arkadaşlar bu aralar bi fotograf makinası alıcam ama 2 model arasında takıldım 1.si canon a560 2.si casıo z8 ortalama 260 ytl lik bi fotograf makinası almayı düşünüyorum üsdatlardan yarsım istiyorum cevaplar için şimdiden teşekürler
7.1 Megapiksel CCD Canon’a özgü DIGIC III ve İSAPS teknolojisi Türkçe menü ile kolay kullanım 4x optik, 4x dijital ile birlikte toplam 16x zoom gücü Dijital Tele Dönüştürücü ve Güvenli Zoom işlevleri 9-noktalı AiAF İnsan çekimlerinde daha başarılı netlik için Yüz Tespiti AF/AE/FE işlevleri İzleme sırasında Kırmızı Göz Düzeltme özelliği 14 çekim modu, Renklerim fotoğraf efektleri Sesli ve sürekli video kaydı Gece görüşü ve kılavuz çizgi görüntüleme özelliğine sahip 2.5" LCD ekran Flaşsız iç mekân çekimlerinde ve düşük ışık koşulları altında mükemmel sonuçlar veren ISO 1600 16:9 geniş ekran formatında fotoğraf kaydı
Etkin Piksel: 8,1 milyon piksel Görüntü Ortamı: 1/2.5-inç kare piksel renkli CCD Ekran: 2.6-inç TFT renkli LCD (14:9) Zoom: 3x optik, 4x dijital zoom Görüntü Dosyası Biçimi: Fotoğraf: JPEG (Exif Version 2.2), DCF standart, DPOF uyumlu , Video: Hareketli JPEG, AVI format, Ses: WAV (monaural) Kayıt Ortamı: 8 MB Dahili Flaş hafıza, SDHC / SD / MMC kart uyumlu Flaş Özellikleri: Otomatik Flaş, Açık, Kapalı, Soft Flaş, Kırmızı Göz Giderici Anti Shake DSP: El veya görüntünün hareket etmesiyle oluşan bulanıklığı azaltır Best Shot: 37adet BEST SHOT (Hazır çekim modu) Pil Tüketimi: 230-fotoğraf pil ömrü (CIPA standartlarında) Boyutlar: 95.4 (G) × 60.6 (Y) × 19.6 (K) (çıkıntılar hariç; 16.2 mm en ince kısmı) Ağırlık: Yaklaşık 122 gr (pil ve aksesuarlar hariç) Renk: Siyah Aksesuarlar: Şarj edilebilir lityum iyon pil, şarj cihazı, AC güç kablosu, USB kablo, AV kablo, bileklik, CD-ROM
*** Bence Canon... 15 saniyelik min.shutter speed ile gece çekimlerinde Casio'dan çok daha iyi sonuç alırsın... ki ben de bilmez zamanlarımda 4 saniyelik bir cihaz aldım. Şimdi gece bir manzara çekiyorum durum içler acısı. Zaten geri kalan herşeyde aynı gibiler. Hatta sensöre oranla yine Canon daha iyi görüntü verir kanısındayım. Çünkü sensör aynı megapixel çok ise görüntü kalitesi düşüyor. Bir de önerim almadan evvel kullanım kitaplarını bulup inceleyebilirsen Manuel ayar imkanlarına bakarsan ilerde basçekten sıkıldım biraz da şu fotoğrafçılık olayına ciddi bakayım dersen bu Manuel ayarlar çok işine yarayacaktır. Canon'un manuel ayarlara imkan verdiğine eminim... de casio hiç bilmiyorum...