arkadaşlar 3mp de en iyi sizce en iyi fiyat performans sunuyor kameranın dışında ürün özelliklerini, yazılımıda ve pil ömrüne göre değerlendirme yapalım 1-5610 2-k810 3-n93 4-d900 5-u700 6-n73 7-6500 slide 8-w960 9-7390 10-general mobile G777 11-u600 ve diğerleri
iPod Touch 8 GB,Canon A720ıs,K750i... Ne Garip Duygu Şu Ölmek,Öptüğüm Kızlar Geliyor Aklıma Bir Açıklaması Vardır Elbet Giderken Dar Ağacına... Eski nick:warriour
Araların da en iyi net çekim yapan telefon n73'tür, N73 ve K790-K810'u beklentilere göre en iyi fp diyebiliriz.
Bence de
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
örtüyü kaldır gözlerinden, kalbini gözyaşlarına batıran güzel kendimde büyüttüğüm kavgalardan kaçış yolunu göster bana, derin bir kuyuya sarkıt beni, baş aşağı uçuruma bırakır gibi siyahlar giymiş hüznün başlangıcına ineyim�dolunay ve yelken, ölümü utandıran âşıklardır onlar ruhunu kuşatıyor artık, bedenini ele geçiren yakarışlarım diz çöküyorum önünde, günahlarımı bağışla diye�tanrı paylaşıyor hayatı benimle hem gerçeğim hem düşsel �geri gelecek beni almaya ecel�