Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bilgisayarımdan Biiiip diye ses geliyor. Bu Ses gelirken Bilgisayar Kasıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Bilgisayarımdan Biiiip diye ses geliyor. Bu Ses gelirken Bilgisayar Kasıyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PUni

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 14:30:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bunun nedeninin cpu sıcaklığından kaynaklandığını düşünüyordum. Yeni fan aldım. Sadece oyun oynarken öterdi eskiden. O yüzden Vantilatör tutardım. Ve yararı olurdu. Dün gece bilgisayarı vantilatör tutmak için yatırdım tam olarak yatırmadım. Biraz Eğikti yani kapağı açık vantilatöre doğruydu. Ancak sabah gürültüyle uyandım. Bilgisayar düşmüştü. Şimdi Açtığımda o biiip sesi her zaman geliyor. Ve pc her zaman kasıyor. Fan a yağ sürdüm geçti sanırım. Başka Soğutma veya fan ı iyi çalıştırma yönteminiz var mı ? Şu anda Teknik servise götürmem mümkün değil. Sadece 1 günlük veya 2 günlük idare etcek bi yöntem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUni -- 10 Mayıs 2008; 14:29:30 >

jeofizikci

10 Mayıs 2008; 16:22:57 

biostan belirli bir sıcaklığı gecince alarm vermesi için ayar yapılmış galiba. tavsiyem fanı ve soğutucuyu komple sokup guzelce temizlemeniz. daha sonrada yeni macun surerek, guzelce oturtmanızdır.
bide buraya speedfan prosundan sıcaklık değerlerine bakıp yazarasanız daha cok iyi olabilir. sıcaklıkları yuk altında ve bosta olmak üzere verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikci -- 10 Mayıs 2008; 16:23:11 >

| hp w2207h | logitech mx3200 | logitech freedom Kablosuz Joystick | chieftec big tower | su soğutma | fsp bs2 500w |
|asus p5kc | e6750@3600Günlük | 2x512 kingston800@900 | sapphire1950gt@648/1460 | seagate 320+250 | samsung 16x dvd-rw sh-s203b |
ToffieBoi

10 Mayıs 2008; 16:38:14 

biip sesi fan sesi mi yoksa bios tan gelen bir ses mi bilmiyorum
Ama senin sorunun da CPU faninin yerinden oynamasi. Dusunce kasa fan yerinden oynamis, sogutamadigi icin de ses geliyor( ya anakarttan yada fandan)

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2997MHz @ 1.50v Gunluk [Hyper212 with 2Fans]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 428MHz 5-5-5-15@ 2.0V Gunluk [Stock]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk [ZeroTherm HC92]
[ThermalTake Armor] _ GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO

Iriver X20 8Gb _ Creative Zen Stone+ 2Gb Black _ Sennheiser Cx300 White _ Sennheiser OMX50 VC _ Sennheiser PX100 White

SonyEricsson W910i Black _ HP IPAQ 6915
PUni

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 18:05:18 

Bilgisayar en sonunda açar açmaz kapanmaya başladı. Ben de Bios Fanını temizlemek için çıkardığımda kırılmış olduğunu fark ettim. Bios fanı ve ayriyetten kasanın yanına takılan ( kapak için ) fanlardan aldım. Sıcaklık 70-80 dereceden 30-40 a düştü. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Bilgisayarımdan Biiiip diye ses geliyor. Bu Ses gelirken Bilgisayar Kasıyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ThermalTake BigWater 735 video
TT nin performansli ve uygun fiyatli su sogutma sistemi
PowerColor Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : AMD Türkiye Genel Müdürü Ilgaz GÜLER ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar