1 saat önce vatan bostanci dan aldim ama kutu içeriği eksik çıktı.Telefon açtım ellerinde başka yokmuş.İade alacaklar ama evden kalkıp oraya gitmek 1 saatimi alır vereceğim yol parasıda cabası.Bu sensörleri kendim yapamam mı.2 tane pin çıkışları var.Eğer bunları kendim yapmam kolay ise gidip değiştirmeyeceğim malum oraya gidince başıma neler geleceği belli.Yok firmaya göndericez yok siz almış olabilirsiniz içinde tarzı bir olay olacağı kesin birşey Vatan Bilgisayar bu. A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeBoy -- 11 Mayıs 2008; 15:29:43 >
Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
1 saat önce vatan bostanci dan aldim ama kutu içeriği eksik çıktı.Telefon açtım ellerinde başka yokmuş.İade alacaklar ama evden kalkıp oraya gitmek 1 saatimi alır vereceğim yol parasıda cabası.Bu sensörleri kendim yapamam mı.2 tane pin çıkışları var.Eğer bunları kendim yapmam kolay ise gidip değiştirmeyeceğim malum oraya gidince başıma neler geleceği belli.Yok firmaya göndericez yok siz almış olabilirsiniz içinde tarzı bir olay olacağı kesin birşey Vatan Bilgisayar bu. A
bende enermax fankontrol vardi onun sensorleri kopmustu kopanlar yerine ntc taktim bunun icin elindeli sensorlerden birini 25C de direnc olarak olceksin boylece ntc nin degerini bulcaksin alip monte etmesi sana kaliyor