eger 790i, sorunlari, ramleri calistirabilmek ve stabil bir sistem kurabilmek icin ugrastigim zamani, karsilastigim acayip sorunlari (fsb delikleri, voltaj kayiplari, voltaj destegi, catlayan sivi sogutma kabi, tam oturmamis bloklar, fan baglantilarinin yanmasi, psu problemleri .....) anlatmak istersem, gercekten ayri bir forum acip butun deneyimimi paylasabilirim, ama gercekten cok cok cok cok zevkliydi 2 gundur ugrasiyorum..
Su andaki tek sorunum bazi oyunlarda yasadigim crashler, umarim onun da ustunden gelecegim...
simdilik superpi rekorum olan ve n680i + DDR2 ile aldigim 10.484luk skoru gecme calismasi yapmadim (ss asagida) ama bu hizlarda bu sistemde cok daha kolay stabilite yakaladigimi hesaba katarak (n680'de yakalayamamistim acikcasi) yakinda bu skoru gecmeyi umut ediyorum..
yeni sistemin stabilligini gosterebilmek icin 20 dakikaya yakin asagidaki resimdeki gibi durdum, sonra canim sıkıldı kapattım :) ama orthos cok uzun sureler calisabiliyor, sıkılıp kapatıyorum yine :)
oyunlarda yasadigim sikinti ile ilgili ve genel olarak sistem ile ilgili yorumlarinizi bekliyorum... bir de nazar boncugu resmi olan varsa post etsin bir zahmet
sevgilerle
Edit: ramleri 7-8-8-8 de calistirabiliyorum aslinda grafik kartlarini da 630 da calistiriyorum fakat testten once dusurmustum stabilite icin.. ayrica cpu voltajinin yuksel oldugunu da biliyorum, fakat sogutma problemim yok ve gunluk olarak bu hizda kullanmayacagim sanirim. n680i de 4.5ghz max gormustum islemcim ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssarigollu -- 10 Mayıs 2008; 11:48:44 >