Bildirim
Tüm Opelciler Buluşma Yapalım mı?
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kimse yanaşmıyor sanırım buluşmaya. -
yer istanbul mu olur... -
kesinlikle çok güzel olur buluşmak iyi fikir yanlız Ünal Korkmaz kardeş dediğin gibi kimse yanaşmıyor şahsen ben çok isterim bizim TRABZON da böyle bir faaliyetin gerçekleşmesini ama sadece benim istememle olmaz büyük ihtimalle TRABZON dan opelci hiç yoktur forumda yanlızımdır
saygılar... -
istanbulsa bende warım :D -
İzmirden bende varım -
eski bir opelci olarak bende gelebilirim eğer ankarada olursa
eğer aranıza opelden başka markalarıda alıyorsanız -
yapalımmmi bır bulusma :) -
ben ankarada da olsa pazar günü olsa atlar gelirimde araba kapı bekliyor tamirde. ha altımda gene bir opel var eski toprağı kullanıyorumda 2005 corsamı sportumla gelmek isterim öyle bir buluşma olursa ve uyarsa programıma.
tanıdık servis sıkıntısı yaşıyorum. servis müdürü yapılan işi beğenmemiş bu kapı olmamış deyip yeni kapı sipariş etmişler. istanbulda kapı yok şu anda bulamamışlar. bakalım inşallah izmirde çıkar da daha fazla beklemem. tanıdık dedik 2 günde çıkartırlar dedik 2 günde çıkıyordu ama işte servis müdürü demiş bu halde veremeyiz kapı güzel olmadı değiştirelim. -
istanbul olursa bende warim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
ben ankarada da olsa pazar günü olsa atlar gelirimde araba kapı bekliyor tamirde. ha altımda gene bir opel var eski toprağı kullanıyorumda 2005 corsamı sportumla gelmek isterim öyle bir buluşma olursa ve uyarsa programıma.
tanıdık servis sıkıntısı yaşıyorum. servis müdürü yapılan işi beğenmemiş bu kapı olmamış deyip yeni kapı sipariş etmişler. istanbulda kapı yok şu anda bulamamışlar. bakalım inşallah izmirde çıkar da daha fazla beklemem. tanıdık dedik 2 günde çıkartırlar dedik 2 günde çıkıyordu ama işte servis müdürü demiş bu halde veremeyiz kapı güzel olmadı değiştirelim.
Geçmiş olsun.
Ankara'da 3 kişi oldu.
İstanbul'da da 3 kişi.
İzmir 1
Trabzon 1
Tarih kararlaştırmak lazım.
-
ankaradan bende varım -
en az 20 kişi olursa daha tadı cıkar sanırım :D -
Tabi ki. Az kişiyle pek tadı olmaz. Piknik havasında bişey yapabilsek çok iyi olur aslında. -
istanbuldan +1 -
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Tabi ki. Az kişiyle pek tadı olmaz. Piknik havasında bişey yapabilsek çok iyi olur aslında.
Kenelerin olmadıgı yerlerde piknik yaparız -
quote:
Orjinalden alıntı: PaWL0
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Tabi ki. Az kişiyle pek tadı olmaz. Piknik havasında bişey yapabilsek çok iyi olur aslında.
Kenelerin olmadıgı yerlerde piknik yaparız
Öyle bi alan var mı ki? Olmadı betonda piknik yaparız artık napalım.
-
yapıcakmıyız ne yapıcaz -
İstanbulda olacak herhangi bir organizasyonu 3-4 Corsa olarak katılırız mutlaka inş.. -
Ünal kardeş ekledin mi beni?
İstanbulda olursa ve şehir dışında olmaszssam ben de katılmak isterim,
Çok sık yurt dışı ve şehir dışı seyahatlerim oluyor,
Saygılarımla
Benzer içerikler
- opel insignia paket sıralaması
- opel servis geçmişi sorgulama
- arabanın hararet göstergesi yükselmiyor
- opel corsa 2024 yorumlar
- opel insignia 1.6 cdti grand sport excellence yorum
- 2024 opel grandland fiyat listesi
- opel mokka elektrikli yorumlar
- opel rocks e
- opel mokka 2024
- opel corsa elektrikli fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X