A4 TECH WOP-49Z MOUSE modelini tavsiye ederim Ele çok iyi oturuyor. Ayrıca baya da sağlam. Yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. Aşağıda adresini verdim inceleyebilirsin.
A4 TECH WOP-49Z MOUSE modelini tavsiye ederim Ele çok iyi oturuyor. Ayrıca baya da sağlam. Yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. Aşağıda adresini verdim inceleyebilirsin.
aynısını bende zamanında kullanmıştım.şimdi kuzenim kullanıyor sağlam aletti rahmetli .ben daha çok oyun için dpi ayarlı lazer mause arıyorum.xl-750bf ile x-750bf arasında kaldım
xl-750bf kendini kanıtlamış bir mouse...çok sayıda kullanıcısı var...bende bunlardan biriyim...klavye+mouse olarak almıştım...amatörce bir incelememde var, belki yardımcı olur...
xl-750bf kendini kanıtlamış bir mouse...çok sayıda kullanıcısı var...bende bunlardan biriyim...klavye+mouse olarak almıştım...amatörce bir incelememde var, belki yardımcı olur...
teşekkürler arkadaşlar.bu akşam xl-750bf siparişi veriyorum.bide bunun yanına hangi mause padi alayım.bilek ağrısı çok sık oluyor bende.bilek desteği olan mause pad ler acaba işe yararmı.ayrıca oyunlarda zorluk çıkartırmı http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=29&productid=bs3317bu mause pad işşimi görürmü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -IceMan- -- 12 Mayıs 2008; 20:37:15 >
ankarada xl-750bf bulamadığım için x-755fs aldım.ergonomisi çok kötü.iki elle kullanım için yapmışlar o yüzden iki elinizede tam oturmuyor.serçe parmağınız ve yanındaki parmak sürekli yerle temas halinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -IceMan- -- 16 Mayıs 2008; 0:57:15 >