Haziran ayı yaklaştıkça 3G dedikoduları iyice artmaya başladı...Son olarak bir blog'da iPhone'un 2.0 Beta 5 versiyonundaki Network.plist dosyasında 3G Açık/Kapalı seçeneğinin bulunduğu iddia edildi..Macrumors sitesi iddiayı tastiklemiş değil...İşte o ekran;
Ancak görünen o ki Apple iPhone 2.0 için iPhone'un 2.jenerasyonunu zorunlu tutabilir yada iPhone 1.Jenerasyon için farklı bir yazılım çıkartabilir...iPhone'un Amerikadaki ve İngilteredeki satışlarıda durdurulduktan sonra böyle bir iddia ortaya atılmış olması Haziran ayında çıkması beklenen iPhone iddialarının daha da güçlenmesine neden oldu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 11 Mayıs 2008; 7:18:47 >
Sitenin adından da belli aslında. Herkes bir şey diyor, bazıları kodları inceleyip, 3G'nin kanıtı diyor, şimdi de menüde göründü deniyor 3G. Sonuçta kesin bir şey olmadığı için herkes bir şeyler söyleyebiliyor, doğruluğunu zaman gösterecek :)
Sitenin adından da belli aslında. Herkes bir şey diyor, bazıları kodları inceleyip, 3G'nin kanıtı diyor, şimdi de menüde göründü deniyor 3G. Sonuçta kesin bir şey olmadığı için herkes bir şeyler söyleyebiliyor, doğruluğunu zaman gösterecek :)
Adından dolayı küçümsediğiniz site Apple'ın yeni ürünleri hakkında en tutarlı bilgileri veren sitedir....Birçok ürünü çıkmadan önce Elmacılara duyurmuşlardır...Zaten dikkat ederseniz Mac Dedikodu sitelerinin namı büyüktür...
allahın emri bir şeyler olacak artık....
Evet Amerika ve İngiltere'de stokları bitirdi Apple...Ve fabrikada üretim yavaşlamış hatta durmuş olacak ki stokları tekrardan doldurmuyorlar...Büyük ihtimalle 3g iPhone'un üretimine başlandı...Klasik Apple yeni ürün gelmeden hemen önce eski ürün stokta yok derler
3g iphone diye hitap diyoruz bunu diyen arkadaşlar sadece 3g için konuşmadığı kesin bunun yanında bence kamera ve hoparlör kalitesi yükseltilecek,gps vs... gibi özellikler eklenecek bu yüzden yeni çıkacak olan iphone u almak en mantıklısı
3G li olucakta türkiyede 3G yi aktif olarak kullanıbilioz mu ? bide deli gibi pahalı olur adsl bile böleyse onu düşünemiom
Aynen katılıyorum, bu 3G'ye neden bu kadar takılmış durumda anlamış değilim. Türkiyede 3G olmaması bir yana, gelse bile fiyatının ne kadar uçuk olacağı herkesin tahmin edebileceği bir gerçek.
3G iPhone'un 2.Jenerasyonundaki en büyük yeniliği olduğu için 3G sürekli gözünüze batıyor...Yoksa tek yeniliğin 3G olmadığını bence bilmeniz gerekirdir...
Arkadaşlar, 2. nesil diye bir şey yok. Firmware 2 var, birisi osurmuş iPhone 2 diye bütün dünya peşinden koşuyor. Apple'ın bile haberi yok 2. nesil dediğiniz iPhone'dan bu söylediğiniz iddaları tastik edenler resmi Apple kuruluşları değiller ki?
iPhone 1 TB olacak, iddayı ben atıyorum ortaya, ve tastik ediyorum. İnandınız mı?
Saçmalığın bu kadarı olur yaa ... Türkçe bilmeyen adamlara Türkçe anlatmak ne zor, ingilizce yazsak onu da anlamayacaklar ... Nasıl desem bilmiyorum ki?
Arkadaşlar, 2. nesil diye bir şey yok. Firmware 2 var, birisi osurmuş iPhone 2 diye bütün dünya peşinden koşuyor. Apple'ın bile haberi yok 2. nesil dediğiniz iPhone'dan bu söylediğiniz iddaları tastik edenler resmi Apple kuruluşları değiller ki?
iPhone 1 TB olacak, iddayı ben atıyorum ortaya, ve tastik ediyorum. İnandınız mı?
selam arkadasim...henuz 2-3 haftalik bi iphone kullanicisiyim...acikcasi almadan once fazla arastirmadim...kuzenim satmak uzere getirtmisti cihazi...ben n95 8gb almak isterken gordum iphone u ve bulgaristanda satip n95 8gb almak icin satin aldim...ama aldiktan sonra cihazi begendim ve nette tum ozelliklerini ogrenebilmek icin arastirma yaptim...
bilgisayar muh ogrencisiyim...yillardir da bilgisayarla ugrasiyorum ve benim de bildigim kadariyla son zamanlarda iphone konusunda yeni cikacak olan firmware 2.0, iphone 2 degil...hatta sanirim betasi ve SDK si yayinlandi da hatta...
yeni teknolojik urunler cikana kadar hakkinda dogru yalan bir cok spekulasyon olur...eski bi n-gage kullanicisi olarak zamaninda fake bir kullanici tasarimini n-gage 2 olarak cok tartistik...
cihazi sonradan firmware la EDGE uyumlu hale getirebilmek mumkun mu pek emin degilim...ama resmin de resmi yayinlanmadigi belli...
su an apple store larda bile iphone yok ama acaba iphone yeni firmware i cihazlara yuklemekte gecikmis olamaz mi??
e6550@2.8ghz + arctic freezer 7 pro | asus p5b deluxe | 2 x 1 gb kingston 800 mhz | 512mb asus en 8600 gt silent + zalman vf900-Cu | 400 gb samsung hdd | 550 watt thermaltake psu | Raidmax Sagitta 2 case| Logitech Momo Racing | Creative T7900 7.1
Techical University of Varna - Computer Science and Technologies (English Education)
Saçmalığın bu kadarı olur yaa ... Türkçe bilmeyen adamlara Türkçe anlatmak ne zor, ingilizce yazsak onu da anlamayacaklar ... Nasıl desem bilmiyorum ki?
iPhone 2 diye tabiki birşey yok...Apple hiçbir ürününde böyle isim kullanmadı kullanmazda kullanmayacakta...Gelecek nesillerin ismide iPhone olacak...
Apple şu ana kadar çıkan hiçbir ürününü önceden tastiklemedi..Mac Dedikodu sitelerinin ortaya attıkları dedikoduların %90ını bilmişlerdir..Fakat o zamanlarda Apple o dedikoduları tastiklemiyordu...Ve işin ilginç tarafı Apple en büyük Dedikodu sitesi Thinksecret'i kendi ürünleri hakkında önceden bilgi verdiği için kapattırmıştı
Neyse sizin kendi düşünceniz sizi bağlar...Sonuçta Mossberg nasıl ortaya iddia atıyor,AT&T Ceo'su açıklıyorsa sizinde ortaya iddia atmanız son derece normal...Haziran 9 yada 29'unda görüşmek üzere....Her Apple ürününde forumda yaptığım canlı sunum aktarımına sizleride beklerim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 12 Mayıs 2008; 8:44:10 >
Bende şimdi yabancı kaynakları inceledim ve gerçekten yazılım olarak beta 5 kodları açılıp applications network seçeneği altında bu özelliğin bulunduğu %100 kesin arkadaşlar. Fakat denemelerde EDGE destekli cihazlarımızda bu yazılımı kurup 3G'yi aktif eden kişilerde cihazlar çakılıyor ve restart atıyormuş denilen bu.