Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Akasa Fan Kontrol Termal ısı sensörü kablosu yok

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Akasa Fan Kontrol Termal ısı sensörü kablosu yok Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TimeBoy

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 15:25:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1 saat önce vatan bostanci dan aldim ama kutu içeriği eksik çıktı.Telefon açtım ellerinde başka yokmuş.İade alacaklar ama evden kalkıp oraya gitmek 1 saatimi alır vereceğim yol parasıda cabası.Bu sensörleri kendim yapamam mı.2 tane pin çıkışları var.Eğer bunları kendim yapmam kolay ise gidip değiştirmeyeceğim malum oraya gidince başıma neler geleceği belli.Yok firmaya göndericez yok siz almış olabilirsiniz içinde tarzı bir olay olacağı kesin birşey Vatan Bilgisayar bu.

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.

mamo99

11 Mayıs 2008; 15:34:26 

hiç beklemeyin gidin nerden aldıysanız garanti dışı bırakmayın kendiniz bişeyler yapıp gidip iade edin almak zorundalar sarf malzemesi değil sonuçta değiştirmemezlik yapsınlar iade edin muadili varsa onu isteyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 11 Mayıs 2008; 15:35:24 >

DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 15:51:52 

Orjinalini görmeden birşey demek doğru olmaz.Büyük ihtimalle NTC PTC türü birşey ama orjinaline eşdeğeri bulunmayabilir,veya ölçüm doğruluğu konusunda hatalar olabilir.

En iyisi gidip geri vermek.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Akasa Fan Kontrol Termal ısı sensörü kablosu yok Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI P35 Platinum video
Bu videomuzda MSIın p35 yongasetini kullanan anakartını inceliyoruz.
Noctua NH-U12 işlemci soğutucu
Noctua nin yuksek performasli islemci sogutucusu ve 12cm lik fani

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir