bencede mantıklı n95 u900 den çok çok üstün bir telefon wifi olsun symbian olsun bence n95 almalısın ama biraz daha para koyup n95 8 gb almanı tavsiye ederim
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
N95 daha kullanıslı telefon nede olsa nokıa samsung elefonların görünüsü dışında hiçbir özelliği yok ama U900 ün görünüsüde harika size kalmıs ben olsam geçerdim ancak
Lancer EVO 007
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 7 günü kaldı.
10 Mayıs 2008; 14:34:14
U900 Hafif Makina N95'e Geçince Yadırgayabilirsin Bence N82 Al Daha İyi Ve Komplike
n 95 u 900 den cok daha kibar bence evet yanlis okmadiniz bugun u 900 un surgusunu ileri yaptim telefon uzadik gitti o kadar kocamanki adam korkuyor n 95 e kurban olsunlar
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...