Beyler benim telefonum philips 362 ve telefonumdaki isimleri sim kartıma geçirmek istiyorum.Çünkü servise götürcem.Fakat telefonda sanırım sim kartına geçir diye bir şey yok sadece simdekileri telefona kopyala var.Ne yapmam lazım sizce ?
NOT:Sorunumu da söliyim bari belki bilen çıkar ^^ Bir kişiyi aradığımda onun sesi bana geliyor fakat benim sesim ona gitmiyor.Neden böyle oluyor telefondan kaynaklanan bir sorun mu?Servise mi götüreyim.(Garantisi var)
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
rehber menüsünde öyle bir opsiyon yok ise tek tek yazacan çare yok, 250 ismi 2-3 saatte yazarsın, yılma senden gitmiyor ise telden olması yüksek iş servislik evet. tavsiyem operatörlerin yedekrehber servisini kullanman, bi kere sim listeni tam oluşturup operatörde tutman en güzeli. iki kere başım ağrıdı bu sim olayından, en rahatı bu. tabi en güvenlisi de elle kağıda yazmak