Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..
ona bakarsan bende daha güzel numaralar var ama para etmez mesela 05*5 ve diğer rakamları 5 lerden ve 4-3 lerden oluşuyor 5454 4545 5544 4455 gibi diğeride 5453 3535 gibi 3335 3334 3435
Gold , Platin gibi serileri var 49, 99 ytl ödeyerek sahip olabiliyorsun. onlar xxx xx xx , aaa bb bb , axa aa aa gibi numaralarda geçerli.
Ben gittim kendi nickime numara aldım. hemde bedava...
ZANOZAN 9296926
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZANOZAN -- 3 Haziran 2008; 21:21:35 >
örtüyü kaldır gözlerinden, kalbini gözyaşlarına batıran güzel kendimde büyüttüğüm kavgalardan kaçış yolunu göster bana, derin bir kuyuya sarkıt beni, baş aşağı uçuruma bırakır gibi siyahlar giymiş hüznün başlangıcına ineyim... dolunay ve yelken, ölümü utandıran âşıklardır onlar ruhunu kuşatıyor artık, bedenini ele geçiren yakarışlarım diz çöküyorum önünde, günahlarımı bağışla diye... tanrı paylaşıyor hayatı benimle hem gerçeğim hem düşsel ''geri gelecek beni almaya ecel''