Arkadaşlar bugün biraz boş zamanım vardı çoklu dil desteği olan bu programı türkçeye çevireyim dedim. Yapmanız gereken çok basit aşşağıda verdiğim dosyayı SSH üzerinden Applications klasöründeki Snapture.app klasörüne atmak. sonra eğer iPhone unuzu türkçe kullanıyorsanız Snapture türkçe olucak. Buda Ekran Görüntüsü
eline saglık her ne sekilde olursa olsun paylasım paylasımdır. fakat dikkat ettigim nokta hala ekranda ingilizce bolgeler bulunmakta???
quote:
Orjinalden alıntı: james120
Arkadaşlar bugün biraz boş zamanım vardı çoklu dil desteği olan bu programı türkçeye çevireyim dedim. Yapmanız gereken çok basit aşşağıda verdiğim dosyayı SSH üzerinden Applications klasöründeki Snapture.app klasörüne atmak. sonra eğer iPhone unuzu türkçe kullanıyorsanız Snapture türkçe olucak. Buda Ekran Görüntüsü
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
Burayi duzelt istersen :) yada indiren arkadaslar kendisi notepad ile editleyerek duzeltebilir ilgili dosya icinde
Düzelttim ve farkettiyseniz yardım değil yardın yazıyormuş onuda düzelttim ve bu türkçeleştirmeyi snapture programını yapanlara yollanım lütfen bunu yeni versyona ekleyin diye bekliyorum bakalım nasıl bir cevap vericekler yani yakında snapture güncellenirse şaşırmayın
Mailde keske settings=ayarlar gibi bizim Turkce yapamadigimiz yerleride belirseydiniz, onada cozum getirirlerdi ve tam anlamiyla Turkce olurdu program :)
Bu arada guzel bir calismaya el atmis oldunuz, diger cok kullanilan programlarida burada el birligi ile Turkce yapip paylasabilir hatta yapimcilarina gonderebiliriz