Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SKYSTAR 3 ve PROGDVB KAYIT SORUNU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> SKYSTAR 3 ve PROGDVB KAYIT SORUNU Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ishtare

11 Mayıs 2008; 14:43:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar daha önce kayıt ettiğim görüntüleri izlerken şu anda ne yaptıysam açamadım ve çok yer kapladıkları için de sildim. Fakat tekrar kayıt yapmayı denediğimde yine ses alıyorum ama kaydı açmıyor. Başına bu tür olay gelen birisi var mı? Ya da skystar3 ün sayfasından son progdvb versiyonunu indirmem için bana link verebilecek olan var mı? Benim hesabım kapatılmış sanırım bu yüzden ilgili kısma giremiyorum.

fenasi44

11 Mayıs 2008; 15:45:17 

Sanırım "Record" ederken sadece sesleri kaydetmek üzere ayarlanmış.

PorgDVB service--->Record options seçin.Gelen pencerin en alt kısmında "Record Format For Tv Chanenls" sağ tarafında mpeg2 seçili olduğunu kontrol ediniz.

Yukarıda ayarlar normal ise,sorun record edilen kayıtların "mpeg2" formatında olması.

ProgDVB programı üzerinden kayıtları izleyebilirisiniz.Farklı video oynatıcılar üzerinden izlemek için kaydetmiş olduğunuz record ları ya convert edeceksiniz,yada gerekli codecleri bulup yükleyeceksiniz.

ishtare

12 Mayıs 2008; 9:31:02 

arkdaşım yorumların için saol ama
daha öncede kontrol etmiştim mpeg2 olarak seçili zaten işin ilginç tarafı daha önce kayıt etmiş olduğum görüntüleri normal olarak izlerken birden izleyemez hale geldim... acaba işletim sisteminde mi bir sorun var... çünkü değişik playerlarla da oynatamadım sadece ses geldi... convert ettim yine olmadı... yeni kayıt yaptıklarımda da aynı sorun oluyor anlamadım ben bu işi ya... o kadar kayıtların hepsi de gitti zaten :(

lokosit

12 Mayıs 2008; 10:18:31 

http://www.sigmaelectronic.net/tr/DOWNLOAD.HTM

kardeş senin sorunun kodeklerle ilgili
yeni progdvb nin sorununu çözeceğini sanmıyorum
pc deki tüm kodekleri kaldır ve yeniden yükle.
bende şu anda medyaplayer klasik ile izleyebildiğim görüntüleri izleyemiyorum

O BİR ROTTWEİLER
http://www.youtube.com/watch?v=affF74twlOs
hacada

12 Mayıs 2008; 16:19:32 

progdvb programı kaldır yenden kur sanırım ayarlarını oynamışın programın

blue mc

12 Mayıs 2008; 19:08:55 

Windows Vista Home Premiumlu HP marka dizüstü pc ve SKYSTAR-3 Usb tv kartı kullanmaktayım. Progdvbyi birkaç kez kaldırıp kurmama ve kayıt yeri için farklı hedefler göstermeme rağmen hiçbir şekilde kayıt yapamıyorum. Progdvbnin birkaç farklı sürümünü kullandım, sonuç yine olumsuz. Kayıt yap dediğimde kayıt yapılıyormuş gibi gözüküyor, fakat kayıt olmuyor. Aynı şekilde fotoğrafta çekemiyorum. Ben daha önce bu kartı Windows XP kullandım hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Bu sorun Vistadanmı veya başka sebeplerdenmi kaynaklanıyor, bir türlü bulamadım. Bu konuda ne yapılabilir.

ishtare

13 Mayıs 2008; 9:29:22 

evet haklısınız sanırım codecler bozulmuş... çünkü onun dışında başka bir seçenek kalmadı... olmazsa windowsu yeniden kuracağız...

ishtare

13 Mayıs 2008; 9:34:53 

@blue mc kardeş senin sorunun da sanırım kayıt seçeneklerinden nereye kayıt edildiğini göstermemen olabilir ya da başka bir yere kayıt yapıyor olabilir... vistada sorunsuz çalışıyorsa kayıt da yapması lazım... herşeyi kaldırıp kurmak kesin çözüm olabilir kayıt seçeneklerini de kontrol et istersen ayrıca benim gibi yeni codecleri de yüklemeyi ihmal etme

blue mc

13 Mayıs 2008; 12:23:16 

@ishtare
Defalarca Progdvb ve kartın sürücüsünü kaldırıp kurmama rağmen sonuç olumsuz. Kayıt için gösterilen yerdeki klasöre bakıyorum, boş.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> SKYSTAR 3 ve PROGDVB KAYIT SORUNU Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Crysis DH Özel:Oyun içi Türkçe
Crysis DH Özel: Oyun içi Türkçe video
Gigabyte GA-MA78M-S2H
Gigabyte GA-MA78M-S2H : AMD RS780 yonga seti mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç