Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
R.a.p.i.d.share Premium Kullanıcı Buraya Bir Bak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> R.a.p.i.d.share Premium Kullanıcı Buraya Bir Bak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
general_457

11 Mayıs 2008; 1:48:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 2 ay dır premium kullanıyorum ve şunu farkına vardım.Hani Her gece 5 Gb düşüyor ya Limitten eğer saat 00:00 iken hale dosya indiriyorsanız premium download miktarınız düşmüyor yani 24 gb doldu ve gece 00:00 bekliyorsunuz o anda dosya indiriseniz daha malesef hala 24 Gb olarak gösteriyor ancak o anda Dosya indirmez iseniz 24-5 =19 oluyor 2 gündür izleme almıştım ve haklı çıktım bu kadar saçma bir şey olmaz

BENDE SAAT 01.:00 DA BAKTIM ZATEN RAPİD E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general_457 -- 11 Mayıs 2008; 12:35:11 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Umur!

11 Mayıs 2008; 10:08:26 

Dostum rapid alman şirketi olduğu için türkiye saatine göre çalışmıyor.Gece 00:00 da biz yeni bir güne geçiyoruz ama almanya mı belçika mı işte neresiyse rapidin şeysi orası 1 saat geriden geliyor.Rapid accountunda aşağıya bakarsan server saatinin 1 saat geri olduğunu görürsün .

Çünkü saat 01:00 da düşmesi gerektiği kadar Dl yapsan da yapmasan da düşüyor
general_457

11 Mayıs 2008; 11:47:45 

Kardeş senin dediğin biliyorum bize göre bir saat geriler ancak bu download limitni düşürmüyor şuanda yine baktım hala 25 Gb

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Gny*

11 Mayıs 2008; 12:00:05 

Evet, Tr saati ile 00:00 bir şeye yaramıyor.
Öncelerden çok bekliyodum sıfırlansın 00:00'da diye ama öncesinde dl yaptığım için bir şey değişmiyordu.

Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir.
Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler.
Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.

Dh Bursa Grubu ١ L O S T ١ Maxthon Web Tarayıcı [Aşırı Hızlı] ١ Türkçemizi Doğru Kullanalım! ١
general_457

11 Mayıs 2008; 12:25:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

Dostum rapid alman şirketi olduğu için türkiye saatine göre çalışmıyor.Gece 00:00 da biz yeni bir güne geçiyoruz ama almanya mı belçika mı işte neresiyse rapidin şeysi orası 1 saat geriden geliyor.Rapid accountunda aşağıya bakarsan server saatinin 1 saat geri olduğunu görürsün .

Çünkü saat 01:00 da düşmesi gerektiği kadar Dl yapsan da yapmasan da düşüyor

senin dediğini anladım ben zaten bir saat bekledikten sonra bkatım

BARKU

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 13:21:27 

25gb a dayanmak kısmet olmadı daha

general_457

11 Mayıs 2008; 13:50:25 

quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

25gb a dayanmak kısmet olmadı daha

5 günde bir dayanıyorum.

Ancak rapid bu hatayı yapması cok saçma değilmi sizcede İsterseniz bir akşam TR saatine göre gece 12:00 başlatın ve tr saatine göre 01:20 kadar download edin download başlamadan önce rapid download sınırınız gözden geçirin ve 1:20 dk sonra bir bakın rapid sınırınız düşmüş mü?

DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 14:43:39 

Arkadaşım dikkat etmen gereken bir nokta var,son 5 gün içinde 25GB deniliyor.
Yani bulunduğun zaman konumu ve 120 saat öncesi arasında indirdiğin veri miktarı 25GB'ı geçemez.
Rapidde bir sorun yok gayet mantıksal çalışıyor söylediklerine göre...

DrunkenLord

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 15:16:49 

sanırım yanıldığınız nokta şurada..

günlük 5 gb limit yok, 5 günlük 25 gb limit var..

yani sen 25 gb istersen bir günde de indirebilirsin 2 günde de.. ama ondan sonra 5 gün beklemen lazım.. kotanın düşmemesi bundan..

ilk gün diyelim 10 gb indirdin, 2. gün 15 gb dolayısıyla sonraki 3 günü limitiniz dolu şekilde geçirirsiniz bu normal.. bundan 3 gün geçtikten sonra 10 gb limitin açılır... ertesi gün de 15 gb lık kısmı açılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunkenLord -- 11 Mayıs 2008; 15:16:36 >

This world will soon be annihilated
general_457

11 Mayıs 2008; 15:56:08 

quote:

Orjinalden alıntı: DrunkenLord

yani sen 25 gb istersen bir günde de indirebilirsin 2 günde de.. ama ondan sonra 5 gün beklemen lazım.. kotanın düşmemesi bundan..

ilk gün diyelim 10 gb indirdin, 2. gün 15 gb dolayısıyla sonraki 3 günü limitiniz dolu şekilde geçirirsiniz bu normal.. bundan 3 gün geçtikten sonra 10 gb limitin açılır... ertesi gün de 15 gb lık kısmı açılır...

arkadaşlar biliyorum 5 günde 25 Gb sınırınız ister bir günde indir ister bir ayda bugün kü sınırım sölüyorum downloaded 24939 MB.

Gece saat 01:00 de bakam düşecek mi

C@r@nthir

11 Mayıs 2008; 16:04:07 

evladım 5 gün önce ne kadar indirdiysen o kadar düşer. 5 gün önce hiç bişey indirmediysen düşmez tabi.

10 YTL'ye 1 aylık Rapidshare.com Premium Hesabı almak için PM'den ulaşın!
general_457

11 Mayıs 2008; 16:06:23 

quote:

ANLADIM 5 GÜNLÜK 25 GB DOWNLOAD SINIRI VAR ANCAK BENİM GÜNLÜK 5 GB SİLİNİYORDU BENİM ORADA KAFAM KARIŞTI bugün kü sınırım sölüyorum downloaded 24939 MB. BUGUN 25 DOLDURDUM BAKAM AKŞAM 5 GB DÜŞECEK Mİ YOKSA 5 GÜN SONRAMI DÜŞECEK BURAYA YAZACAM

DrunkenLord

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 17:44:54 

quote:

Orjinalden alıntı: general_457

quote:

ANLADIM 5 GÜNLÜK 25 GB DOWNLOAD SINIRI VAR ANCAK BENİM GÜNLÜK 5 GB SİLİNİYORDU BENİM ORADA KAFAM KARIŞTI bugün kü sınırım sölüyorum downloaded 24939 MB. BUGUN 25 DOLDURDUM BAKAM AKŞAM 5 GB DÜŞECEK Mİ YOKSA 5 GÜN SONRAMI DÜŞECEK BURAYA YAZACAM

5 gün önce ne kadar indirdiysen bu gece saat 1:00 de o kadar düşecek..

günlük 5 GB diye birşey yok.. öncekilerde tesadüfen 5 gb indirmişsindir ondan 5 gb düşmüştür..

This world will soon be annihilated
Batuist

11 Mayıs 2008; 19:45:49 

arkadaşım olayı yanlış anlamışsın sen.. günlük 5 gbı filan unut.. onlar ortala günlük 5GB indirirsen sorun olmaz diye öyle birşey demişler.. sen zannediyorsun ki hergün mutlaka 5GB düşecek yok öyle birşey.. 5gün önce ne kadar download yaptıysan o kadar düşer.. yani şunu kendin hesaplayamıyor musn?? son beş günde indirdiğin dosya en fazla 25GB olabilir.. ayın 6sında açılacak download miktarın ayın 1inde yaptığın download miktarı kadardır.. eğer o gün 10GB download yaptıysan 10GB kotana eklenir yada düşer herneyse.. yok o gün hiçbir şey indirmemişsin sadece son iki gün 25GB limitini doldurduysan o akşam hiç lümütün olmaz.. yani download edemezsin çünkü son 5 günde 25GB limitin hala dolu olmuş oluyor.. unut sen 5GB olayını filan.. kural şu son 5 günde 25 GB limit... bu kadar basit...

general_457

11 Mayıs 2008; 21:13:05 

ARKADAŞLAR TAMAM SAĞOLUN ANLADIM BU KARMAŞA İÇİN ÖZÜR DİLERİM İLGİNİZ İÇİN SAĞOLUN

ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 21:30:45 

aylık toplam 150 gb oluyor. keşke bunun için toptan 1 aylık sınır koysada isteyen istediği gibi indirse.

general_457

12 Mayıs 2008; 0:53:48 

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

aylık toplam 150 gb oluyor. keşke bunun için toptan 1 aylık sınır koysada isteyen istediği gibi indirse.

Haklısın

general_457