Signore'nin önerisi üzerine forum katılımcılarının kullandığı HDD DVD kaydecilerin, HD-DVD oynatıcıların ve Blu-Ray oynatıcıların ve hatta HD/MKV oynatıcıların marka ve modellerini listelemek için bir konu açmaya karar verdim. Eğer elmalarla armutları biraraya getirmeye çalışıyorsun sadece oynatıcılara veya sadece kaydedicilere odaklanmak daha faydalı olur şeklinde bir görüş üzerinde karara varılırsa güncelleme yaparız. Komşu başlık Tv ve Projeksiyon'da Akseaus'un başlattığı Plazma/LCD Kullanıcı Listesinin bir benzerini yaparak piyasadaki bir marka/modelin kullanıcıları veya bu marka/modeli satın almak isteyen arkadaşlara yönelik olarak bilgi paylaşımına katkıda bulunmak istiyorum.
Başlangıç olarak Akseasun açtığı kardeş başlık mesajındaki yöntemi izlemeyi düşünüyorum ama önerilere açığım "bütün markalar için başlıklar açılacak, her marka başlığının altında model isimleri ve yanlarında da kullanıcı isimleri yer alacak. Ayrıca kullanıcı adetlerine de yer vereceğiz."
Bunun sağlanabilmesi için sizlerden ricam, kullandığınız cihazların marka modelini bu başlıkta tam ve doğru olarak belirtmenizdir. Sizden gelecek bilgilere göre listeyi mümkün olduğu kadar güncel tutmaya çalışacağım.
Katkılarınız için teşekkürler.
Kendi kendime toparlayabildiğim model içermeyen marka bazlı HDD DVD kaydedici kullanıcıları listesi (markalar alfabetik olarak sıralanmıştır): Arçelik/Beko: avocado, uzil, yedikeresekiz