Merhabalar. Elimde bulunan ve kaydedeceğim tüm klipleri burada yavaş yavaş yayınlayacağım. Umarım beğenirsiniz. Mp3 yayınlamanın yasak olduğunu biliyorum ama klip yayınlamanın yasak olacağını sanmadığım için böyle bir konu açtım, bilginize. Problem olacaksa kaldırabilirsiniz.
Akon&Snoop Dog - I Wanna F*ck You LINK: http://rapid share.com/files/113957745/Akon_Snoop_Dogg-I_Wanna_Fuck_You.avi
Aslında , dünyada ki tüm kliplerin bulunduğu bir web sitesi olsa , hızlıda internetimiz olsa , kimse çekmeye bile ihtiyaç duymadan , bağlanıp izlese ne güzel olurdu.
Aslında , dünyada ki tüm kliplerin bulunduğu bir web sitesi olsa , hızlıda internetimiz olsa , kimse çekmeye bile ihtiyaç duymadan , bağlanıp izlese ne güzel olurdu.
Gereksiz yere uğraşma, zamanın boşa gidiyor, herkes istediği klibi yüksek kalitede dahi bulabilir, rapide atman zaten 1 ay dayanacak.. Boş yere yapma..
Gereksiz yere uğraşma, zamanın boşa gidiyor, herkes istediği klibi yüksek kalitede dahi bulabilir, rapide atman zaten 1 ay dayanacak.. Boş yere yapma..
Aslında bu yaptığım tamamen can skınıtısına. Uydu kartım olduğu için kendime bazen kayıt yapıyordum, bunları paylaşayım dedim. Ama rapid hesabı kapanınca hepsi silinirse tabiki bu uğraşım boşa gitmiş olacak.
Youtube icad oldu olalı neredeyse 2 yıldır hiç video klip indirmedim,artık gerekte yok aslında.elinizin altında aklınıza gelebilecek her video anında karşınızda.
Eline sağlık yinede,yalnız o kadar video eklemişsin Gençkan'ı es geçmişsin.
O çözünürlükleri görünce örnek amaçlı 1 tane klibini indirdim.. Ama kalitesinin o çözünürlük ile alaksı yok, VCD den bile kötü.. Çeviri yaptığın programı değiştir, birde video bitrate gibi ayarlar üzerinde en uygun değerleri bulmaya çalış..
Görüntüler gerçektende iyi değil.. Belkide TV kartın iyi kayıt yapmıyorsa onu bilemem, bunları sadece divx e çeviriyorsan söylemek istedim..