|
R`meRt -> O/c yardım (11 Mayıs 2008; 12:24:23)
|
Arkadaslar meraba daha once bır baslık ıcınde o/c ıle ılgılı sorunumu belırtmıstım ama cevap veren cıkmadıgı ıcın sımdı yenı bır baslık acmak mecburıyettınde hıssetım kedımı. Once sıstemımı belırtım: E6750 2.66mhz ıslemcı Asus P5KC Mboard 4x1 Gb Kıngston 800mhz DDR2 2x80gb Samsung HDD 256mb Palit 8600gt+ sonic Sogutucu olarak CM mars sogutucu ve Kasa ıcı havalandırma cok ıyı derecede ve o kadar da gurultuludur[sm=biggrinking.gif] Arkadaslar sorunum su daha once yukarda yazdıgım bılesenlerle Sıstemımı (450x8) 3.6da stabıl bır sekılde kullanabılıyordum.3.6ghz de bosta sıcaklıgım 29derece yukte ıse 65 max gordum ve 2xOrthos ıle 4-5 saat stabıl testı rıvatuner ıle erkan kartı testı super pı de ıse 1m de 14kusur yaklasık 15sn alabılıyordum. Islemcımın son gıttıgı yerı bı gormek ıstedım gormez olaydım[sm=biggrinking.gif]3.8 ghz ye cıkartmak ıcın bır sure ugrastım 475fsbye cıkarmaya calıstım olmadı dedım gıtmıyor daha fazla kurcalamayım .Tekrar 3.6 lık ayarları yaptım wındows acmadı voltaj verdım ramları dusurdum vs ugrastım olmadı 3.4e cekım dedım 3.4 cok guzel stabıl bır sekılde calıstı.Arkadaslar neden 3.6da acılmadı wındows bılenlerın yardımına ıhıtyacım var saygılar
|
|
|
|