Panasonic PZ85 serisi plazma TV'ler hakkında (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon

TheGate -> Panasonic PZ85 serisi plazma TV'ler hakkında (10 Mayıs 2008; 15:28:41)

arkadaşlar

yeni reklamını gördüğüm

- 1920x1080, FULL HD
- 0.001 ms tepki süresi
- 100 hz çift tarama
- akıllı kare yaratımı
- 1,000,000:1 dinamik kontrast
- 100,000 saat panel ömrü
- ECO mode
- kurşunsuz ekran

gibi iddialı özellikleri olan Yeni Panasonic Vierra Plazma TV'ler için ne düşünüyorsunuz?

bu plazma TV'lerin amerikan modelleri ve fiyatları

- TH-50PZ85U - $2,499.95
- TH-46PZ85U - $2,199.95
- TH-42PZ85U - $1,699.95

olarak geçiyor.

bu özellikler hakkında ne dersiniz? bu özelliklere sahip veya daha iyi bir başka TV varmı?

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (10 Mayıs 2008; 15:40:51)

reklamda şuydu...... (resmin yüklenmesi biraz uzun sürebilir...kusura bakmayın)

[image]http://img169.imageshack.us/img169/2750/11hc6.jpg[/image]

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (11 Mayıs 2008; 1:25:26)

arkadaşlar ne diyorsunuz bu alete????

tavas -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (11 Mayıs 2008; 9:13:02)

süper tv acaba lcd yerine bunumu alsam diye düşünüyorum bu günlerde araştırma içindeyim[:'(]

dmrbrn -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (11 Mayıs 2008; 11:45:08)

- 0.001 ms tepki süresi
- 100 hz çift tarama
- akıllı kare yaratımı
- 1,000,000:1 dinamik kontrast
- 100,000 saat panel ömrü
- ECO mode
- kurşunsuz ekran

-0.001 tepki süresi,ben şimdiye kadar en ucuz en pahalı hiç bir plazmada tepki süresi ile ilgili bir problem görmedim,osebeple bu süre aşşağı yukarı bütün plazmalarda aynıdır..
-100hz devrim olmamakla birlikte güzel sonuçlar verebilen sistem..
-akılı kare,kullanıp görmek gerekir,benim için değil ama ilgili olanlar için güzel birişlem olabilir.
-1,000,000:1 kontrast,bu rakamları veren üreticilerin hepsi adan zye,bence yalan söylüyor,sadece göz boyama,20-30bin kontrastın üstü traşş...
-100,000 saat panel ömrü,üreticilerin verdiği bu ömürlerde aslında çok gerçekçi değil,hava basıncı denize göreyükseklik,ısı(sıcak soguk),kullanım şekli,elektrik,parlaklık vs.. panel ömründe etkili....yani bunun böyle net bi rakamı olmaz,yine aşşağı yukarı bütün plazmalar az çok aynı ömre sahiptir...
-eco mod-ben plazma kullanıyorum ,elektrik faturası ile ilgili bir problem olmadı aşşağı yukarı her ay aynı(35 ytl civarı)ama,bu mod yazıldığına göre emsal modellere oranla %22 enerji tasarrufu sağlıyormuş,gayet güzel..
-kurşunsuz ekran,çok güzel ..aslında bütün üreticilerin bu tür şeyleri standart hale getirmesi gerekir....
saygılarımla...demir buran

sinanx -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (11 Mayıs 2008; 11:53:56)

PANASONIC KONUSUNDA KURSAD ARKADAŞIN YORUMLARINIDA BEKLİYORUM

nofear72 -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (11 Mayıs 2008; 12:08:32)

tek kelimeyle süper
ben şahsen kampanya ve37" beklıyorum[sm=ok.gif]

goasly -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (11 Mayıs 2008; 17:25:41)

sony lcd x3500 mü w3000 mü alsam derken, plazma almaya karar verdim :) pz serisinden.

yıldız82 -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (11 Mayıs 2008; 19:40:48)

Bilmem dikkat ettinizmi ama panasonic ilk defa bu sene dinamik kontrastı kullanmaya başladı bunun sebebi plazmaların 10 000:1 statik kontrasla cok iyi kontrasa sahip olmalarına ragmen lcd tv lerin aslında 1800:1 olan kontras oranlarını 25000:1 deyip Plazmadan cok daha iyi kontrasta sahipmiş gibi göstermeleri. Bu sebepten dolayı panasonicte madem sen 25000:1 dinamiksin bende 1000000 :1 dinamiğim diyor. Yoksa tüketiciyi bu yönde yanıltmaya karşı bir firmadır.

Onun dışında 100 hz teknolojisi yanyana görmeden anlayamayabilirsiniz belki fakat görüntü kalitesinde ciddi fark yaratır görüntüdeki titremeler sıfıra iner. Panasonic in yeni serileri bence tartışılmaz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence her kuruşunun hakkını verecek bir tv özellikle px80 modelini cok inceledim hem tasarım hem görüntü mükemmel..

bigmaster077 -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (12 Mayıs 2008; 0:28:37)

arkadaşım,
sanırım bu konularla yeni ilgilenmeye başlamış olmalısınız. Plazmalar da 10.000/1 olarak kullanılan rakamlar da dinamik kontrasttı. Gerçek kontrast olarak genelde 3000 civarı , cihaz çok iyi en üst düzey ise belki 4000'ne ulaşabiliyordu.
iyi akşamlar.
quote:

Orjinalden alıntı: yıldız82

Bilmem dikkat ettinizmi ama panasonic ilk defa bu sene dinamik kontrastı kullanmaya başladı bunun sebebi plazmaların 10 000:1 statik kontrasla cok iyi kontrasa sahip olmalarına ragmen lcd tv lerin aslında 1800:1 olan kontras oranlarını 25000:1 deyip Plazmadan cok daha iyi kontrasta sahipmiş gibi göstermeleri. Bu sebepten dolayı panasonicte madem sen 25000:1 dinamiksin bende 1000000 :1 dinamiğim diyor. Yoksa tüketiciyi bu yönde yanıltmaya karşı bir firmadır.

Onun dışında 100 hz teknolojisi yanyana görmeden anlayamayabilirsiniz belki fakat görüntü kalitesinde ciddi fark yaratır görüntüdeki titremeler sıfıra iner. Panasonic in yeni serileri bence tartışılmaz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence her kuruşunun hakkını verecek bir tv özellikle px80 modelini cok inceledim hem tasarım hem görüntü mükemmel..

yıldız82 -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (12 Mayıs 2008; 14:09:20)

Arkadaşlar böyle söylemlere hiç gerek yok. Bu siteye yeni yazmaya başlamam bu konularda bilgili olmadığım anlamına gelmez. Ama sizin yazılarınızdan şunu anlıyorumki siz bu konunun biraz gerisinde kalmışsınız sanırım. Şöyleki suan PANASONİC 42PA60 modeline bakarsanız ( 2 yıl öncesinin modelidir) statik kontrasının 10000:1 oldugunu görürsünüz. Ayrıca sunuda söylemeden geçmiyeyim yaklaşık 4 yıldır gece gündüz bu işlerin içindeyim bu konular benim işim. Yeni ilgelenmeye başladığımı da nerden çıkardın, her sene yaklaşık 2 kez tv eğitimlerine katılan biri olarak bu konularda ilgisiz ve bilgisiz olmam söz konusu bile olamaz.. İyi günler..[:'(]

Daneel -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (12 Mayıs 2008; 15:05:14)

Plazma alırken en son bakılacak şey elektrik tüketimi verilen hep maximum değer. Gerçek kullanımda ne tükettiğini ölçen bir test yok şu anda. Gary Merson yapacam diyordu ama oda dahha el atmadı diye biliyorum.

Dinamik kontrast değerine bakıp tv alan çok yanılır, doğru dürüst o ölçümün standardı yok, gerçek hayatta kullanım yeri yok vs. uzar gider.

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (12 Mayıs 2008; 21:16:35)

arkadaşlar peki bu reklamda belirtilen televizyonların model numaraları nedir?
ve türkiyede satılmaya başlandımı, fiyatları nedir?
bilgisi olan varmı?

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (12 Mayıs 2008; 21:27:40)

tartışıp karşılaştırabilelim diye bulabildiğim çözelliklerini koyuyorum

[image]http://img329.imageshack.us/img329/9726/vr1kx9.jpg[/image]

nofear72 -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (12 Mayıs 2008; 21:30:40)

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

bilgisi olan varmı?

modellere burdan bak TR garantili değil

bide bu gün biyer soyledi arkadas pesın px80 2250 ytl netmarket diye golda vardı bitti 2450 ytl

onboardx -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (12 Mayıs 2008; 21:31:29)

pioneer kuroyu izledikten sonra diğerleri hiç hoşuma gitmemeye başladı.

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (12 Mayıs 2008; 21:39:15)

[image]http://images.panasonic.com/static/LargerPhoto/TH-50PZ85U_500.jpg[/image]

Screen Size : 50" Class (49.9" diagonal)
Display Resolution : 1080p
Contrast Ratio Native : 30,000:1
Dynamic : 1,000,000:1
Compatible Signal Formats : 1080p/1080i/720p/480p
Aspect Ratio : 16:9 (Widescreen)
Shades of Gradation : 4,096
Pixel Pitch (H x V) : 0.576 x 0.576 mm
Panel Type : G11 Progressive 1080p HD Plasma Display Panel
Aspect Control for TV/AV Modes : 4:3, Zoom, Full, Just, H-fill for TV/AV modes
Native Resolution (Number of Pixels) : 1920 x 1080
Moving Picture Resolution : 900 lines or more
Progressive Scan : Yes
Video Noise Reduction : Yes
Digital Comb Filter : Motion Adaptive 3D-Y/C
Color Purity Optimizer (3D Color Management) : Yes
Sub-Pixel Controller : Yes
Motion Pattern Noise Reduction : Yes
Studio Ref. Mode : No
Pro Setting : No
Digital Cinema Reality : Yes
480 Hz Sub-field Drive : Yes
24p Playback(2:3) : Yes
Deep Color : Yes
x.v.Color : Yes
Speakers : Full-range x 2(L,R)
Number of Speakers : 2
Audio Ouput : 20W (10% THD) (6 ohms, 70 Hz - 17 kHz)
Surround Sound : Yes
BBE® ViVA HD3D Sound : No
Tuners Integrated : ATSC
Photo Viewer : Yes
SD Card Slot : Yes
HDMI Input : 3 (1 side)
Analog Audio Input (for HDMI) : 2
Composite Video Input : 2 (1 side)
S-Video Input : 2 (1 side)
Audio Input (for Video) : 2 (1 side)
PC Input (RGB-VGA) : Mini D-sub 15-pin (rear)
Audio Input (for PC) : 1 (M3 Stereo Plug)
Component Video Input [Y, PB(CB), PR(CR)] : 2
Audio Input (for Component Video) : 2
Composite Video Output : 1
Audio Output : 1
Digital Audio Out : 1
VIERA Link : Yes
Game Mode : Yes
Pixel Shifter (Anti-Image Retention) : Yes
Video Picture Memory : Yes
On-Screen Display Languages : English/Spanish/French
V-Chip Program Lockout : Yes
Built-In Closed Caption Decoder : Yes
Timers - Sleep/On/Off : Sleep (Off only)
Video Input Labeling : Yes
Power Supply : AC 120/220 V, 50/60 Hz
Power Consumption : 690 W
Safety Standard : UL6500/C-UL
Receiving System : ATSC/QAM/NTSC
Operating Temperature: 32°F - 104°F
Pedestal Stand Included : (TBLX0034)
Remote Control : Included
Screen Coating (Filter) : New AR (Anti-Reflective) Filter
Dimensions (H x W x D) w/Stand : 32.8" x 49.4" x 15.2"
Weight (lbs.) w/Stand : 88.2 lbs
Dimensions (H x W x D) : 30.6'' x 49.4'' x 3.7''
Weight : 83.8 lbs

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (12 Mayıs 2008; 21:42:32)

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

bilgisi olan varmı?

bide bu gün biyer soyledi arkadas pesın px80 2250 ytl netmarket diye golda vardı bitti 2450 ytl

nerden bakayım? (türkiye'de satıldığı biryer olursa iyi olur)

nofear72 -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (12 Mayıs 2008; 22:08:14)

quote:

quote:

quote:

bilgisi olan varmı?

nerden bakayım? (türkiye'de satıldığı biryer olursa iyi olur)

pardon linki vermemisim[sm=biggrinking.gif]

http://www.istanbulbilisim.com.tr/-PANASONIC-PLAZMA-TV,65,1407.html

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (14 Mayıs 2008; 18:29:35)

arkadaşlar
bu yeni panasonic plazma tv'ler için başka fikri olan varmıdır? iyi veya kötü olarak neler söylersiniz?
alınırmı alınmazmı? ya da daha iyi birşey varmı alınacak?

goasly -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (14 Mayıs 2008; 21:00:49)

valla ben 1 aydır araştırıyorum, önce lcd lere bakarak başladı macera [:D] o mu iyi bu mu iyi derken baktım olacak gibi diil plazma almaya karar verdim. panasonic in bu serisi süper olmuş bence. 10 gün sonra 42pz85 sahibi olacağım inşallah :)

quote:

arkadaşlar
bu yeni panasonic plazma tv'ler için başka fikri olan varmıdır? iyi veya kötü olarak neler söylersiniz?

gago -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (14 Mayıs 2008; 21:17:32)

ben de senle aynı durumdayım bugün doğubanka gittim 42pz85i doğubankta 3700e bırakıyorlardı ama sorun tekofaks garantisi yok py70 alıcam herhalde hakkında olumsuz görüşler olmasına rağmen pek şansım kalmadı lcd almak istemiyorum bir türlü ısanamadım lcdlere
quote:

Orjinalden alıntı: goasly

valla ben 1 aydır araştırıyorum, önce lcd lere bakarak başladı macera [:D] o mu iyi bu mu iyi derken baktım olacak gibi diil plazma almaya karar verdim. panasonic in bu serisi süper olmuş bence. 10 gün sonra 42pz85 sahibi olacağım inşallah :)

quote:

arkadaşlar

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (15 Mayıs 2008; 2:14:25)

46 ve 50 ekranlarıda Türkiye'ye gelmişmi? fiyatları nedir?

nofear72 -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (15 Mayıs 2008; 11:36:59)

quote:

sadece istbilisimde var bi tanıdıgımız 50" alcak ordan bakalım[sm=ok.gif]

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (16 Mayıs 2008; 12:37:20)

quote:

quote:

istbilişimde 50PZ85 yoktu ben araştırdığım sıralarda.acaba getirdilermi?
bir de istbilişimden alınan plazma tv lerin garanti durumu filan nasıl oluyor? arıza filan çıksa ne yapılıyor?

nofear72 -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (17 Mayıs 2008; 2:16:30)

quote:

quote:

quote:

istbilişimde 50PZ85 yoktu ben araştırdığım sıralarda.acaba getirdilermi?
bir de istbilişimden alınan plazma tv lerin garanti durumu filan nasıl oluyor? arıza filan çıksa ne yapılıyor?

garanti biraz doğubank gibi ama adamların kendi servisleri var kendileri garanti veriyorlar
forumda tavsiye edende var etmeyende biraz şans işi elektronik..
tabi biraz fazla verip tr servis garantili almak en iyisi ama mal yok işte..[sm=s18.gif]

tamtamam -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (17 Mayıs 2008; 8:35:54)

50PZ85 Görkemli de var,4900 ytl nakit olaraktan satılıyor.5549ytl 12 taksitli fiyat.sanırım bi kaç gün içinde alıcam ben.

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (18 Mayıs 2008; 3:54:57)

quote:

Orjinalden alıntı: tamtamam

50PZ85 Görkemli de var,4900 ytl nakit olaraktan satılıyor.5549ytl 12 taksitli fiyat.sanırım bi kaç gün içinde alıcam ben.

bu görkemli nerededir? nasıl ulaşılır?
birde internet siteleri filan varmı?

goasly -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (20 Mayıs 2008; 9:05:49)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tamtamam

bu görkemli nerededir? nasıl ulaşılır?
birde internet siteleri filan varmı?

Bursa da bi Görkemli Elektronik var, internet sitesi ;
http://www.yarinabirakma.com/Default.aspx?MarkID=264&CatID=997&tabId=&Page=2

full hd olarak belirtilmiş modeller var ama model numaralarını yazmamışlar enterasan valla.

tamtamam; 50pz85 için 4.900.-ytl nakit fiyat almışsan hiç kaçırma derim. çünkü 46pz85 in ist.bilişim nakit fiyatı 5.000.-ytl. bi yanlışlık olmasın?

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (20 Mayıs 2008; 13:33:44)

50" Panasonic PZ85 liste fiyatı amerika'da 2,500 $ (TH-50PZ85U = $2,499.95)

Türkiye'de ne kadar olabilir ki???

Hunter_one -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (20 Mayıs 2008; 14:58:39)

quote:

50" Panasonic PZ85 liste fiyatı amerika'da 2,500 $ (TH-50PZ85U = $2,499.95)

Türkiye'de ne kadar olabilir ki???

50PZ80E kdv dahil 6050 ytl http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-50PZ80E-PLAZMA-TV,5052.html

bu arada bunun kontrastı 30000:1 miş ohannesburger yahu :)

PZ85 bir üst modeli sanırım onun ne gibi farkları var buna göre?
Birde 50" olacağına 37" olsa 2.5 milyara satılır alınabilir bir fiyat olur bence.

gago -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (20 Mayıs 2008; 15:17:15)

tekofaks elindeki eski serileri pahalıya satmak için pzleri sürmüyor 3.dünya ülkesi gibi hem pahalı hem eski modeli alıyoruz [:-]

Daneel -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (20 Mayıs 2008; 17:21:32)

Stokları ne yapsınlar çöpe mi atsınlar yoksa daha az adet çekip fiyat açısından sıkıntıya mı girsinler?

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (20 Mayıs 2008; 20:02:50)

quote:

Orjinalden alıntı: Daneel

Stokları ne yapsınlar çöpe mi atsınlar yoksa daha az adet çekip fiyat açısından sıkıntıya mı girsinler?

hocam eğer reklamını veriyorlar ise satışlarını da başlatsınlar.
pz85 serisi için reklam veriyorlar ama piyasada yok.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Daneel -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (20 Mayıs 2008; 20:49:07)

quote:

quote:

pz85 serisi için reklam veriyorlar ama piyasada yok.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Bu reklamlar ile kanalı retaili harekete geçireceksin ki vatandaş soracak ona göre ilk adetlerde yüksek bir alımla girebileceksin. Bence iki hafta içinde PZlerin satışına başlanır. Bunu amazondaki preorder mevzuu gibi düşünün. Bence özellikle Anadolu da kanalın elindeki stoğa son bir zaman tanıyorlar. Gerçi PY serileri de vasat serilerdi PVlere kıyasla onu da kabul etmek lazım.

snynt_35 -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (20 Mayıs 2008; 22:49:42)

Bu hep böyle olmadı zaten arkadaşlar!

gago -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (21 Mayıs 2008; 0:04:33)

adamlar stokları çöpe atmasın diye bugün aldık 50pv70i 42 py hakkında kötü yorumlar ve aletin kasası etmen oldu sonuçta kazanan tekofaks oldu biz yine kaybettik.[8|]
quote:

quote:

quote:

Bu reklamlar ile kanalı retaili harekete geçireceksin ki vatandaş soracak ona göre ilk adetlerde yüksek bir alımla girebileceksin. Bence iki hafta içinde PZlerin satışına başlanır. Bunu amazondaki preorder mevzuu gibi düşünün. Bence özellikle Anadolu da kanalın elindeki stoğa son bir zaman tanıyorlar. Gerçi PY serileri de vasat serilerdi PVlere kıyasla onu da kabul etmek lazım.

GoldPunch -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (21 Mayıs 2008; 0:25:30)

Arkadaşlar ben bu serinin 65PZ850U modelini almak istiyorum.Salonumuz 50m2.Sizce nasıl olur?Ps3 ve digitürk plus kullanacağım.

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (21 Mayıs 2008; 0:27:56)

peki arkadaşlar.
bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.
panasonic plazma TV olarak iyi bir marka değilmidir?
yani plazma TV olarak panasonic den daha kaliteli ve uygun başka marka/model biliyormusunuz?

Hunter_one -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (21 Mayıs 2008; 0:50:29)

quote:

peki arkadaşlar.
bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.
panasonic plazma TV olarak iyi bir marka değilmidir?
yani plazma TV olarak panasonic den daha kaliteli ve uygun başka marka/model biliyormusunuz?

pioneer varmış çok kaliteliymiş ama fiyatı araba fiyatı kadarmış pioneer cıların başlığı vardı burda

TheGate -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (21 Mayıs 2008; 1:07:13)

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one
pioneer varmış çok kaliteliymiş ama fiyatı araba fiyatı kadarmış pioneer cıların başlığı vardı burda

yok o zaman gideriz araba alırız[8D] en azından seyredeceğimize gezeriz[8D]

nofear72 -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (21 Mayıs 2008; 2:13:33)

quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar ben bu serinin 65PZ850U modelini almak istiyorum.Salonumuz 50m2.Sizce nasıl olur?Ps3 ve digitürk plus kullanacağım.

50" demek istedin herhalde[sm=biggrinking.gif]

şaka bi yana bence cok büyük olur duvar kadar bir şey ve yanlıs hatırlamıyorsam teknosa ve mediamarkta gordugumse 120 milyar dı..[sm=s19.gif]

baska modelse 20-30 milyardır..para senin taibkii..[sm=s18.gif]

zaten seneye lazer tv cıkacak vediğin paraya acırsın..[sm=ok.gif]

Daneel -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (21 Mayıs 2008; 8:00:59)

quote:

Orjinalden alıntı: gago

adamlar stokları çöpe atmasın diye bugün aldık 50pv70i 42 py hakkında kötü yorumlar ve aletin kasası etmen oldu sonuçta kazanan tekofaks oldu biz yine kaybettik.[8|]
quote:

quote:

quote:

Benim 42PV70 aldığım fiyata 50PV70 aldınız, görüntü özellikleri de PYlerden daha iyi, bence kazanan siz olmuşsunuz

TheGate -> Cevap: Panasonic PZ85 serisi plazma TV'ler hakkında (23 Mayıs 2008; 0:00:02)

tekofaks PZ85 serisinde en büyük ekran olarak 46" getiriyor galiba
http://www.panasonic.com.tr/urunler/TH-46PZ85E

[image]http://img504.imageshack.us/img504/188/11cy3.jpg[/image]

tavas -> Cevap: Panasonic PZ85 serisi plazma TV'ler hakkında (24 Mayıs 2008; 7:41:14)

izmirde PZ85 42' lerini nereden bulabiliriz bilen varmı

aBaBaDaN -> Cevap: Yani Panasonic Vierra Plazma TV'lerdeki özellikler ve tavsiyeler (24 Mayıs 2008; 12:16:44)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

yok o zaman gideriz araba alırız[8D] en azından seyredeceğimize gezeriz[8D]

O kadarda pahalı değil ya.Alacağınız pana pz serileri ile fiyatlar aynı.Ancak pana full hd pio hd ready[&:]

Batistuta -> Cevap: Panasonic PZ85 serisi plazma TV'ler hakkında (7 Haziran 2008; 1:25:52)

quote:

Orjinalden alıntı: tavas

izmirde PZ85 42' lerini nereden bulabiliriz bilen varmı

forum bornovadaki büyük teknosada pz80 var digiturk plus hediyeli. 4699 ytl fiyatı ve tek slip yada nakite %10 indirimli.

tavas -> Cevap: Panasonic PZ85 serisi plazma TV'ler hakkında (7 Haziran 2008; 8:51:20)

teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: Batistuta
forum bornovadaki büyük teknosada pz80 var digiturk plus hediyeli. 4699 ytl fiyatı ve tek slip yada nakite %10 indirimli.

PZ 85 i egemende ve enpulusda buldum digiturk plus hediyeli. 5250,00 12 taksit pahalı geldi. hediyesini almak istemiyorum dedim olmaz diyorlar. kartlı Lg tv var onu ne yapcam kartı çalıştırmıyormuş yeni üye olmak gerekiyormuş diyorlar[&:] kararsızım

TheGate -> Cevap: Panasonic PZ85 serisi plazma TV'ler hakkında (17 Eylül 2008; 21:05:18)

50PZ85 modeli Türkiye'de nerede satılıyor? Bilen varmı?

Bu modelden daha iyi başka bir plazma TV biliyormusunuz? (ekranı 50" olacak)

ogameci -> Cevap: Panasonic PZ85 serisi plazma TV'ler hakkında (17 Eylül 2008; 21:25:25)

quote:

50PZ85 modeli Türkiye'de nerede satılıyor? Bilen varmı?

Bu modelden daha iyi başka bir plazma TV biliyormusunuz? (ekranı 50" olacak)

Doğru dostum türkiyede bulamadım aynı şekilde

50PX80E'de yok

Ama 50PZ800E'ye göz atabilrisin.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.96875