yazıcıoğlu ve arbiter sizin yaşınız tutmuyor hade bakem
arkadaşlar bence uzatmanın bir anlamıyok olan oldu biten bitti şimdi asıl iş recep ile mehmet abinin orda bizi en iyi şekilde temsil etmeleri için burda gaz vermektir. hep birlikte bu ikiliye gaz verelim burada verdiğimiz gazlar yetmez ise mehmet ile recep uğrayın azot verelim
muratın söylediklerine gelince dediği gibi bu iş ile türkiyede uğraşan extreme olarak toplam 5 kişi var ben koray murat recep mehmet abi yani bu 5 li dışında kimse alıpda extrem bişeyler yapmadı senelerdir bizler uğraşıyoruz. Gerek burda gerekse kendi forumumuzda sizlere bunları gösteriyor anlatıyor bilgimizi paylaşmaya çalışıyoruz ama gerçek anlamda bu işe soyunan soyunmak isteyen insan sayısı çok az.
bu beşli tarafndan bir rekor kırılıyor forumlara yayınlanıyor ama sonuç olarak bakarsanız abi süpersiniz harikasınız iki şak şak iki tak tak olay geçiyor ama burdaki yayınlamalar sizleri biraz heveslendirip sizleri de bu ortama çekmektir biz süper falan değiliz sadece bu iş ile biraz fazla ilgileniyoruz okadar sizlerden de çok çok iyi adamlar çıkabilir bizleri geçebilir tabi bu hemen olacak iş değil zaman içinde tecrübeleriniz artınca bunları yapabilirsiniz. gerekli ekipmanlar vs ler de muratında dediği gibi gerek biz kendi atölyemizde gerek murat kendi imkanlarınca sizleere imkan sunuyor ama değerlendirmeye gelince kimse yok. bakın şu anda atölyemizde iki devar full ln2 dolu bloklar vs ler herşey mevcut sizlerden para pul da istemiyoruz mümkün mertebe elimizdeki parçalardan işlemci rem vga gibi ürünleri de sizlere sunuyoruz testlerde kullanabilirsiniz diye ama dediğim gibi pek bir ilgi yok zannedersem.
ben geldim azot yoktu heves edenlerin ne için heveslendiğide önemli eğer amaç rekor olmayacaksa işin farkında değil demekdit.. zaten bu iş bence hevesle olmaz ancak tutkuyla birazda inatçılıkla olur gibi geliyorum gerçi be işe bulaşmışlığımda yok ama uzaktan öyle gözüküyor... teşvik etmek tabikide çok güzel .... bu uğraşa zevkle inanan arkadaşlara başarılar diliyorum sizlerden çok öğreneceklerim var
geldi de sanki bişey yaptı artiz uçaklar da ucuzladı ama yine gelmiyorsun herhalde seninde son kullanma tarihin geçiyor
bişey olmaz mehmet ile recep en iyisini yapıp orda bizleri krallar gibi temsil ederler kimse canınızı sıkmasın sonuç ne olursa olsun sizleri gönüllerin şampiyonu ilan ediyorum
Taraf olmaya gerek yok kazanan Türkiye olsun yeter. oc tutkudurda birazda hayat savaşından zaman kalınca oluyor ne yazıkki.. Tebrik ediyorum bu arda arkadaşları..