ben şunlardan birini almak istiyorum ( samsungu600,samsung u700,samsung d900i,sony ericsson w880i ) siz ne dersiniz. Arttırabilir hafıza, yüksek ses ve kamerası iyi olan telefen görüşlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekürler
beyler koca forumda bu kadar kisi mi okumus lütfen bir el atın ben ( samsungu600,samsung u700,samsung d900i,sony ericsson w880i ) ben bunlardan birini almak istiyorum sizin tercihin fiyat ve özellik bakımından hangisi olurdu
K810 alırsan iyi bir tercih olur hem kamerasıyla diğerlerinden daha üstün hemde batarya performansı açısından terchi sebebi, müzik açısından da bekleneni verir. Carrefour taksitli fiyatı 499 YTL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 11 Mayıs 2008; 3:36:27 >
Beyler dünden beri deli gibi arastırıyorum ama cook kararsız kaldım.Lütfen mantıklı bir cvp verin ne alayım? En son aklıma w880i ya da w810 i yattı büyük ihtimal w880i ne dersiniz istediğim özellik kamerası, dış görünüşü , sesi ve hafızası arttıarabilsin yeter
Sony Ericsson W880i'nin fotoğraf kalitesinden çok şey beklenmemeli diye düşünüyorum. Zira telefonda otomatik odaklama özelliği ve led flaş bulunmuyor.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
ok arkadaşlar teşekürler o zaman w810 da karar kıldım yanlız kamerası nasıl w810 biraz bahsedermisiniz
Merak etme fotoğraf konusunda iyi bir telefondur W810i. Bir çok 2.0 MP'lik telefondan çok daha iyi fotoğraf çeker. Kamerayı açtığında yüzün asık olmaz...