Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ACİL YARDIM-SANSUI SPV-700 PVR TRT KANALLARINI BULMUYOR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> ACİL YARDIM-SANSUI SPV-700 PVR TRT KANALLARINI BULMUYOR Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
senmuhammet

10 Mayıs 2008; 23:49:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar;

Kablolu TV kullanıyordum. apartman merkezi siteme geçince ben de uydu alıcı alayım dedim. Mediamarkt'ta Sansui SPV-7000 PVR' ı görünce fiyatı çok uygun geldi, 169 YTL ye aldım. keşke almaz olaydım. Aldıktan 2-3 hafta sonra kurabildim, hafızasındaki kanal frekansları eskimişti. Silip, tekrar arattırdım Turksat 1C den ancak 89 kanal bulabiliyor. TRT Turk hariç hiçbir TRT kanalını izleyemiyorum. Silmeden önce de TRT yoktu. Ne yapmalıyım. Bir bilen yardım ederse çok memnun olurum.

Kullanma kılavuzu iğrenç olduğundan öğrenemedim: bu bir kanalı seyrederken diğer kanalı kayıt etme fonksiyonu için ek bir aparata ihtiyaç var mıdır? Bu şekilde kayıt nasıl yapılır?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> ACİL YARDIM-SANSUI SPV-700 PVR TRT KANALLARINI BULMUYOR Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nexus NX-8060 600W Güç kaynağı
Nexusun modüler yapıdaki 600Wlık güç kaynağı
Altec In-Motion ses sistemi
Dizüstü PC, PSP veya benzeri tasinabilir cihazlar icin tasinabilir ses sistemi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç