Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Creative ses kartı sorunu ? lütfen yrdm

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> Creative ses kartı sorunu ? lütfen yrdm Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
JACKAL_15

10 Mayıs 2008; 22:53:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

s.a arkadaşlar ben creative sound blaster audigy value 24 bit ses kartı satın aldım taktım setuptan yükledim
fakat ses kesik kesik donuk donuk geliyor.özellikle pc çok küçük işlem yaparken bile full tutukluk,cızırtı yapıyor ses.,,herşeyi kalrdım sadece aygıt yöneticisindne driveri attım bu sefer gayet rahat normal ses çıkıyo.ama equalizersiz ve eax programlarsız da bi anlamı olmuyor
sizce sorun ne lütfen yardım eder misiniz ? pc özellikleri : 1 gb ram p43.00 ghz işlemci 80 gb hdd maxtor ASROCK P4V88+ anakart

Ziborotty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 17:13:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1. bilgisayara gitar ya da başka bir şey balıyormusunuz ? ?

2. prgoram olarak kullandıgınız creativede OC yapmaz.

sizin duyduğunuz clean sesi Line sesi açık olabilir. yani programlarda iki sesi birden alırsınız birisi clean sesi birisi kendi sesi. programdan arka fon sesi ezilir onu duyamazsınız. ozaman hoporler sesini biraz açın efektli sesi duyarsınız.bilgisayardaki sağ alt köşedeki hoparlör işaretine tıkla.açılan konsoldan seçenekler=>özellikler=>kaydetmeye gel.tamam de çık ordan.kaydetme ayar menusü çıkar karşına orda gitarı hangi girişe bağlıyosan onu seç.bu ikisini bi yap.%90 sorunun çözülür

Bilgisayar hakkında sorularınız için erme84@hotmail.com Maile ekleyenler lüften hatırlayın.. Hiçbirşeye değilde bir dünyalı olamadım ona yanarım...
Beni sevmeyen ölsün : )
http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm herkes teknik yardıma...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> Creative ses kartı sorunu ? lütfen yrdm Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Navia Navigasyon ürünleri
CeBIT 07 / Rota Ithalat Standı
Forex marka araç içi MP3 çalarlar ve TVBoxlar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç