Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2600xt agp fps sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> 2600xt agp fps sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
canaltinel

11 Mayıs 2008; 0:14:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhabalar sistemim amd2500+,epoxrda3i anakart,1.75gb ram,ve his 512mb 2600xt agp ddr3 ekran kartı

nforce 2nin son sürücülerini kurdum,sonra çoğu catalyst (sitedeki 8.3dahil)versiyonlarını denedim,bütün sürücüler güncel fakar crysis orta ayarlarda 15lerde fps,keza nfs pro da düşük ayarlarda hep kasılıyor yine aynı düşük,riva tunerı yükledim fan speedi artırdım fln ama nafile sizce sorun nerden olabilir?agp 8x açık biostanda nerde sorun var anlamıyorum benzer sistemdeki arkadaşlar çok daha rahat oynuyor gözlemlediğim kadarıyla

önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaltinel -- 11 Mayıs 2008; 0:13:49 >
_PrO_

11 Mayıs 2008; 0:35:24 

sorun işlemciden kardeşim ben 7600 le p4 1.4 kullanıyordum oyunlarda takılmalar kasmalar meydana geliyordu sona gittim p4 3.0 aldım hafif oc yaptın hem 3d mark puanları hemde pc performansı 2 misli artı

canaltinel

11 Mayıs 2008; 1:22:39 

bu arada powersupplyım fsp400
Death Time

11 Mayıs 2008; 2:12:20 

işlemcinden. benzer sorun bende de var. gün sayıyorum şu lanet p4 ten kurtulmak için

.
canaltinel

11 Mayıs 2008; 2:38:09 

akasa vc01 soğutucudan alsam acaba bir faydası olur mu?overlock ettim sistem stabil ama fps artışı çok az oldu 20lerde yine.
KiLLeD By l HuNTeR

11 Mayıs 2008; 15:07:29 

Konuyla belki alakasız olucak ama bu HD2600XT AGP nin boyutları kaça kaç?

Not:Yanlış hatırlamıyorsam kentaur adlı arkadaşımız HD2*** Agp serisi için 8.3 driver çözümünü sunmuştu belki işinize yarayabilir.

DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 15:57:18 

Sorun işlemciden diyen arkadaşlar AthlonXP olduğunu unutmasın.
Bende de AthlonXP ve X1950Pro var,COD4 v.s türü yeni oyunları 2X AA ile yüksek detaylarda çatır çatır oynatıyor.

Ya oyun grafik ayarlarını çok yükseltiyorsunuz,ya da driver problemi v.s olabilir.
Oyunlarda işlemci o kadar da aşırı etkili değil,bechmarklarda kendini belli ediyor sadece.

тнємαу

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 16:30:46 

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Sorun işlemciden diyen arkadaşlar AthlonXP olduğunu unutmasın.
Bende de AthlonXP ve X1950Pro var,COD4 v.s türü yeni oyunları 2X AA ile yüksek detaylarda çatır çatır oynatıyor.

Ya oyun grafik ayarlarını çok yükseltiyorsunuz,ya da driver problemi v.s olabilir.
Oyunlarda işlemci o kadar da aşırı etkili değil,bechmarklarda kendini belli ediyor sadece.

etkili değil mi oyunlarda ? pentium d'den e2160'a geçtim farkı anlatamam..özellikle işlemcinizin besleyemeyeceği bir ekran kartı varsa farkı daha iyi anlıyorsunuz.

RuNAwAy``
DiabloXT

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 17:11:06 

Hocam elbette ki fark olur,ama bunu sadece işlemciye bindirmek doğru değil ben bunu söylemek istiyorum.
Tabii ki ekran kartına bile yetişemeyen bi işlemci olursa tat vermez,ama yeterli gelecek alt seviye bir işlemci ile kaliteli bileşenler kullanılırsa güzel performanslar elde edilir...

Ne kadar cpu mhz o kadar performans diye birşey sözkonusu değildir oyunlarda,önemli olan belirli bir performans sınırının üzerinde bir işlemci kullanmaktır.

Ben zaten overclocklu olarak kullanıyorum,ramlar v.s de fazlasıyla iyi olunca yeterli geliyor oyunlara...

KiLLeD By l HuNTeR

11 Mayıs 2008; 17:18:46 

Yok mu boyutlarını bilen 2600XT Agp nin? burada cevaplanırsa başlık açmak zorundada kalmamış olurum.Forum kirliliği engellenir

canaltinel

12 Mayıs 2008; 10:32:09 

akasa direk uyuyor 2600xtye,benim ekran kartının sıcaklık masaütü 55civarları oyunda is 80lere kadar çok rahat çıkıyor,cod4ü kurdum oynadım yüksek ayarlarda akıcı oynanıyor ,aayı 4x yapınca sadece fps düşmesi oluyor ama sanırm ekran kartının ısınmasının bunda payı büyk gibi.
KiLLeD By l HuNTeR

12 Mayıs 2008; 18:50:12 

quote:

Orjinalden alıntı: canaltinel

akasa direk uyuyor 2600xtye,benim ekran kartının sıcaklık masaütü 55civarları oyunda is 80lere kadar çok rahat çıkıyor,cod4ü kurdum oynadım yüksek ayarlarda akıcı oynanıyor ,aayı 4x yapınca sadece fps düşmesi oluyor ama sanırm ekran kartının ısınmasının bunda payı büyk gibi.

Ölçülerini sormamın nedeni şu anki agp anakartıma ekran kartı takıldıgında Ram slotlarıyla yapışıyor nerdeyse.Şu an ki ekran kartım 9250 Agp(17.5Cm)Ram slotlarıyla arasında çok az boşluk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLeD By l HuNTeR -- 12 Mayıs 2008; 18:49:37 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> 2600xt agp fps sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme