Arkadaşlar ben SAMSUNG LE 40F86 ve Sony 40X3500 arasında karar veremedim , sizce hangisini almalıyım, hangisi daha iyi performans verir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
TABIKINE 40X3500 10 BİR İŞLEMCI VEEE X.C COLOUR VAR ALETTE SUPER MAKINE BEN PES OYNADIM HARIKA GORUNTU VERDI TABII ALTIN UCLU SCART ILE YAPILMIS BU BAGLANTI...
Valla bu soruyu sormana bile gerek yok bence 40x3500 görüntü kalitesi çok muhteşem samsungla kıyaslanacak bir cihaz değil zaten fiyatlarına baktığın zamanda sony 40 inç fiyatına samsung 46 inç alınıyor......
İki farklı firmadanda en iyi ürünleri seçmişsin onda taktir ettim.. X mi Yoksa F mi burada bek karşılastırmayı yapamamıssın eger iki ürün arasındaysan bence kesinlikle ilk hedefin X serisi olsun NEDEN Mİ? kullandıları teknoloji çok iyi işlemci 10Bit işlemciye sahip olan bir ürün tv yayınlarındaki basarısı göz ardı edilemez ve benim encok önem verdigim ise mat ekran kullanmasıdıs samsunglarda yeni nesil lcd'de parlak panal kullandıklarından ufak bir ışık gördükerince HEY TVde BEN VARIM hissi veriyor:) Çok fazla parlıyor yani .. Neyse benim çenem biraz düşüktür.' 2 tercihin var bunlardan en mantıklısı tabi maddi durumun yeterse kesinlikle X serini alman olsun ..
öncelikle herkesin cevapları için çok teşekkür ederim, ve 40X3500 almayı planladım, şöyle 4.500 YTL'ye bi indirim falan görürsem alıcam, haziranın başında böyle indirimler olabilir çünkü euro 2008 başlıo ve babalar günü falan var, o zamanlarda alırım bu lcd tvyi inşallah
Bence aradaki fiyat farkı kadar farkları yok. Üstelik Sony panellerini de Samsung üretiyor. Ne gerek var % 50 farka. Ama herkesin kendi parası.
Tesbitin dogru Sony panellerini Samsung üretiyor ama sadece Panel üretimi yapıyor .. Sony işlemcilerde çok fazla başarılı durumda panel ne kadar aynı olursa olsun kesinlikle sony işlemcileri samsunglardan daha başarılı ve aralarındaki %50 fark işlemcilerden kaynaklanıyor...
Bence aradaki fiyat farkı kadar farkları yok. Üstelik Sony panellerini de Samsung üretiyor. Ne gerek var % 50 farka. Ama herkesin kendi parası.
Tesbitin dogru Sony panellerini Samsung üretiyor ama sadece Panel üretimi yapıyor .. Sony işlemcilerde çok fazla başarılı durumda panel ne kadar aynı olursa olsun kesinlikle sony işlemcileri samsunglardan daha başarılı ve aralarındaki %50 fark işlemcilerden kaynaklanıyor...
"Bekmek bazan güzel oluyor bazende tamamiyle beyendigin ürünü kaçırmıs oluyorsun Samsung yeni serilerinde kontraslarda ve işlemcilerde gelişme yapmış durumda tabi F serisinide tv kalitesi muhteşem durumda A serisi bambaska durumda tabi a456 çok güzel üst serileri nasıl allah bilir B:) "
Benim de söylemek istediğim buydu. Bir ürüne mükemmel diyorsan niye % 50 fazla ödeyip bir başka mükemmeli alıyorsun
Sony ile Samsung şu an panelleri birlikte üretiyolar diye biliyorum eskiden sony samsung'dan panel temin ediyor olabilir ama şu an ortak çalışmaları var.
Sony ile Samsung şu an panelleri birlikte üretiyolar diye biliyorum eskiden sony samsung'dan panel temin ediyor olabilir ama şu an ortak çalışmaları var.
ewt aynen boyle ve sony sharp a ortak oldu sanırım 3/1 oranında ve artık sharptan temin edecek panellerini...
kesinlikle x serisi derim ben. her şeyiyle f serisine göre çok daha iyi bir ürün . herşeyden önemlisi 10 bit panel kullanıyor. f serisinin paneli clear panel yani parlak panel kullanıyor.eğer ekranın parlaması sizi rahatsız ederse zaten f serisini kullanamazsın. paran varsa x serisini alın.
46" altında HD Full görüntülerdeki farklılık çok ciddi bir tartışma konusuyken ben sana 46D3500 modelini öneririm. 40X3500 alıp bir miktar pişman olan bir arkadaşım var, D3500 ile arada kesinlikle ciddi bir fark göremediğini, şimdi ki aklı olsa 46" bir TV alacağını, ve parası olduğu halde 46X3500 almayacağını yani şimdi ki aklıyla 46D3500 alacağını söylüyor. Bende bu konuda fikir sahibi oldukça ona şiddetle katılıyorum, daha sıradan Hd Full TV'lerde bile 1080P çözünürlüğün gerekliliğinin tartışıldığı bir durumda, deep color özellikli bir TV almayı ben asla düşünmem. Son olarak TV'yi çok yakından mesela 2 metreden kullanacaksan bunu almanın çok çok azda olsa bir mantığı olabilir ama ben önermem.
Ben sony x3500 ile samsung arasında fiyatları çok yakınken tereddüte düşmüştüm. Ozaman samsungu tercih ettim. Şuanki fiyat farkı düşünülürse samsug tek geçmelisin.
Fikir vermesi açısından bu hafta sonu 40f arkadaşa elektro worl den 3200 ytl ye 12 taksitle aldım. Umarım faydalı olur.
Dün bende elektro markette inceledim Samsung 40F86BD serisini, film yayınlanıyordu ortak olarak bütün LCD lerde ve film bitti, bittikten sonra geçen yazılarda yanında ki SONY de ve diğer yakınındaki LCD lerde yazılar hafif takılarak yukardan aşağı inerken SAMSUNG da direk iniyordu. Satıcı da SAMSUNG u tavsiye etti. Ekrandaki siyahlık falan çok daha net ve film esnasında görüntüler daha bir canlı idi.
Nedense 40X3500 bana cazip geliyor çünkü 10 bit panel var 100 hz var(40F86'da da var ama olsun), herhalde SONY, isimden kaynaklanıyor, sony denince akan sular duruyor, bi de benim evdeki herşey sony ondan alayına gidicem gibime geliyor...