o bantlar kalin ve atide ramler baska nvidiada baska mi bence cip icin o seyler ve 1.5*1.5 u 4.5 sa 8 tane ram kaplamak icin kac tane almak lazim benim hosuma gitmedi.fire 3m in bantlarini satiyordu asagidaki akasaninki gibi ben kullandim cok ise yariyor hem ciplerde hem ramlerde ama yok simdi onlardan galiba.bu da is gorur hem hesapli 1 tanesi hepsine yeter.
Yinede yeni pasif soğutucular almak daha karlı sanırım..
oyle tabii ki de bant dedin yani ne bileyim elindeki orjinal sogutucu mu tr de nadir bulunan bir sey mi di mi bakir sogutucu takacam demissin.11 ytl ona vercegine soye bir sey tak gec bakira gerek yok bence ekran karti raminde.
Benim gosterdigim urunun 2 ucuda yapiskanli fakat ince degil, kalin urunler.
Onun amaci da GPU nun Ram lerden yuksek olmasi. Tek block halindeki sogutucularda ramler le sogutucunun arasindaki mesafeyi kapatmak icin kullaniliyor bu bantlar Eger sen NB, SB icin sogutucu ariyorsan, veya Mosfet ler icin o zaman
Onun amaci da GPU nun Ram lerden yuksek olmasi. Tek block halindeki sogutucularda ramler le sogutucunun arasindaki mesafeyi kapatmak icin kullaniliyor bu bantlar Eger sen NB, SB icin sogutucu ariyorsan, veya Mosfet ler icin
8 parca diyor adam ne diyorsun yahu?ilk once soyledim cunku soyledir seklinde aciklamana gerek yok maliyetli geldi zaten elemistik onu.en basta bakir sogutucu takacam dediginde 8 parca anladim ben hatta tahmin ettim coolermaster oldugunu, 3m olmayinca akasayi da anlattim linkini bari farkli verseydin.eger nb sb icin filan da degil ramlere de parcali sogutuculari pasa pasa yapistiriyor termal adi ustunde ramden iletmeyecek mi isiyi yanlis olmasin sonra bak bu olmuyormus vga rame diyen cikar elinde yapismayan parcali sogutucu olan insanlar.tabi bu insanlar gene linkini verdigim zalmani alsin gecsin gitsin eger ellerindeki daha guzel bir sey degilse.
Onun amaci da GPU nun Ram lerden yuksek olmasi. Tek block halindeki sogutucularda ramler le sogutucunun arasindaki mesafeyi kapatmak icin kullaniliyor bu bantlar Eger sen NB, SB icin sogutucu ariyorsan, veya Mosfet ler icin
8 parca diyor adam ne diyorsun yahu?ilk once soyledim cunku soyledir seklinde aciklamana gerek yok maliyetli geldi zaten elemistik onu.en basta bakir sogutucu takacam dediginde 8 parca anladim ben hatta tahmin ettim coolermaster oldugunu, 3m olmayinca akasayi da anlattim linkini bari farkli verseydin.eger nb sb icin filan da degil ramlere de parcali sogutuculari pasa pasa yapistiriyor termal adi ustunde ramden iletmeyecek mi isiyi yanlis olmasin sonra bak bu olmuyormus vga rame diyen cikar elinde yapismayan parcali sogutucu olan insanlar.tabi bu insanlar gene linkini verdigim zalmani alsin gecsin gitsin eger ellerindeki daha guzel bir sey degilse.
Hocam ayni seyi soyluyoruz ilk verdigim 2 bant tek parcali sogutucularda sogutucuya ramlerin temas etmesi icin
Senin verdigin link (benim senden [C]alinti yaptigim ise) herhangi bir sogutucuyu herhangi bir parcanin uzerine yapistirmak icin kullaniliyor