Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ram tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ram >> Ram tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Legolas

11 Mayıs 2008; 16:14:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

benim merak ettiğim şey

2x1GB 1066 mhz kite 120$ vereceğine, 2 adet 39 $ a 2 GB veritech almak arasında fark nedir ?

sarhanos

11 Mayıs 2008; 19:37:56 

veritech ile 1000+ değerlere ulaşmak zor..
ancak 1066 ile 1200lere yakın oc. görülür..
tabi aradaki fiyat farkı da az bişe deil ama..
köfte-ekmek misali...
Legolas

12 Mayıs 2008; 0:33:05 

sorun 1000 mhz görmek değil.

2X2gb veritech 800

2x1gb OCZ 1066 mhz

bana 4 gb ram daha performans sağlar gibime geliyor. Uzmanların fikrini sormak istedim

Eths

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 20:01:54 

Fark Yok Denecek Az Olur, Skor Manyağı Deilsen 2x2 Doğal Olarak Daha Mantıklı.

kimdiki senin öldürdüğün, acizliğine hayat mı verdin yoksa zaten güçlü gölgenin altında hep hakimmiydi sana
kazançlı bir yolmudur birileri ile yaşayabilmek özledinmi yoksa tek başına ölme zevkini iplerini bıraktığın kollar yorulmaz mı sandın parçalanırken çektiğin acıdan hafifmi geldi,masumluğa kelepçeli gözlerinin sahtekarlığı. çığlık atmak bu kadar mı zor?

EvilOfLplc
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Mayıs 2008; 20:04:17 

2x2 almanı tavsiye ederim. çok fark yok gibi görünsede oyunlarda kasmaz.
nickgörüntülenemiyor

12 Mayıs 2008; 21:12:56 

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd71915
OCZ 1GB DDR2-800 Platinum Edition CL4 Bellek OCZ2P800R21G
OCZ'nin En Çok Satan Performans Belleği Modeli (CL 4-4-4-15)
OCZ'nin orta-üst sınıfta en çok satılan bellek modeli olan Platinum serisinin yeni ve geliştirilmiş modeli olan Platinum Revision 2, 800MHz'de CL 4-4-4-15 gecikme süresi ve 1100MHz'e kadar çıkan overclock hızları ile pek çok teknoloji tutkununun birinci seçimidir. Yapılan testlerde 800MHz'te de 3-3-3-9 gibi düşük gecikme süreleri ile dikkat çeken OCZ Platinum rev. 2 100$ seviyesindeki uygun fiyatıyla cebini de düşünen pek çok overclock tutkununun birinci tercihi olacaktır.
Arttırılmış Gerilim Koruması
OCZ Platinum serisi bellekler overclock için tasarlandıklarından EVP (Artırılmış Voltaj Koruması) ile kullanıcıların ömür boyu garanti haklarını bozmadan gerilim değerlerini 2.2V +%5 'e çıkarmalarına izin vermektedir. Bu garanti OCZ PLatinum serisi belleklerin 2.3V gibi yüksek gerilim değerlerine bile dayanabilmesini ve kullanıcıların çok daha güvenle hız denemeleri yapabilmesini sağlar.
platiumda 1100 mhz olmasada 1000mhz rahat çıkarsın ayriyetten oc çekerken 2.2+%5 kadar garantisi var.ama oc ile uğraşmam dersen
OCZ Reaper 2 GB 1066 MHz CL5 Heat-pipe DDR2 Kit (2x1GB) 162,38 YTL
bundan al bu ram chip testlerinde 1. sırada fiyat açısındanda süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickgörüntülenemiyor -- 12 Mayıs 2008; 21:12:59 >

bu imza kalıcı etki bırakır ;)
xavi06

12 Mayıs 2008; 23:48:48 

hazır baslık varken yenı bı baslık acmayayım dedım....arkadaslar bılgısayar modelım hp compaq nx8220 py515ea...512 mb lık ram mevcut yukledıgım bazı programları coook agır ve sorunlu calıstırdıgımdan ve bıraz daha hızlı hareket etmek ıstedıgımden dolayı ram arttırımına gıtnmek ıstıyorum...aklımda 2 gb kadar cıkartma dusuncesı var...bu bılgısayar kaldırırmı bu ram yukseklıgını ve bılgısayarıma onemlı bı katkısı olur mu..alternatıf ram onerılerınız ve fıyatları nelerdır...tesekkurler..http://www.teknolojimagazasi.com/index.php?p=show&pid=1333&k_id=0

ozellıler burada yazıyor...

Onu Fetheden Kumandan,Ne Güzel Kumandan,
Onu Fetheden Asker,Ne Güzel Askerdir!
Hz.Muhammed (S.a.v) (555.Yıl)

HP Compaq nx 8220 notebook....Logitech Z5500...Sony DSC W35....Hp photosmart C5180 foto yazıcı..Canon EOS 400D..SONY KDL 32S2010 LCD..SONY PlayStation 3 60 gb PAL...Logitech G25...PSN:masceranho

YiĞiT ÖzGüR FuN CLuB
moffaka

13 Mayıs 2008; 2:54:44 

quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

hazır baslık varken yenı bı baslık acmayayım dedım....arkadaslar bılgısayar modelım hp compaq nx8220 py515ea...512 mb lık ram mevcut yukledıgım bazı programları coook agır ve sorunlu calıstırdıgımdan ve bıraz daha hızlı hareket etmek ıstedıgımden dolayı ram arttırımına gıtnmek ıstıyorum...aklımda 2 gb kadar cıkartma dusuncesı var...bu bılgısayar kaldırırmı bu ram yukseklıgını ve bılgısayarıma onemlı bı katkısı olur mu..alternatıf ram onerılerınız ve fıyatları nelerdır...tesekkurler..http://www.teknolojimagazasi.com/index.php?p=show&pid=1333&k_id=0

ozellıler burada yazıyor...

Notebook değilmi o Hp?

Eğer öyleyse ramin katkısı tabiki var hangi ram uyumludur bilmiyorum notebooklardan çok anlamam. Ucuz notebook ramleri için www.nakitsepet.com iyi bence. Geçen bir arkadaşım almıştı.
xavi06

13 Mayıs 2008; 11:11:41 

moffaka dostum aslında bılgısayarımın model lınkını verdım mmesajımda ınceleyebılırsen belkı daha ayrıntılı bırseyler soyleyebılırsın tesekkurler..

HP Compaq nx 8220 notebook....Logitech Z5500...Sony DSC W35....Hp photosmart C5180 foto yazıcı..Canon EOS 400D..SONY KDL 32S2010 LCD..SONY PlayStation 3 60 gb PAL...Logitech G25...PSN:masceranho

YiĞiT ÖzGüR FuN CLuB
moffaka

15 Mayıs 2008; 3:13:29 

kusura bakma konuyu unuttum dönmedim geri. NOtebooklarda iyi değilim yanlış yönlendirmek istemem ama sıcak fırsatlar bölümü var forumda orda 2GB notbook rami 31 dolar gibi bir konu vardı. alırken 800Mhz olanları seçmen yararına.
xavi06

15 Mayıs 2008; 20:11:27 

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

kusura bakma konuyu unuttum dönmedim geri. NOtebooklarda iyi değilim yanlış yönlendirmek istemem ama sıcak fırsatlar bölümü var forumda orda 2GB notbook rami 31 dolar gibi bir konu vardı. alırken 800Mhz olanları seçmen yararına.

ama benım bılgısayar ozellıklerındekı ram 600 mhz herhalde...buyuk almanın bılgısayara bı zararı olurmu..gercı su ankını cıkarıp tek 2 gb lık almayı dusunuyorumda..

YiĞiT ÖzGüR FuN CLuB
maniac

16 Mayıs 2008; 9:30:39 

quote:

quote:

ama benım bılgısayar ozellıklerındekı ram 600 mhz herhalde...buyuk almanın bılgısayara bı zararı olurmu..gercı su ankını cıkarıp tek 2 gb lık almayı dusunuyorumda..

NX8220 de 2 GB tek modül desteklemiyor. O cihazda 2 tane ram slotu var DDR2-400 ve DDR2-533 sodimm kullanabiliyor. En fazla 2 tane 1 GB modül takabilirsin.

Dıbışkan!
Belkide işinize yarayacak küçük de olsa bir bilgi bu sitede vardır!
xavi06

17 Mayıs 2008; 21:07:56 

quote:

Orjinalden alıntı: maniac

quote:

quote:

NX8220 de 2 GB tek modül desteklemiyor. O cihazda 2 tane ram slotu var DDR2-400 ve DDR2-533 sodimm kullanabiliyor. En fazla 2 tane 1 GB modül takabilirsin.

yapma ya neyse bunu ogrenmem ıyı oldu tesekkurler dostum...pekı boyle ıkı tane 1 gb alsam belıırgın bı fark oolur mu bılgısayarda?yada su ankı512 nın yanına 1gb alsam olur mu?

YiĞiT ÖzGüR FuN CLuB
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ram >> Ram tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git: