Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
acil..codegen multimedya format hatası...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> acil..codegen multimedya format hatası... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eagle35

10 Mayıs 2008; 20:48:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iyi günler.. internet üzerinden codegen 250gb multimedya hdd aldım...arkadaşın evinde denemek,film ve müzik yüklemek için pc'ye bağladık.arkadaş yanlışlıkla NTFS şeklinde format attı...3 saattir fat32'ye çevirmeye çalışıyorum..ancak bazı programları kullanmama rağmen başarılı olamadım... konu hakkında bilgi ve tecrübesi bulunan arkadaşların acil yardımlarını bekliyorum...birde içindeki hdd toshiba.. bu cihazın firmware'ini bulabileceğim bir adres...teşekkürler..

AMD 3200+VENİCE işlemci-sapphire9800pro-2x512 dual ddr 400 OCZ ram-80gb seagete sata hdd-EPOX-3NDAJ anakart-lg dvd yazıcı-philips 16x dvd yazıcı...ve asla upgrade bitmeyecek...
eagle35

10 Mayıs 2008; 22:07:43 

bir program yardımıyla fat32 yaptım ama..tv'de hiçbir şey görünmüyor? ey bilgili arkadaşlar lütfen yardım...

AMD 3200+VENİCE işlemci-sapphire9800pro-2x512 dual ddr 400 OCZ ram-80gb seagete sata hdd-EPOX-3NDAJ anakart-lg dvd yazıcı-philips 16x dvd yazıcı...ve asla upgrade bitmeyecek...
dejaay

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 23:51:21 

Hangi programları denediniz biçimlendirme için ve biçimlendirme sırasında nasıl bir hata alıyorsunuz? NTFS çevirme sırasında yoksa yanlışlığı farkedip yarım mı bıraktınız?

eagle35

11 Mayıs 2008; 8:09:18 

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Hangi programları denediniz biçimlendirme için ve biçimlendirme sırasında nasıl bir hata alıyorsunuz? NTFS çevirme sırasında yoksa yanlışlığı farkedip yarım mı bıraktınız?

CompuApps SwissKnife V3 programını kullandım...NTFS YARIM KALMAMIŞTI...tekrar fat32'ye çevirirken hiçbir hata vermedi... partition yok hdd tek parça fat32 formatlı görünüyor...problem tv'ye bağlanınca menü veya dosya vb..hiçbirşey görünmemesi sadece siyah AV ekranı????????????????????

eagle35

11 Mayıs 2008; 13:42:39 

arkadaşlar gerçekten değerli fikirleriniz lazım..yoksa yarın sabah geri yollamak zorunda kalacağım..

dejaay

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 14:25:12 

quote:

Orjinalden alıntı: eagle35

arkadaşlar gerçekten değerli fikirleriniz lazım..yoksa yarın sabah geri yollamak zorunda kalacağım..

Bilgisayara takıp denediniz mi çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejaay -- 11 Mayıs 2008; 14:24:34 >

eagle35

11 Mayıs 2008; 18:05:18 

BİLGİSAYARDA çalışıyor...

dejaay

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 19:12:13 

Harici HDD nizin içine film, resim falan atıp denediniz mi?

iskorder

11 Mayıs 2008; 20:29:31 

ntfs olarak calisir cihaziniz fat32 ile ugrasmaniza gerek yok yalniz altyazi ile ilgili sikintisi var onunda yiynlanacak firmware ile cozulecegini soyluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskorder -- 11 Mayıs 2008; 20:28:40 >

eagle35

13 Mayıs 2008; 8:20:49 

quote:

denedim...bilgisayarda görüyor ama tv de tık yok siyah ekran...

dejaay

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 11:02:33 

quote:

Orjinalden alıntı: eagle35

quote:

denedim...bilgisayarda görüyor ama tv de tık yok siyah ekran...

O zaman yukarda arkadaşın dediği gibi ntfs ye çevirip bir de öyle deneyiniz..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> acil..codegen multimedya format hatası... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Smart recovery Pro video
Smart Recovery ile dakikalar içinde çöken bilgisayarınızı kurtarın, silinen dosyaları geri getirin
Sapphire 8
Sapphire 8 dijital fotoğraf çerçevesi video inceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir