arkadaşlar 2 ay dır premium kullanıyorum ve şunu farkına vardım.Hani Her gece 5 Gb düşüyor ya Limitten eğer saat 00:00 iken hale dosya indiriyorsanız premium download miktarınız düşmüyor yani 24 gb doldu ve gece 00:00 bekliyorsunuz o anda dosya indiriseniz daha malesef hala 24 Gb olarak gösteriyor ancak o anda Dosya indirmez iseniz 24-5 =19 oluyor 2 gündür izleme almıştım ve haklı çıktım bu kadar saçma bir şey olmaz
BENDE SAAT 01.:00 DA BAKTIM ZATEN RAPİD E
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general_457 -- 11 Mayıs 2008; 12:35:11 >
Dostum rapid alman şirketi olduğu için türkiye saatine göre çalışmıyor.Gece 00:00 da biz yeni bir güne geçiyoruz ama almanya mı belçika mı işte neresiyse rapidin şeysi orası 1 saat geriden geliyor.Rapid accountunda aşağıya bakarsan server saatinin 1 saat geri olduğunu görürsün .
Çünkü saat 01:00 da düşmesi gerektiği kadar Dl yapsan da yapmasan da düşüyor
Evet, Tr saati ile 00:00 bir şeye yaramıyor. Öncelerden çok bekliyodum sıfırlansın 00:00'da diye ama öncesinde dl yaptığım için bir şey değişmiyordu.
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
Dostum rapid alman şirketi olduğu için türkiye saatine göre çalışmıyor.Gece 00:00 da biz yeni bir güne geçiyoruz ama almanya mı belçika mı işte neresiyse rapidin şeysi orası 1 saat geriden geliyor.Rapid accountunda aşağıya bakarsan server saatinin 1 saat geri olduğunu görürsün .
Çünkü saat 01:00 da düşmesi gerektiği kadar Dl yapsan da yapmasan da düşüyor
senin dediğini anladım ben zaten bir saat bekledikten sonra bkatım
Ancak rapid bu hatayı yapması cok saçma değilmi sizcede İsterseniz bir akşam TR saatine göre gece 12:00 başlatın ve tr saatine göre 01:20 kadar download edin download başlamadan önce rapid download sınırınız gözden geçirin ve 1:20 dk sonra bir bakın rapid sınırınız düşmüş mü?
Arkadaşım dikkat etmen gereken bir nokta var,son 5 gün içinde 25GB deniliyor. Yani bulunduğun zaman konumu ve 120 saat öncesi arasında indirdiğin veri miktarı 25GB'ı geçemez. Rapidde bir sorun yok gayet mantıksal çalışıyor söylediklerine göre...
yani sen 25 gb istersen bir günde de indirebilirsin 2 günde de.. ama ondan sonra 5 gün beklemen lazım.. kotanın düşmemesi bundan..
ilk gün diyelim 10 gb indirdin, 2. gün 15 gb dolayısıyla sonraki 3 günü limitiniz dolu şekilde geçirirsiniz bu normal.. bundan 3 gün geçtikten sonra 10 gb limitin açılır... ertesi gün de 15 gb lık kısmı açılır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunkenLord -- 11 Mayıs 2008; 15:16:36 >
yani sen 25 gb istersen bir günde de indirebilirsin 2 günde de.. ama ondan sonra 5 gün beklemen lazım.. kotanın düşmemesi bundan..
ilk gün diyelim 10 gb indirdin, 2. gün 15 gb dolayısıyla sonraki 3 günü limitiniz dolu şekilde geçirirsiniz bu normal.. bundan 3 gün geçtikten sonra 10 gb limitin açılır... ertesi gün de 15 gb lık kısmı açılır...
arkadaşlar biliyorum 5 günde 25 Gb sınırınız ister bir günde indir ister bir ayda bugün kü sınırım sölüyorum downloaded 24939 MB.
ANLADIM 5 GÜNLÜK 25 GB DOWNLOAD SINIRI VAR ANCAK BENİM GÜNLÜK 5 GB SİLİNİYORDU BENİM ORADA KAFAM KARIŞTI bugün kü sınırım sölüyorum downloaded 24939 MB. BUGUN 25 DOLDURDUM BAKAM AKŞAM 5 GB DÜŞECEK Mİ YOKSA 5 GÜN SONRAMI DÜŞECEK BURAYA YAZACAM
ANLADIM 5 GÜNLÜK 25 GB DOWNLOAD SINIRI VAR ANCAK BENİM GÜNLÜK 5 GB SİLİNİYORDU BENİM ORADA KAFAM KARIŞTI bugün kü sınırım sölüyorum downloaded 24939 MB. BUGUN 25 DOLDURDUM BAKAM AKŞAM 5 GB DÜŞECEK Mİ YOKSA 5 GÜN SONRAMI DÜŞECEK BURAYA YAZACAM
5 gün önce ne kadar indirdiysen bu gece saat 1:00 de o kadar düşecek..
günlük 5 GB diye birşey yok.. öncekilerde tesadüfen 5 gb indirmişsindir ondan 5 gb düşmüştür..
arkadaşım olayı yanlış anlamışsın sen.. günlük 5 gbı filan unut.. onlar ortala günlük 5GB indirirsen sorun olmaz diye öyle birşey demişler.. sen zannediyorsun ki hergün mutlaka 5GB düşecek yok öyle birşey.. 5gün önce ne kadar download yaptıysan o kadar düşer.. yani şunu kendin hesaplayamıyor musn?? son beş günde indirdiğin dosya en fazla 25GB olabilir.. ayın 6sında açılacak download miktarın ayın 1inde yaptığın download miktarı kadardır.. eğer o gün 10GB download yaptıysan 10GB kotana eklenir yada düşer herneyse.. yok o gün hiçbir şey indirmemişsin sadece son iki gün 25GB limitini doldurduysan o akşam hiç lümütün olmaz.. yani download edemezsin çünkü son 5 günde 25GB limitin hala dolu olmuş oluyor.. unut sen 5GB olayını filan.. kural şu son 5 günde 25 GB limit... bu kadar basit...