Arkadaşlar öncelikle kolay kolay başllık açmam onu söyleyeyim ancak bilgisayarıma bir virüs bulaştı sanırım ve dünden beri onunla uğraşıyorum. Sorunun kaynağı sanırım kullandığım usb bellek. Daha önce işyerinde virüs bulaşmış olabilir ancak ne şekilde usb belleğe girdi bilemiyorum. Emin olmamın sebebi aynı belleği arkadaşıma götürdüğümde de birden kllandığı virüs programi uyarı verdi durdu ve bilgisayara restart attı ama şu anda onunki açlışıyor nedenini bilmiyorum. Olay şöyle oluyor. Birden desktop ta document lerin yada desktop klasorunun kopyaları görüyorum herşeyin kopyasını çıkarıyor bilgisayar. tabi bu da can sıkıyor daha sonra bir bakıyorsunuz bilgisayar restart atıyor. Güç bela kaspersky i indirip kurdum (herhalde2-3 saat uğraşmışımdır). taratayım dedim bir sürü worm buldu haliyle ama belli bir yere gelince birden yine restat atıyordu makineye. kaçdefa attıysam aynısı oldu ve genelliklede normal bir şekilde bilgisayarı açamadım (mavi ekran) güvenli modda açıp tarattım yine aynısı oldu. en son geri yükleme yaptım iki gün öncesine bilgisayar normale döndü. O şekilde taratma yaptım yine. Gene aynı sonuç restart ve mavi ekran. Şuanda yine geri yükleme yaparak makineyi eski haline çevirdim ama virüs taraması yapamıyorum haliyle. Google da ve forumda yaptığım araştımalarda sadece işlemci ya da ram vya harddisk üzerine yoğunlaşılmış ancak benimkinin virüs kaynaklı olduğuna emin olduğunu düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadalşlar. Teşekkürler.