Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Stabilite sorunlari n790i ultra

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Stabilite sorunlari n790i ultra Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ssarigollu

10 Mayıs 2008; 11:07:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba, oncelikle sistemimi yaziyorum

EVGA n790i ultra
e8400 @4.05ghz
ocz 2x1gb 1600@1800 8-10-10-10 DDR3
2x8800gtx water cooled@ 620-1457-1000

eger 790i, sorunlari, ramleri calistirabilmek ve stabil bir sistem kurabilmek icin ugrastigim zamani, karsilastigim acayip sorunlari (fsb delikleri, voltaj kayiplari, voltaj destegi, catlayan sivi sogutma kabi, tam oturmamis bloklar, fan baglantilarinin yanmasi, psu problemleri .....) anlatmak istersem, gercekten ayri bir forum acip butun deneyimimi paylasabilirim, ama gercekten cok cok cok cok zevkliydi 2 gundur ugrasiyorum..

Su andaki tek sorunum bazi oyunlarda yasadigim crashler, umarim onun da ustunden gelecegim...

simdilik superpi rekorum olan ve n680i + DDR2 ile aldigim 10.484luk skoru gecme calismasi yapmadim (ss asagida) ama bu hizlarda bu sistemde cok daha kolay stabilite yakaladigimi hesaba katarak (n680'de yakalayamamistim acikcasi) yakinda bu skoru gecmeyi umut ediyorum..

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

yeni sistemin stabilligini gosterebilmek icin 20 dakikaya yakin asagidaki resimdeki gibi durdum, sonra canim sıkıldı kapattım :) ama orthos cok uzun sureler calisabiliyor, sıkılıp kapatıyorum yine :)

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

oyunlarda yasadigim sikinti ile ilgili ve genel olarak sistem ile ilgili yorumlarinizi bekliyorum... bir de nazar boncugu resmi olan varsa post etsin bir zahmet

sevgilerle

Edit: ramleri 7-8-8-8 de calistirabiliyorum aslinda grafik kartlarini da 630 da calistiriyorum fakat testten once dusurmustum stabilite icin..
ayrica cpu voltajinin yuksel oldugunu da biliyorum, fakat sogutma problemim yok ve gunluk olarak bu hizda kullanmayacagim sanirim. n680i de 4.5ghz max gormustum islemcim ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssarigollu -- 10 Mayıs 2008; 11:48:44 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Stabilite sorunlari n790i ultra Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Thermaltake Armor+ VH6000BWS
Thermaltake Armor+ VH6000BWS PC Kasası Video incelemesi
Cyber Snipa Stinger Fare
FPS oynamayı seviyorsanız bu fareyi mutlaka edinmelisiniz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar