Şimdi Ara

Ata Demirer - Makara albümündeki FAVORİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    helal olsun adama çok eğlenceli bir albüm hazırlamış...

Benim favorim kontor at sevgilim ve entelli bamya..
    entelli bamyada verheugen ve AB'ye baya söylenmiş süper yapmış

"gaz versene biraz amca
    söz versene sayın kırca"

:D

Ha birde çaycı remzi var
    erotik bir şarkı

aslı demirer ve tuba önalın sesleri yıkıyor
    yavruuuuuuuuuummm :P

bu arada büklüm büklümüde güzel söylemiş

sizin favorileriniz?

• benim favorilerim truva ve kontör at sevgilim ağbi öğrenci kontürü verir misin ağbi sağol abğbi
  • Bunu bilmenin sana ne yararı olabilir ki? Çok SAÇMA bir soru ve forumda boşa yer kaplayan bir başlık açmışsın. Seni hiç sevmedim Nitrogliserin.
  • abii çaycı remziyi tek geçerim.sıralarsak kontör at sevgilim arakyafobia mutfak kayıtları kucuk kurbaga dana dana enteli bamya
  • kontür at sevilim çok iyi gerçekten
  • çaycı remziiiiii ii iii ii ii i ii i i i i i
  • cüceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Recep ivedik 2 replikleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahramanozkan

Bunu bilmenin sana ne yararı olabilir ki? Çok SAÇMA bir soru ve forumda boşa yer kaplayan bir başlık açmışsın. Seni hiç sevmedim Nitrogliserin.

millet burda fikirlerini paylaşıyo kardeşim . illa bi arıza çıkarmak zorundamısın...
  • quote:

Bunu bilmenin sana ne yararı olabilir ki? Çok SAÇMA bir soru ve forumda boşa yer kaplayan bir başlık açmışsın. Seni hiç sevmedim Nitrogliserin.

Forumda bu kadar çok gereksiz msj varken kala kala bu mesaj mı kaldı ayrıca bence hiç de gereksiz bir mesaj değil.Asıl gereksiz olan şey senin cevabın adam forumun görüşlerini öğrenmek istemiş görüşün varsa söylersin yoksa es geçer gidersin böyle bir tepki vermen gereksiz ve yanlış.
  • quote:

amerikalıların bir lafı vardır bilirmisin?

devam edelim beyler biz..
  • araklafobia
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

araklafobia

+1 ama avrupa yakasında söylediğinde daha içten ve güzel söylemişti.kasette yavaş olmuş biraz
  • kontür at sevgilim çok hoşuma gitti. ata demirer süper adam ya. standup showunda gitmiştim cem yılmazdan daha fazla güldüydüm.
  • ben daha dinleyemedim yaa indirebileceğim bi link verin yada
    proteus13@gmail.com adresine atın zahmet olmassa
  • kontür at sevigilim çok güzel olmuş
  • ya acıkcası benim hosuma gitmedi daha iyisi olabilirdi zira daha önceki kurbaga albümdeki cagu sarkıdan güzel. sürekli müslüm baba ve avrupa birliğiyle yoğrulmuş arada bülent ersoy falan bana kalırsa daha iyisini yapabiirdi

albümde kontör at güzel
  • Arkadaslar benimde pek fikrim yok daha dinlemedim, mumkunse fade.xfiles@gmail.com adresine link veya mp3 lerden 1 kacini atarmisiniz
  • truva da mükemmel
  • yaw o mukemmel bu mukemmel diyosunuz, yokmu bi allahin kulu bi link filan vericek...
  • süper komedi full album daha dinlemedim gerçi ama kontor at çok ii idi .:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.