Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Karar verdim LG HT903TA...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Karar verdim LG HT903TA... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
VectrAirliness

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 2:56:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Kısa süren fakat yogun bir arastırma sonucu Lg HT903TA modelinde karar kıldım.Philips,Sony ve yine Lg 'nin bir cok modelini inceledim,gittim gördüm test ettim vs fakat hem stil ve görünüs hemde fiyat/performans olarak en uygununun bu model oldugunu düsündüm.
Ama sadece teknosada satışına rastladım ve fiyat 899 lira.Teknosanın daha pahalı sattıgını düsünüyorum ve 800 lira civarına bulmaya calıstım ama internet pek sonuc vermedi.Haftaya istanbula gittigimde fırsat bulup dogubanka falan giderim ama oradada bulabilirmiyim bilmiyorum.

Bu arada özellikler icin
http://uk.lge.com/products/model/detail/homecinemasystem_ht903ta.jhtml
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110100281&CS_Category=_SBFAD_94_3&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_DVD_LI94

Sizce güzel bir seçim oldu mu? Ve bu ürünün satışını yapan bir yer bilen gören varsa lütfen belirtsin teknosaya kalmak istemiyorum

Opel Vectra + iPhone + Blackberry Bold + Toshiba A300-15M + Ps3 + 42" Full Hd + Sony Dz830 5.1 = Hayat !
VectrAirliness

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 3:01:46 

Bu modeli seçmemde ki nedenlerim ve arama sürecinde ki kriterlerim ;

-1000 liradan az fiyat (Teknosa 899lira ve daha ucuz bulunabilir)
-Ayaklı hoparlorler (Duvar delip monte etmek istemiyorum)
-Siyah tasarım (Tv ve ps3 ile uyumlu )
-Hdmi (Tv full hd)

Opel Vectra + iPhone + Blackberry Bold + Toshiba A300-15M + Ps3 + 42" Full Hd + Sony Dz830 5.1 = Hayat !
serteltr

20 Mayıs 2008; 0:02:19 

Bizde bi tanıdığa aldık çok mumnun. Anlattığın bütün artılarına katılıyorum. Bu arada mediamarktta peşin 806 ytlye aldık :)

- - P4 3.0 HT - - Intel 865GBF - - 4*512 MB Kingston DDR 400 (Dual Channel) - - HIS HD 2600 XT 256 MB AGP Iceq Turbo - - Samsung 160 GB Sata - - ASUS 450 Watt PSU - -
kir-pi

20 Mayıs 2008; 21:45:59 

bende bu ürünü düşünüyorum sanrım ev için oldukça uygun zaten daha fazla bir fiyat da vermek istemiyorum ses sistemine, ancak acaba bunların 1080p upscale leri iyi sonuç veriyormu sonuçta doğal kaynak düşük çözünürlüklü olacak upscale acaba ne kadar işe yarıyor
serteltr

21 Mayıs 2008; 17:15:45 

VectrAirliness arkadaşım bende lgnin 7256 mı ne eski bi modeli var onda filimlerdeyken xts pro gibi ses özellikleri vardı. Bu sistemde dvd film koyunca sadece 2 seçenek olduğunu gördüm. virtual diye bişey var bide bypass olayı. Ses 5.1 olarak geliyor ama ses ayarı yapılamıyor galiba. Senin bi bilgin var mı?? bi tek vcd filmlerde pro logic II matrix gibi ayarları yapabiliyoruz.

- - P4 3.0 HT - - Intel 865GBF - - 4*512 MB Kingston DDR 400 (Dual Channel) - - HIS HD 2600 XT 256 MB AGP Iceq Turbo - - Samsung 160 GB Sata - - ASUS 450 Watt PSU - -
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Karar verdim LG HT903TA... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Dojop Standı Röport
1 PCyi 30 kişi aynı anda kullanın NComputing çözümleri
Akasa Zen 450W Kasa
AKASA dan 450W güç kaynaklı fiyat performans kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç