Arkadaşlar daha önce kayıt ettiğim görüntüleri izlerken şu anda ne yaptıysam açamadım ve çok yer kapladıkları için de sildim. Fakat tekrar kayıt yapmayı denediğimde yine ses alıyorum ama kaydı açmıyor. Başına bu tür olay gelen birisi var mı? Ya da skystar3 ün sayfasından son progdvb versiyonunu indirmem için bana link verebilecek olan var mı? Benim hesabım kapatılmış sanırım bu yüzden ilgili kısma giremiyorum.
Sanırım "Record" ederken sadece sesleri kaydetmek üzere ayarlanmış.
PorgDVB service--->Record options seçin.Gelen pencerin en alt kısmında "Record Format For Tv Chanenls" sağ tarafında mpeg2 seçili olduğunu kontrol ediniz.
Yukarıda ayarlar normal ise,sorun record edilen kayıtların "mpeg2" formatında olması.
ProgDVB programı üzerinden kayıtları izleyebilirisiniz.Farklı video oynatıcılar üzerinden izlemek için kaydetmiş olduğunuz record ları ya convert edeceksiniz,yada gerekli codecleri bulup yükleyeceksiniz.
arkdaşım yorumların için saol ama daha öncede kontrol etmiştim mpeg2 olarak seçili zaten işin ilginç tarafı daha önce kayıt etmiş olduğum görüntüleri normal olarak izlerken birden izleyemez hale geldim... acaba işletim sisteminde mi bir sorun var... çünkü değişik playerlarla da oynatamadım sadece ses geldi... convert ettim yine olmadı... yeni kayıt yaptıklarımda da aynı sorun oluyor anlamadım ben bu işi ya... o kadar kayıtların hepsi de gitti zaten :(
kardeş senin sorunun kodeklerle ilgili yeni progdvb nin sorununu çözeceğini sanmıyorum pc deki tüm kodekleri kaldır ve yeniden yükle. bende şu anda medyaplayer klasik ile izleyebildiğim görüntüleri izleyemiyorum
Windows Vista Home Premiumlu HP marka dizüstü pc ve SKYSTAR-3 Usb tv kartı kullanmaktayım. Progdvbyi birkaç kez kaldırıp kurmama ve kayıt yeri için farklı hedefler göstermeme rağmen hiçbir şekilde kayıt yapamıyorum. Progdvbnin birkaç farklı sürümünü kullandım, sonuç yine olumsuz. Kayıt yap dediğimde kayıt yapılıyormuş gibi gözüküyor, fakat kayıt olmuyor. Aynı şekilde fotoğrafta çekemiyorum. Ben daha önce bu kartı Windows XP kullandım hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Bu sorun Vistadanmı veya başka sebeplerdenmi kaynaklanıyor, bir türlü bulamadım. Bu konuda ne yapılabilir.
@blue mc kardeş senin sorunun da sanırım kayıt seçeneklerinden nereye kayıt edildiğini göstermemen olabilir ya da başka bir yere kayıt yapıyor olabilir... vistada sorunsuz çalışıyorsa kayıt da yapması lazım... herşeyi kaldırıp kurmak kesin çözüm olabilir kayıt seçeneklerini de kontrol et istersen ayrıca benim gibi yeni codecleri de yüklemeyi ihmal etme