Evet arkadaşlar bugün itibari ile apple'ın kendi sitesinde iphone kalmadı(normalde 3-5 gün içersinde yollanır yazar) mesajı geçmektedir bu 3g'li telefonun geleceği haberlerini doğrulayan bir ipucu daha bence.Ama ne olur artık bilinmez..
Ben bu sıralar San Francisco 'daki AT&T 'den bir tane daha alacağım. 16GB olandan. Eğer alabilirsem burada söylerim piyasa da kalmış mı kalmamış mı anlarız.
evet arkadaşlar iphone fiyatları patladı! dubai de bileee fiyatlar korkunççç doğubanktada yavaş yavaş yükselişe geciyor alacak arkadaşların dikkatine Tam zamanında almışım
evet arkadaşlar iphone fiyatları patladı! dubai de bileee fiyatlar korkunççç doğubanktada yavaş yavaş yükselişe geciyor alacak arkadaşların dikkatine Tam zamanında almışım
arkadaşlar ben tahmin yapmadım olanları söyledim size istanbul piyasası için!! tabikide 2.nesil çıktıgında ucuzlar ama o ucuzlayana kadar piyasada mal sıkıntısı varr ve fiyatlar tırmanıştaa bunu borsa gibi düşünün herşey neyi ne zaman yapacagınızla ilintili !!!
Az önce amerikadaki bi arkadaşımla konuştum, gelirken iphone getiricekti. Apple strore larda kalmamış, ama tlf nosunu almışlar gelince biz size haber verelim o zaman gelirsiniz demişler. Gelme durumu var yani...