Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MSI'ın overclock yarışmasında Türkiye şampiyonu belli oldu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Anakart >> Cevap: MSI'ın overclock yarışmasında Türkiye şampiyonu belli oldu Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
captain54

27 Mayıs 2008; 1:17:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ataruz

yazıcıoğlu ve arbiter sizin yaşınız tutmuyor hade bakem

arkadaşlar bence uzatmanın bir anlamıyok olan oldu biten bitti şimdi asıl iş recep ile mehmet abinin orda bizi en iyi şekilde temsil etmeleri için burda gaz vermektir. hep birlikte bu ikiliye gaz verelim burada verdiğimiz gazlar yetmez ise mehmet ile recep uğrayın azot verelim

muratın söylediklerine gelince dediği gibi bu iş ile türkiyede uğraşan extreme olarak toplam 5 kişi var ben koray murat recep mehmet abi yani bu 5 li dışında kimse alıpda extrem bişeyler yapmadı senelerdir bizler uğraşıyoruz. Gerek burda gerekse kendi forumumuzda sizlere bunları gösteriyor anlatıyor bilgimizi paylaşmaya çalışıyoruz ama gerçek anlamda bu işe soyunan soyunmak isteyen insan sayısı çok az.

bu beşli tarafndan bir rekor kırılıyor forumlara yayınlanıyor ama sonuç olarak bakarsanız abi süpersiniz harikasınız iki şak şak iki tak tak olay geçiyor
ama burdaki yayınlamalar sizleri biraz heveslendirip sizleri de bu ortama çekmektir biz süper falan değiliz sadece bu iş ile biraz fazla ilgileniyoruz okadar sizlerden de çok çok iyi adamlar çıkabilir bizleri geçebilir tabi bu hemen olacak iş değil zaman içinde tecrübeleriniz artınca bunları yapabilirsiniz.
gerekli ekipmanlar vs ler de muratında dediği gibi gerek biz kendi atölyemizde gerek murat kendi imkanlarınca sizleere imkan sunuyor ama değerlendirmeye gelince kimse yok. bakın şu anda atölyemizde iki devar full ln2 dolu bloklar vs ler herşey mevcut sizlerden para pul da istemiyoruz mümkün mertebe elimizdeki parçalardan işlemci rem vga gibi ürünleri de sizlere sunuyoruz testlerde kullanabilirsiniz diye ama dediğim gibi pek bir ilgi yok zannedersem.

ben geldim azot yoktu
heves edenlerin ne için heveslendiğide önemli eğer amaç rekor olmayacaksa işin farkında değil demekdit.. zaten bu iş bence hevesle olmaz ancak tutkuyla birazda inatçılıkla olur gibi geliyorum gerçi be işe bulaşmışlığımda yok ama uzaktan öyle gözüküyor...
teşvik etmek tabikide çok güzel .... bu uğraşa zevkle inanan arkadaşlara başarılar diliyorum sizlerden çok öğreneceklerim var

eski nickim kaptan54
ataruz

27 Mayıs 2008; 11:50:54 

geldi de sanki bişey yaptı artiz uçaklar da ucuzladı ama yine gelmiyorsun herhalde seninde son kullanma tarihin geçiyor

bişey olmaz mehmet ile recep en iyisini yapıp orda bizleri krallar gibi temsil ederler kimse canınızı sıkmasın sonuç ne olursa olsun sizleri gönüllerin şampiyonu ilan ediyorum

Asefik

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008; 16:51:35 

quote:

Orjinalden alıntı: ataruz

geldi de sanki bişey yaptı artiz uçaklar da ucuzladı ama yine gelmiyorsun herhalde seninde son kullanma tarihin geçiyor

Bu lafın banaysa sen daha ln2 ile tanışmadan ben Murat (absolutezero) ile 2005 yılında İntel P4660 3.6Ghz işlemcim ile 6.200mhz yapmıştım.

bu skor dünya üçüncüsü olmuştu canım

Tabi şimdi bol buldunuz LN2 yi konuşuyonuz

Ex Overclockers
sentanoo

27 Mayıs 2008; 16:52:50 

Taraf olmaya gerek yok kazanan Türkiye olsun yeter. oc tutkudurda birazda hayat savaşından zaman kalınca oluyor ne yazıkki.. Tebrik ediyorum bu arda arkadaşları..

Z-DGİ

28 Mayıs 2008; 15:22:48 

Tebrikler güzel bir olay gerçekten

[İyilik yap denize at.] --
mehmet328

Sisteme Gözat

29 Mayıs 2008; 0:40:50 

yakın zamanda 1 overclock yarışması daha tertip edilecekmi?

SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
ataruz

29 Mayıs 2008; 15:45:51 

şu an için görünürde bu gibi bişey yok ama olursa yin zevk ile iştirak ederiz

BhuraQe

30 Mayıs 2008; 23:44:06 

Mademki Türksün göster ki ürksün!

A4Tech kameram bozuldu yardım et,banyoda buhar kaçtı
mehmet328

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 0:12:57 

quote:

Orjinalden alıntı: BhuraQe

Mademki Türksün göster ki ürksün!

SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Anakart >> Cevap: MSI'ın overclock yarışmasında Türkiye şampiyonu belli oldu Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Datateknikden okullara özel taşınabilir bilgisayar laboratuarı
Lapazz D-Note DNA 500
Siz kagit uzerine not alin o dijital olarak saklasin. Lapazz D-Note dijital not defteri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar