BİDE SİZ BAKIN ARKADAŞLAR NOLUR YARDIMCI OLUN BORDUMMU BOZUK BENDEMİ YANLIŞLIK VAR NEDİR SORUN
266X9 :2.40 GHZ BİOS TA SEÇİYORUM SAVE YAPARKEN TAK DİE KAPATIYO MAKİNA KENDİNİ VE TEKRAR BAKIYORUM 1.60 GÖRÜYO BİOS DEAULT YANİ ORJİN AYARLARINDA HİÇ OYNANMAMIŞ BORD İSE gigabyte ga-p35-s3g DEGERLER BİRAZ ACEMİYİM BU DEGERLER FAZLAMI
YANİ ANLIYCAGINIZ MAKİNA 266X9 :2.40 BİOS BU SEVİYEDE ÇALIŞMASINA İZİN VERMİYO SORUN NEDİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgizlix -- 11 Mayıs 2008; 15:18:41 >
Ya senin sorun çok garip... BIOS ta herşeyi default yap. İstersen direkt BIOS pilini çıkart. Makina açılırken BIOS a gir. ctrl+f1 yap. Ramlerin timingleri de görebilirsin bu sayede... RAMlerin ne bilmiyorum ama sen default değerlerde olcak şekilde ayarla... system voltaj controlü auto yap. Cpu Host Clock mu ne var onu kapat. 9x de dursun. CIA2 varsa disabled yap. CIE yi bul enabled yap. Açık dursun. f10 a bas kaydet ve çık...
Olmazsa bilmiyorum artık ne yapman gerekir. BIOS güncellesen belki düzelir..
DEDİGİNİ YAPTIM PİLİ ÇIKARIP TAKTIGIMDA BİOS 266X9 :2.40 GÖRÜYO SAVE YAPIYORUM SAVE YAPARKEN PC KAPANIYOR TAK DİE SONRA AÇILIYO BİOSA GİRİYORUM BAKIYORUM 266X6 1.60 YANİ BAŞKA AYARLARID EGİŞTİRSEM SAVELESEM KABUL EDİYO SADECE X6 TEN 9X GEÇMEYİ KABUL ETMİYO
1066 MHZ 1GB RAM VAR KİNGSTON
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgizlix -- 11 Mayıs 2008; 15:47:05 >