arkadaslar boyle bi sistem kurdum yakın zamanda almayı dusunuyorum. ancak ıkı noktada yardımlarınıza ihtiyacım war. ekran kartı ve kasa tercıhinde goruslerınızı paylasırmısınız.kullanıcı yorumlarıda cok yardımcı olur.
-İŞLEMCİ : INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB (320 ytl) veya
1-ramleri kıngston alma voltaj konusunda takoz oluyo ocz flex 800mhz cl3 çok daha iyi ekran kartını sparkle calibre al zotac a bin basar ayrıca daha sessiz ve çok daha serin çalışır
sistem güzel fakat.bir kaç değişiklik lazım.ekran kartı olarak arkadaşların dediği gibi sparkle olmalı.kasayıda başka birşey seçmenizi öneniririm.
kasayı bende degıstırmeyı dusunuyorum ben pek kasadan anlamadıgım ıcın. bırde su model war bu sızce nasıl olur GIGABYTE GZ-X2 460W SİYAH KASA (143 ytl)
sistem güzel fakat.bir kaç değişiklik lazım.ekran kartı olarak arkadaşların dediği gibi sparkle olmalı.kasayıda başka birşey seçmenizi öneniririm.
kasayı bende degıstırmeyı dusunuyorum ben pek kasadan anlamadıgım ıcın. bırde su model war bu sızce nasıl olur GIGABYTE GZ-X2 460W SİYAH KASA (143 ytl)
gz-x2 daha iyi bir kasa ancak ben size bulabilirseniz gigabyte gz-x3 460W kasa alın
o kasa da güzel ama bence cm rc690 460w al,ekran kartıda sparkle olsun
o kasa da güzel ama bence cm rc690 460w al,ekran kartıda sparkle olsun
Bu iki kasa arasında ne fark war? Eğer gozle gorulur buyuk bı fark yoksa GIGABYTE GZ-X2 460W almayı dusunuyorum.yaklasık 50 ytl fark war sıstem bıraz pahalı oldugu ıcın bı yerlerden kısmam lazım