arkadaşlar genellikle fps oyunları oynuyorum kablosuz klavye var pek iyi olmuyor yani bazen pil bitiyor ne bileyim işte sağlam oyuncu-lar için özel fiyatı da tepe sınır 150 ve türkçe karakerli bir klavye tavsiyeniz var mı teşekkürler
geçende mağazalara bakayım dedim ama logitech ne de g800 bulamadım g600 mü ya tam bilmiyorum da x7 nin kenarında tutma kulpu gibi olan klavyenin bir alt modeli var g800 27 ytl ona da 7 lira kargo parası vermek istemiyorum internet de 50 ytl atına kargo veren yok bedavaya
firebal sağlam firmadır.oc ve modifiye işiyle uğraşıp ta bimeyen yoktur.ayrıca müşteri hizmetleri çok iyidir.en azından benim tanıdığım kimse sıkıntı çekmedi.gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -IceMan- -- 14 Mayıs 2008; 21:50:52 >
Benim diyeceklerimi zaten arkadaşlar söylemişler.Firebal'a güvenmesem linki asla vermezdim.bana teknik açıdan çok yardımları oldu.Hatta bazen onlardan alışveriş yapmamış olmama rağmen teknik açıdan bilgi aldığım oldu.Gönül rahatlığıyla alabilirsin.ayrıca istersen illa k.kartı değil havale ile de alabilirsin(yani korktuğun k.kartı kullanmaksa)