|
dmrbrn -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (11 Mayıs 2008; 11:45:08)
|
- 0.001 ms tepki süresi - 100 hz çift tarama - akıllı kare yaratımı - 1,000,000:1 dinamik kontrast - 100,000 saat panel ömrü - ECO mode - kurşunsuz ekran -0.001 tepki süresi,ben şimdiye kadar en ucuz en pahalı hiç bir plazmada tepki süresi ile ilgili bir problem görmedim,osebeple bu süre aşşağı yukarı bütün plazmalarda aynıdır.. -100hz devrim olmamakla birlikte güzel sonuçlar verebilen sistem.. -akılı kare,kullanıp görmek gerekir,benim için değil ama ilgili olanlar için güzel birişlem olabilir. -1,000,000:1 kontrast,bu rakamları veren üreticilerin hepsi adan zye,bence yalan söylüyor,sadece göz boyama,20-30bin kontrastın üstü traşş... -100,000 saat panel ömrü,üreticilerin verdiği bu ömürlerde aslında çok gerçekçi değil,hava basıncı denize göreyükseklik,ısı(sıcak soguk),kullanım şekli,elektrik,parlaklık vs.. panel ömründe etkili....yani bunun böyle net bi rakamı olmaz,yine aşşağı yukarı bütün plazmalar az çok aynı ömre sahiptir... -eco mod-ben plazma kullanıyorum ,elektrik faturası ile ilgili bir problem olmadı aşşağı yukarı her ay aynı(35 ytl civarı)ama,bu mod yazıldığına göre emsal modellere oranla %22 enerji tasarrufu sağlıyormuş,gayet güzel.. -kurşunsuz ekran,çok güzel ..aslında bütün üreticilerin bu tür şeyleri standart hale getirmesi gerekir.... saygılarımla...demir buran
|
|
|
|