22 inç asus lcd ekran almaya karar verdim link http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50164 bu ekran sizce nasıl kullanlar varmı yada rica etsem link e girip özelliklerine bir bakarmısınız iyi mi kötümü diye birde bu lcd ekranı ilerde aparat yardımıyla tv olarak kullanabilirmiyim cevaplar için şimdiden teşekkürler
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
ben dün bu monitörü aldım. yanında da avermedia tvbox w7 aldım. bende senin gibi tv amaçlı kullanıcam. uyduyu bağladım görüntü güzeldi. tamam belki şahane değil ama hemen hemen lcd tv kadar tatmin edici. uydu bağladım derken receiver çıkışını bağladım tabi. antenden kanal bulamadım yalnız. belki anten oldukça kötü gösteriyor ondan da kanalları bulamamış olabilir yada ben yapamadım. çok uğraşmadım zaten.
Intel Core2 Duo E6600 (TT Big Typhoon) 2.4Ghz@3.4Ghz// Gigabyte P965-DS3 // Sapphire X1800GTO 500-1000Mhz@600-1200Mhz // 2x1GB 800MHZ hi-level //2x160GB SataII Seagate NCQ // Feel Tornado F5 550watt// LG DL DVD Writer // LG CD Writer // Samsung 226BW+Asus VW222S // Compaq Evo N800v notebook Nikon D80 + Sigma-17-70/2.8-4.5 DC MACRO + Sigma 70-300 F/4-5. 6 Dg Apo Macro + Nikon AF Nikkor 50mm f/1.8D + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro AF+Nikon SB800+LowePro Computrekker AW+Lowepro Nowa5
teşekkürler @avor bu asus ekrandan memnunmusun nasıl tasarımı falan güzelmi
birde sizce 19 inç samsung mu alıyım 22 inç asus mu sanki samsung daha kaliteli gibi ama asus da inç olarak daha büyük ve dahili hopörlör var ne yapmalıyım sizce bu arada samsung 300 ytl asus 360 ytl sizce bu 60 ytl farka değermi ben şimdilik pc de kullanıcam ilerde tv olarak kullanmayı düşündüm
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670