Bunu bilmenin sana ne yararı olabilir ki? Çok SAÇMA bir soru ve forumda boşa yer kaplayan bir başlık açmışsın. Seni hiç sevmedim Nitrogliserin.
millet burda fikirlerini paylaşıyo kardeşim . illa bi arıza çıkarmak zorundamısın...
quote:
Orjinalden alıntı: kahramanozkan
Bunu bilmenin sana ne yararı olabilir ki? Çok SAÇMA bir soru ve forumda boşa yer kaplayan bir başlık açmışsın. Seni hiç sevmedim Nitrogliserin.
Forumda bu kadar çok gereksiz msj varken kala kala bu mesaj mı kaldı ayrıca bence hiç de gereksiz bir mesaj değil.Asıl gereksiz olan şey senin cevabın adam forumun görüşlerini öğrenmek istemiş görüşün varsa söylersin yoksa es geçer gidersin böyle bir tepki vermen gereksiz ve yanlış.
quote:
Orjinalden alıntı: kahramanozkan
amerikalıların bir lafı vardır bilirmisin?
devam edelim beyler biz..
araklafobia
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
araklafobia
+1 ama avrupa yakasında söylediğinde daha içten ve güzel söylemişti.kasette yavaş olmuş biraz
kontür at sevgilim çok hoşuma gitti. ata demirer süper adam ya. standup showunda gitmiştim cem yılmazdan daha fazla güldüydüm.
ben daha dinleyemedim yaa indirebileceğim bi link verin yada proteus13@gmail.com adresine atın zahmet olmassa
kontür at sevigilim çok güzel olmuş
ya acıkcası benim hosuma gitmedi daha iyisi olabilirdi zira daha önceki kurbaga albümdeki cagu sarkıdan güzel. sürekli müslüm baba ve avrupa birliğiyle yoğrulmuş arada bülent ersoy falan bana kalırsa daha iyisini yapabiirdi
albümde kontör at güzel
Arkadaslar benimde pek fikrim yok daha dinlemedim, mumkunse fade.xfiles@gmail.com adresine link veya mp3 lerden 1 kacini atarmisiniz
truva da mükemmel
yaw o mukemmel bu mukemmel diyosunuz, yokmu bi allahin kulu bi link filan vericek...
süper komedi full album daha dinlemedim gerçi ama kontor at çok ii idi .:)