlar da sıfırlanmis oluyor tekrardan 5+1 eq ayarları vss... offf yaaa
Neye göre sorun çıkarıyor anlamadım. Hem ayrıca başkasından duyduğunuzu yazmasanız şayet siz bilmiyorsanız, nasıl olur. Vista çıktığından bu yana yaklaşık bir yıldan fazladır Vista ultimate64Bit tr ve x-Fi ses kartı kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sistemi ilk kurduğumda "Vistadan bahsediyorum" ses gelmiyor ama vista netten güncellemelri yaptığında 7.1 e kadar kendisi destekliyor. Ben vistayı kuruyorum güncellemeden önce Creative sitesinden indirdiğim sürücüleri ve yazılımları yüklüyorum o zaman vista ses le ilgili birşeyde yüklemiyor hiçbir sorunlada karşılaşmadım 14-15 aydır. Kolaylıklar
quote:
Orjinalden alıntı: groll
valla x-fi vistada sorun çıkarıyomuş ya da kursan bile driver yüzünden performansı düşük ..bence xp ye geç vistayla falan uğraşma adam gibi driver gelirse geçersin.oyunlardada perf.düşürüyo vista
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATA@ -- 17 Mayıs 2008; 2:10:01 >
Lanet olsun vista ya.. Delirtti beni surekli driveri kaybedip duruyordu.. Hadi kurdugumda bile ses kalitesinde dusme oldu( sesler daha tiz bass lar kalitesiz) Xp pro kurdum ne sorun kaldi ne bişi. performans- kalite ne arasan tum isteklerimi karsiliyor..
Artik vista jkelimesini duymak bile midemi bulandiriyor.
Yaw gec kardesim xp ye bırak vistayı. ben de vista kullanıyordum hep sorun var. Xp krdum şimdi sıkıntısız calısıyor hersey vista heralde bu yazdan sonra duzelmeye baslar...
GIGABYTE P31-DS3L || INTEL E4500 2,20@3,30Ghz-TT Big Typhoon || A-DATA Vitesta Extreme Edition (2*1)@900MHz || Sapphire ATI Radeon Hd3870 || ASUS 20x LightScribe || Western Digital 250Gb || ASUS TA9A1@RP-500 eXtreme || PHILIPS 220XW8FB || CREATIVE Audigy 2ZS || LOGITECH X540 ||