|
Buzmavisi -> Cevap: sessiz ve soğutması iyi olan fanlar alacağım (11 Mayıs 2008; 11:21:37)
|
Bende papst marka fan var. Tabii bende dört adet olduğu için full deviri açtığımda iyi ses çıkarıyorlar. Fan kontrolcüsüne bağladığımda ise kısıyorum seslerini. Ama normalde bir adet olsa o kadar ses olmazdı. Gerçi benim kasada bir sürü fan var şu an. Bir de silenx var 72 CFM olanı hani 14 dbA dediği var ya, tamamen yalan, papst da dahil olmak üzere bütün fanlardan daha fazla gürültülü çalışıyor. Zaten 1600 devirde dönüyor, 1400 de değil. Onu full açtığımda kasanın içinden bir tek onun sesi geliyor, diğer 6 adet fanın sesini bastırıyor tek başına. Bir de kasam cosmos 1000 olmasına rağmen. Benim önerim gidip çok pahalı fanlara para vermemek, işte ben verdim de ne oldu? Yine fan kontrolcüsü kullanmak zorunda kaldım. En iyisi dandik fan alıp fan kontrolcüsü almak yanında. Silverstone'un üçlü fan kontrolcüsü beni gayet iyi idare ediyor. Ben onunla 6 adet fanı kontrol edebiliyorum şu an. Bir kabloyu ikiye ayırma aparatı satın aldım da. Normalde üçtü tabii.
|
|
|
|