arkadaşlar bgün boş günüm elimde bi bej birde bakır renkte sprey boya var ben kasamın yan kapağını amatör bi çizimle boyamak istiyorm kasamın kapağı siyah sizce bejimi yoksa bakır renkliyimi kullanayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpello -- 11 Mayıs 2008; 14:52:11 >
evet ilk denemem berbattı printerdan bi kaıda şekil bastım sonra içini açtım kalıp yaptım spreyle boyayayım dedim sonuç berbat şekil çıkmıyor tam olarak bidaha denedim gene olmadı başka yerde bende boşver dedim siyah kapağın tamamnı beje boyadm....
Şİmdi kağıt kalıpla sprey boya yapmak zordur.Ancak bu iş için en önemli etmen şudur ki, sprey adı üstünde kağıdın zemine temas etmeyen noktalarındanda sızacaktır.Bu nedenle şeklinizi kağıda dökün.Ardından çift taraflı izole bantlardan alın.Kalıbı kesmeden arkasına boşluk kalmayacak şekilde yapıştırın.Daha sonra keskin bir maket bıçağı iile kesin.2 kat olarak boyayı tatbik edin ancak belli bir hızda ve düzenli olarak boyayın.2. katıda atıp yaklaşık 2-3 saat bekletin.
Boya iyice kuruyacaktır.Daha sonrada kalıbı en dış keneraından yavaşça kaldırın.Ancak bir tavsiye çift taraflı bant çok güçlü yapışır kesinlikle fazla bastırmayın.Yoksa kapağın orjinal boyasını bile kaldırabilirsiniz.Az bastırılmış ve 2 kat boya atılmış olursa çok rahat olacaktır.
NOT:işlemden önce kapağı alkollü tüy bırakmayan bir bezle siliniz.En ufak bir tüy bile sinir katsayınızı arttırabilir.
kolay gelsin.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
Oto boyacılarında satılan boyacı bantları war onunla kasanın kapagına ıstedıgın seklı yap ve ''rachadell'' ın dedıgı gıbı maket bıcagıyla kes ve karsına kalıp cıkıcaktır onu once astar sonra bı kac kat boyaya maruz tut cok guzel bı sonuc elde edersın..
bunun siyahı benm kasam işte şu işlemci fanı üzerine gelen yere bıçaklı ejderli bişey yapayım dedim olmadı bende bozuk çıkmasın die full aynı yaptım...