arkadaslar ben bugun gıdıp bı tane woofer aldım ve baglantılarıda yaptım ben normalde dıana kullanıom 4+1 buna taktım su an calısıo ancak ben bunun sadece bas vermesını ıstıom onu nasıl yapcam acaba bılgısı olan warmı su an muzıgıde werıo ama ben tek bas ıstıom ondan umarım anlatabılmısımdır
saolun arkadaslar oldu dedıgınız gıbı degıstırdım sımdı son bı soru sorcam benım amfının arkasında 4 tane hoperlor gırıs yerı war sarı renkte bunun sayısını arttırma gıbı bı ımkanım warmı warsa bu parcayı nerden bulurum
saolun arkadaslar oldu dedıgınız gıbı degıstırdım sımdı son bı soru sorcam benım amfının arkasında 4 tane hoperlor gırıs yerı war sarı renkte bunun sayısını arttırma gıbı bı ımkanım warmı warsa bu parcayı nerden bulurum
Sanmıyorum böyle birşey olacağını fazla bağladığın alet olsa ne bilim 1 tane ses sistemi 1 tane kulaklık bağlamak istesen ses kartına bir jak giriyor ve 1 çıkısı 2 tane yapıyor ama amfide bilemem böyle birşey olacağını olsa bile bir elektronik mühendisi filan başara bilir.
Diyelim başarıp 1 hoparlör girişi daha yaptık sonucta 1 çıkısı yine 2 ye böleriz ve güç kaybı yaşarız 2 tane hoparlör 1 tanesinin gücüne yine denk gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merifast -- 10 Mayıs 2008; 23:32:38 >
Çoklayıcı alacaksın.RCA kablo çoklayıcısı.Amfi çıkışına takıp 2 tane çıkış elde ederek 2 tane hoparlör bağlarsın.Elektronikçilerde bulursun.
Ama yine aynı paralel bağlama mevzusu geçerli.Amfiyi zorlarsın,verim alamazsın,benden söylemesi.
ABSOLUT dostum ben bunu ses kartı girişinde biliyordum tek demek amfiye olanınıda yapmışlar ama ABSOLUT arkadaşla dediğimiz gibi güç kaybı yaşarsın boşu boşunada amfinin ömrünü yemiş olursun.
ABSOLUT dostum ben bunu ses kartı girişinde biliyordum tek demek amfiye olanınıda yapmışlar ama ABSOLUT arkadaşla dediğimiz gibi güç kaybı yaşarsın boşu boşunada amfinin ömrünü yemiş olursun.
Ses kartı girişleri 3.5mm jacklerdir.Onların da çoklayıcısı var.
İsterse 10 tane daha hoparlör bağlasın çoklayıcı ile,amfinin gücü belli,verebileceği ses belli.Boş uğraş yani.
ABSOLUT dostum bunların daha farklılarıda var bir sürü çeşiti var ama amfiye olanınıilk defa gördüm gösterdiğin için sağol birde bizim müzik seti için bizim elektronikçiden almıştım game çıkışından bilgisayarı bağlamak için ucu çok kalında ve bizim elektronikçide farklı 3-4 çeşit daha vardı bende bir sürü var 3 çesiti var hepsinden nerdeyse 20 tane var neden alıp duruyorsam birbirine takıp kolleksiyon yapıyorum