s.a arkadaşlar ben creative sound blaster audigy value 24 bit ses kartı satın aldım taktım setuptan yükledim fakat ses kesik kesik donuk donuk geliyor.özellikle pc çok küçük işlem yaparken bile full tutukluk,cızırtı yapıyor ses.,,herşeyi kalrdım sadece aygıt yöneticisindne driveri attım bu sefer gayet rahat normal ses çıkıyo.ama equalizersiz ve eax programlarsız da bi anlamı olmuyor sizce sorun ne lütfen yardım eder misiniz ? pc özellikleri : 1 gb ram p43.00 ghz işlemci 80 gb hdd maxtor ASROCK P4V88+ anakart
1. bilgisayara gitar ya da başka bir şey balıyormusunuz ? ?
2. prgoram olarak kullandıgınız creativede OC yapmaz.
sizin duyduğunuz clean sesi Line sesi açık olabilir. yani programlarda iki sesi birden alırsınız birisi clean sesi birisi kendi sesi. programdan arka fon sesi ezilir onu duyamazsınız. ozaman hoporler sesini biraz açın efektli sesi duyarsınız.bilgisayardaki sağ alt köşedeki hoparlör işaretine tıkla.açılan konsoldan seçenekler=>özellikler=>kaydetmeye gel.tamam de çık ordan.kaydetme ayar menusü çıkar karşına orda gitarı hangi girişe bağlıyosan onu seç.bu ikisini bi yap.%90 sorunun çözülür