Kısa süren fakat yogun bir arastırma sonucu Lg HT903TA modelinde karar kıldım.Philips,Sony ve yine Lg 'nin bir cok modelini inceledim,gittim gördüm test ettim vs fakat hem stil ve görünüs hemde fiyat/performans olarak en uygununun bu model oldugunu düsündüm. Ama sadece teknosada satışına rastladım ve fiyat 899 lira.Teknosanın daha pahalı sattıgını düsünüyorum ve 800 lira civarına bulmaya calıstım ama internet pek sonuc vermedi.Haftaya istanbula gittigimde fırsat bulup dogubanka falan giderim ama oradada bulabilirmiyim bilmiyorum.
Bu modeli seçmemde ki nedenlerim ve arama sürecinde ki kriterlerim ;
-1000 liradan az fiyat (Teknosa 899lira ve daha ucuz bulunabilir) -Ayaklı hoparlorler (Duvar delip monte etmek istemiyorum) -Siyah tasarım (Tv ve ps3 ile uyumlu ) -Hdmi (Tv full hd)
bende bu ürünü düşünüyorum sanrım ev için oldukça uygun zaten daha fazla bir fiyat da vermek istemiyorum ses sistemine, ancak acaba bunların 1080p upscale leri iyi sonuç veriyormu sonuçta doğal kaynak düşük çözünürlüklü olacak upscale acaba ne kadar işe yarıyor
VectrAirliness arkadaşım bende lgnin 7256 mı ne eski bi modeli var onda filimlerdeyken xts pro gibi ses özellikleri vardı. Bu sistemde dvd film koyunca sadece 2 seçenek olduğunu gördüm. virtual diye bişey var bide bypass olayı. Ses 5.1 olarak geliyor ama ses ayarı yapılamıyor galiba. Senin bi bilgin var mı?? bi tek vcd filmlerde pro logic II matrix gibi ayarları yapabiliyoruz.