Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
IPhone'da Canlı Kameralar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> IPhone'da Canlı Kameralar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Mayıs 2008; 11:37:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Safari'ye yazacağınız " secure.mobiscope.com " adresinden açılan sayfadan sağ altta More... var ona tıklayacaksınız. Açılan sayfada Demo'ya tıklıyorsunuz ve canlı Kameralar karşınızda. Burası neresi mi? İnanın bilmiyorum :) belki de video görüntüsüdür ama sonuçta canlı veriyor.Bu programı araştırıp geliştiren arkadaş olursa memnun oluruz. Sonuçta bir demo uygulama ama bizim canlı kameralara uygulanabilir mi? Ayrıca;görüntülerin üzerine tıklayarak tek olarak izleyebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 11 Mayıs 2008; 11:39:23 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
ramisk

12 Mayıs 2008; 3:44:50 

ilginc.. bu resmen canli kamera degilmi?

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Mayıs 2008; 10:04:32 

Ben zaman zaman bu görüntüleri izledim ve bunun sadece bir demo video kayıt olduğuna karar verdim ama sonuçta canlı bir video gösterimi,Kamera da bağlanabilir.Buradaki konuları araştırıp çözen bir arkadaş olursa hepimizin yararına olur.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
hyperviper

12 Mayıs 2008; 10:43:36 

Ben kurup denemiştim. http://www.mobiscope.com/download/mobiscope_iphone_desktop.exe 'yi PC'nize kurup, sonra iphone.mobiscope.com adresinden log in olunca webcam aracılığıyla evinizi izliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 12 Mayıs 2008; 10:53:47 >

dreamman115

12 Mayıs 2008; 17:29:01 

quote:

Orjinalden alıntı: hyperviper

Ben kurup denemiştim. http://www.mobiscope.com/download/mobiscope_iphone_desktop.exe 'yi PC'nize kurup, sonra iphone.mobiscope.com adresinden log in olunca webcam aracılığıyla evinizi izliyorsunuz.

orb tv de de webcam kullanabiliyorsunuz

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> IPhone'da Canlı Kameralar Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ Vendetta ve Vendetta 2
Sessiz ve Soğuk! Vendetta serisi işlemci soğutucuları mercek altında
Forex TVBox video incelemesi
Forex 5840e / 3850e TVBox ve UTV380 USB TV Kartı video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç