Şimdi Ara

Tüm Opelciler Buluşma Yapalım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün marka ve modellerinin buluşması yapılıyor bizde yapalım mesela. Her ilden arkadaşlar illerinde buluşma yapsak fotoğraflarımızı buraya eklesek nasıl olur. Ne dersiniz.

Ankara İstanbul, İzmir, Konya, Antalya vs. vs. Ne dersiniz.

• Kimse yanaşmıyor sanırım buluşmaya.
  • yer istanbul mu olur...
  • kesinlikle çok güzel olur buluşmak iyi fikir yanlız Ünal Korkmaz kardeş dediğin gibi kimse yanaşmıyor şahsen ben çok isterim bizim TRABZON da böyle bir faaliyetin gerçekleşmesini ama sadece benim istememle olmaz büyük ihtimalle TRABZON dan opelci hiç yoktur forumda yanlızımdır

saygılar...
  • istanbulsa bende warım :D
  • İzmirden bende varım
  • eski bir opelci olarak bende gelebilirim eğer ankarada olursa
    eğer aranıza opelden başka markalarıda alıyorsanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    foruma katılanlar ne iş yapıyor
    21 yıl önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapalımmmi bır bulusma :)
  • ben ankarada da olsa pazar günü olsa atlar gelirimde araba kapı bekliyor tamirde. ha altımda gene bir opel var eski toprağı kullanıyorumda 2005 corsamı sportumla gelmek isterim öyle bir buluşma olursa ve uyarsa programıma.
    tanıdık servis sıkıntısı yaşıyorum. servis müdürü yapılan işi beğenmemiş bu kapı olmamış deyip yeni kapı sipariş etmişler. istanbulda kapı yok şu anda bulamamışlar. bakalım inşallah izmirde çıkar da daha fazla beklemem. tanıdık dedik 2 günde çıkartırlar dedik 2 günde çıkıyordu ama işte servis müdürü demiş bu halde veremeyiz kapı güzel olmadı değiştirelim.
  • istanbul olursa bende warim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

ben ankarada da olsa pazar günü olsa atlar gelirimde araba kapı bekliyor tamirde. ha altımda gene bir opel var eski toprağı kullanıyorumda 2005 corsamı sportumla gelmek isterim öyle bir buluşma olursa ve uyarsa programıma.
    tanıdık servis sıkıntısı yaşıyorum. servis müdürü yapılan işi beğenmemiş bu kapı olmamış deyip yeni kapı sipariş etmişler. istanbulda kapı yok şu anda bulamamışlar. bakalım inşallah izmirde çıkar da daha fazla beklemem. tanıdık dedik 2 günde çıkartırlar dedik 2 günde çıkıyordu ama işte servis müdürü demiş bu halde veremeyiz kapı güzel olmadı değiştirelim.

Geçmiş olsun.

Ankara'da 3 kişi oldu.

İstanbul'da da 3 kişi.

İzmir 1

Trabzon 1

Tarih kararlaştırmak lazım.

• ankaradan bende varım
  • en az 20 kişi olursa daha tadı cıkar sanırım :D
  • Tabi ki. Az kişiyle pek tadı olmaz. Piknik havasında bişey yapabilsek çok iyi olur aslında.
  • istanbuldan +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Tabi ki. Az kişiyle pek tadı olmaz. Piknik havasında bişey yapabilsek çok iyi olur aslında.

Kenelerin olmadıgı yerlerde piknik yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaWL0

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Tabi ki. Az kişiyle pek tadı olmaz. Piknik havasında bişey yapabilsek çok iyi olur aslında.

Kenelerin olmadıgı yerlerde piknik yaparız

Öyle bi alan var mı ki? Olmadı betonda piknik yaparız artık napalım.

• yapıcakmıyız ne yapıcaz
  • İstanbulda olacak herhangi bir organizasyonu 3-4 Corsa olarak katılırız mutlaka inş..
  • Ünal kardeş ekledin mi beni?

İstanbulda olursa ve şehir dışında olmaszssam ben de katılmak isterim,

Çok sık yurt dışı ve şehir dışı seyahatlerim oluyor,

Saygılarımla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.