Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dreambox 500S almalımıyım?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Dreambox 500S almalımıyım? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yesil_dev

10 Mayıs 2008; 20:29:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Burdaki yorumları okudum, pekte anladım sayılmaz. Bu zamana kadar uydu alıcıları ile hiç haşır neşir olmadım. Dolayısıyla bana çok uzak bir branş.
Ama burdaki yorumlardan gördüğüm Dreambox ın bu işte en iyi olduğu. Bende cebimi sarsmayacak bir model olan Dreambox 500s i gözüme kestirdim. Ama almadan önce sizlerede takrar danışmak istedim.

Evimde Masaüstü bilgisayarım ve adsl bağlantım mevcut. Bana bu uydu alıcısından nasıl faydalanabilirim, ne gibi artıları var diğerlerine göre, bunları anlatacak arkadaşlar yardımcı olursa minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler.

Fiyat olarakta Karabalık elektronikte gördüm. 195 ytl gibi benim kesemi yormayacak bir fiyat gördüm.

Madem Türk`sün, Dik dur Ürksün
gece_sovalyesi

10 Mayıs 2008; 20:56:03 

internetin varsa almalısın yoksa alma pek gerenk yok bende daha kurcalayamadım

dgnzcn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 22:22:17 

dreambox iyi bir seçim fakat, dikkat etmelisin. dreambox 500 modelinin çok sahtesi varmış.

bütçen iyiyse dreambox pvr 600 al, henüz bu modelin sahtesi üretilememiş ve ben kullanıyorum muhteşem

GIGABYTE P35-DS3P | Q6600 CPU | THERMALTAKE BIG TYPHOON | MSI 8800GT OC | 4x1 GB DDR2 667 KINGSTON | ENERMAX INFINITY 720 WATT | CM STACKER 810 | 19" CRT SAMSUNG 997 MB | 2x74 GB 16MB RAPTOR RAID0 | 1x SAMSUNG 300 GB | ASUS DVDRW LIGHTSCRIBE | ASUS DVD ROM | RAZER DIAMONDBACK | EPSON V350 SCANNER | EPSON STYLUS PHOTO R360 | HP LASERJET 1020 | WACOM INTOUS3 A5 WIDE | US ROBOTICS 9108 | US ROBOTICS 5417A | OCZ 4GB USB DISK | VISTA X64 TR ULTIMATE SP1 | XP SP3 TR | UBUNTU 8.04 X64 TR | MAC OSX 10.5.2
digi555

10 Mayıs 2008; 22:54:07 

evet bencede DM600pvr daha doğru bir seçim olacaktır.
Zira DM ailesinin en stabil ve en hızlı cihazlarından biridir. İçerisine hdd takarak pvr haline getirebilmem mümkün.
Şayet bütçem müsait ise ileriye dönük olması bakımından DM800HD tercih edebilirsin.
zira artık high definiton yayınlar sürekli artıyor.
yalnız şunu önemle belirtmekte fayda var.Bunlar linux tabanlı cihazlardır.Öğrenene kadar oldukça sıkıntı yaşayabilirsin :)
hatta birçok kimse ilk hafta sonunda satmayı düşünür.Fakat çözdükçe ne kadar inanılmaz cihazlar olduğunu anlarlar...

onur sezer

11 Mayıs 2008; 0:04:17 

arkadaşım bütçene göre hareket et 195 ytl dion ama birazda garani ara karabalık dediğin daha dünkü firma nette 2 kelimeyle biyerlere gelmiş insanlar 5 fazla ver garantili al

www.ankarakelepironline.com
adahan34

11 Mayıs 2008; 1:34:06 

quote:

Orjinalden alıntı: yesil_dev

Burdaki yorumları okudum, pekte anladım sayılmaz. Bu zamana kadar uydu alıcıları ile hiç haşır neşir olmadım. Dolayısıyla bana çok uzak bir branş.
Ama burdaki yorumlardan gördüğüm Dreambox ın bu işte en iyi olduğu. Bende cebimi sarsmayacak bir model olan Dreambox 500s i gözüme kestirdim. Ama almadan önce sizlerede takrar danışmak istedim.

Evimde Masaüstü bilgisayarım ve adsl bağlantım mevcut. Bana bu uydu alıcısından nasıl faydalanabilirim, ne gibi artıları var diğerlerine göre, bunları anlatacak arkadaşlar yardımcı olursa minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler.

Fiyat olarakta Karabalık elektronikte gördüm. 195 ytl gibi benim kesemi yormayacak bir fiyat gördüm.

bende bu gelgitleri 15-20 gün önce yaşamıştım ancak şimdi bilgi sahibi oldum.önümüzdeki günlerde kısmetse bende bir dreambox sahibi olacagım.bencede 500 modelini es geçmelisin 600 modeli daha ii yaptıgım araştırmalar sonucunda bu karara vardım şimdiden hayırlı olsun.

adahan34

11 Mayıs 2008; 1:38:38 

quote:

Orjinalden alıntı: onur sezer

arkadaşım bütçene göre hareket et 195 ytl dion ama birazda garani ara karabalık dediğin daha dünkü firma nette 2 kelimeyle biyerlere gelmiş insanlar 5 fazla ver garantili al

çok dogru ancak bana il olarak yakın oldugu için bende karabalıktan almayı düşünüyordum

yesil_dev

11 Mayıs 2008; 3:47:29 

quote:

Orjinalden alıntı: digi555

Zira DM ailesinin en stabil ve en hızlı cihazlarından biridir. İçerisine hdd takarak pvr haline getirebilmem mümkün.
Şayet bütçem müsait ise ileriye dönük olması bakımından DM800HD tercih edebilirsin.
yalnız şunu önemle belirtmekte fayda var.Bunlar linux tabanlı cihazlardır.Öğrenene kadar oldukça sıkıntı yaşayabilirsin :)
hatta birçok kimse ilk hafta sonunda satmayı düşünür.Fakat çözdükçe ne kadar inanılmaz cihazlar olduğunu anlarlar...

Bende bunu duymaktan korkuyordum. Ben beceremessem kırar atarım valla sinirden :D. pvr600 için 450 ytl fiyat verilmiş. buda benim ayıracağım bütçenin neredeyse 2 katı. tabi buna çanak kurulum vesairede eklenecek sanırsam.

Acaba herkesin bildiği Next Nextstar ın YE 2000 CIS SUPER PLUS modelinimi alsam diyorum kendi kendime. kafam ağrımaz anlamında düşünüyorum. Ya kafayı yiyecem yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_dev -- 11 Mayıs 2008; 3:47:35 >

koko69

11 Mayıs 2008; 6:56:57 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: digi555

Bende bunu duymaktan korkuyordum. Ben beceremessem kırar atarım valla sinirden :D. pvr600 için 450 ytl fiyat verilmiş. buda benim ayıracağım bütçenin neredeyse 2 katı. tabi buna çanak kurulum vesairede eklenecek sanırsam.

Acaba herkesin bildiği Next Nextstar ın YE 2000 CIS SUPER PLUS modelinimi alsam diyorum kendi kendime. kafam ağrımaz anlamında düşünüyorum. Ya kafayı yiyecem yaa.

Kıracakken bana haber ver cihazı aldırayım

Şaka bir yana arkadaşım hem bütçen hem de yazdıklarından çıkardığım sonuca göre sen Nexte yönel. O cihaz senin işini görür. Diğeri seni hem maddi yönden hem de pratikte sıkıntıya sokar.

Saygılarımla
ishtare

11 Mayıs 2008; 10:05:39 

paran varsa almalısın

kabus_34

11 Mayıs 2008; 20:30:23 

karabalık fırmasının Öz geçmişi bundan oncekı devırı yazmamıslar sadece karabalık olan bırde eskıler bılır özdeniz vardı'ki halen var.
http://www.karabalikelektronik.com/hakkimizda.asp
+ cıhazı garantılı olarak satıyorlar ve zaten ılanlarının altında bu cıhaz klondur ve 1yıl garantılıdır dıye belırtılmıs bundan baska ne yapılabılırkı
10 ytl veya 30 ytl fazla vererek garantılımı alınıyor bence cok kararlı bır sekılde uygun fıyatla urun satıyorlar dahada otesı olamaz bunun bandrollerını gonul rahatlıgı ıle yapıstırıyorlarsa arkasına kendılerıne aıt TSE onaylı yetkılı servıslerı var hangı fırmanın bu sekılde bır musterı hızmetı varkı ?????

quote:

Orjinalden alıntı: onur sezer

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
kabus_34

11 Mayıs 2008; 20:33:33 

eger evınızde ınternet varsa sadece 39 kanallık +18 paketı ıle baslasanız bıle DREAMBOX serüvenıne devamı ıllakı gelecektır,
dreambox cıhazları ınternet baglantısı ıle belırlenmıs adreslerden veya sızın belırlıyecegınız adreslerden sunulan paylasılan orgınal abonelık kartlarını ortak kullanıma verır,ve alır.
şstersenız sız yaparısınız paylasım elınızde olan orgınal kartınızı ıstersenız paylasım yapan her hangı bırınden yardım alarak belkı BELEŞE belkı 3-5 lıra ıle yayınları alabılırsın yayın ısmı konusmaya gerek yok neyı kafana koyduysan ona ulasabılırsın !!

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
yesil_dev

13 Mayıs 2008; 12:42:02 

Next Nextstar ın YE 2000 CIS SUPER PLUS modelinde karar kıldım gibi.

2 çanak kurulum + receiver için 400 ytl 12 ay taksikt fiyat aldım. sizce uygunmudur.

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Mayıs 2008; 12:49:03 

bence dreambox alrken en iyisini almak lazim sonra tekrar bidaha başa dönmek iyi olmaz.
Dreambox 8000 Favorim + 750 GB Segate HDD aldinmi ohhh bak keyfine

tabiii maddi durumun el vermiyosa 500'de iyidir

GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB
CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER
FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000
Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D
GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
bodrumlu2

13 Mayıs 2008; 14:27:52 

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

bence dreambox alrken en iyisini almak lazim sonra tekrar bidaha başa dönmek iyi olmaz.
Dreambox 8000 Favorim + 750 GB Segate HDD aldinmi ohhh bak keyfine

tabiii maddi durumun el vermiyosa 500'de iyidir

Gelse alacak millet ama gelmediki hala

Nothing lasts forever
Even cold november rain
yesil_dev

13 Mayıs 2008; 15:50:11 

Dreambox a façam yemedi. Next Nextstar CIS 2000 SUPER PLUS ALDIM. Şu an kurulumunu yapıyorlar. Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.

bodrumlu2

14 Mayıs 2008; 9:38:06 

quote:

Dreambox a façam yemedi. Next Nextstar CIS 2000 SUPER PLUS ALDIM. Şu an kurulumunu yapıyorlar. Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hayırlı olsun...

Nothing lasts forever
Even cold november rain
morhan