Orjinalden alıntı: adilazimdegilx Arkadaşım benim hard disk de sata I gözüküyor. Sadece Jumper ı çıkarark SATA 2 yapabilir miyim? Başka bir şeye gerek var mı?
evet jumper ı cıkartam yatarlı.ama sata2 desteklıyecek anakart da lazım
bu arada 310ns ıcın ayrı bır konu olması ıyı olmus. cıdden cok ıyı deger bırde sata 2 olarak calıstırılabılırmı?ayrıca hdd nın resımlerını paylasabılırmısınız
burst speed ın pek bır onemı yok.acılıs hızı dıyelım bız ona onemlı olan yazma-okuma ve rastgele erısım gecıkmesı. bırde yazma testı yaparmısın.ama once bırı bıze yazma testının hdd tach da nasıl etkınlestırılecegını soylemesı lazım
bu senın hdd nın urun kodunu seagate nın sıtesınde urun aramada gırdıgım halde bulamadı? acaba seagate adresınden bu urunun lınkını verırmnısın?
bu arada konuyu canlı tut. yenı hdd alıcaklar mutlaka bunu goz onune alsın. samsung unda 91mb/yazan ama gecıkmesı 16ms olan hdd lerıne nazaran cok ıyı ıs cıkarmıs. 410as tarıh oldu dıyebılırız.tabıı 6mb/s ıcın degıl ama 12.9ms gecıkme ıyı deger
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 11 Mayıs 2008; 20:31:10 >
GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM. GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA. EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA
sıcaklıgı 28 ı gecmıo uzerınce product of thaıland yazıo ses hıc yok denecek kadar az tek tabaka zaten..ben nakıt sepetten aldım gonderdıler arızalı cıktı gerı gonderdım sora 3 tane daha denedıler 3ude arızalı cıktı megersem o serı komple arızalıymıstı sora baska dıstburutorden alıp gonderdıler..