arkadaşlar kasanın yan kapağını kestirdiğimde böyle çapaklar falan kaldı kenardaki boyalar attı.Bunları düzeltmek için neler yapmam gerekir?Yardımlarınız için teşekkür ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarpuz -- 11 Mayıs 2008; 15:30:57 >
bende kestim benimki hem çok yamuk oldu hemde hiç güzel olmadı :D sana önerim al bi ege egele oraları we bide zımparala ii olur sonra kapağı zımparala iice astar sonra 2 kat boya sonra cila :D
yani şimdi bu kapağı hayata döndürmek için ne yapmam gerekir ?
yani zımparalancaksa kaç numara ile zımparalamam gerekir be sonra ne tür astar gerekir ve kasanın boyası parlak deil yani biraz mat onun için nasıl yaplıması lazım ?
hata bende üffff
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarpuz -- 11 Mayıs 2008; 17:30:20 >
WoXeD
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 17 günü kaldı.
11 Mayıs 2008; 19:10:18
kalın bi iğe ile düzeltebildiğiniz kadar düzeltin... sonrada boyasını yenileyin.Boyamadan önce eski boyayı boya sökücü ile söküp yenisini öyle atarsanız daha sağlıklı olur.Astar kullanmayı unutmayın
arkadaşlar kusura bakmayın ama boya sökücüyü nasıl kullanıcam.zımpara gereklimi gerekse kaclık ?.astarı nasıl atıcam. astardan sonra ne kadar beklıycem de sprey boya atıcam .bunlar hakkında yardımcı olursanız sevinirim. iyi akşamlar.
kesme işini yaptığın spiral ise düzeltmek içinde onu kullanabilirsin yok eğer yapamam diyorsan bir tenekeci ye git o düzelti versin oda olmaz diyorsan demici ustaalrı da işini halleder. boşuna yan kapağı atma
arkadaşlar bugün bi tane oto boyacıya gittim.hani arabaları boyamadan önce macun gibi bişey sürüyolar. adam dediki yarın getir ben oralara sürerim düzeltirim zımparalarsın boyanı atarsın dedi.
sizce nasıl olur yani kasa eski rengine kavuşurmu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarpuz -- 12 Mayıs 2008; 20:24:44 >