Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iki güvenlik programı. --yardım--

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> iki güvenlik programı. --yardım-- Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
the_point

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Mayıs 2008; 9:00:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bilgisayaraımda hali hazırda kurulu bir antivirüs yazılımı var.(antivir personal)
yeni aldığım orjinal "kaspersky internet security 7.0" ı kurmak istiyorum.

acaba her iki programın da pc de kurulu olması bir problem yaratır mı?

ayriyetten sadece "kaspersky internet security 7.0" ı kullanarak güvenlikle ilgili tam bir çözüme ulaşabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_point -- 10 Mayıs 2008; 9:01:29 >

sen yürüyorsun ya hızlı hızlı sokakları / minik adımlarınla / üşüyorsun ya kazağına sarılıp sıkı sıkı.. / ben yolları seviyorum / herbiri sana çıkan kocaman sokakları / ben sarılmayı seviyorum sıcak gülüşlerine / minicik adımlarını seviyorum / minnacık ayak izlerini / ödeşiyoruz / ben seni seviyorum, sen beni mutlu kılıyorsun...

"Ne aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz."
Confucius
yanlızkurt195

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 10:06:14 

kıs 7 kullanarak tam bir çözume kavvuşamassın özellikle spy koruması fazla iyi değil kasperin keşke almasaydın 6 aylık bedava yasal kullanma hakkın vardı ama almışın artık ikisini aktif olarak aynı anda kullanmassan iyi olur kıs7 on access antivirede on demand olarak kullanabilirsin eğerki iade etme sansın var ise ve sisteminde kuvvetli ise sana G-DATA antivirüsü öneririm çift motor kullanıyo kasper ve bitdefender motarlarını ama sisteminin iyi olması lazım burdan g-data nın teknik ayrıntılarına ulaşabilirsin tr resmi satişı var http://www.gdata.de/portal/TR/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt195 -- 10 Mayıs 2008; 10:08:12 >

BİR MURADA EREMEDİM
My_CaRizMa
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 6 günü kaldı.

10 Mayıs 2008; 14:43:53 

2 tane antivirüs virüslerin kaçmasını sağlar.kesinlikle tavsiye etmiyorum.birisi kendisini günceller diğeride o güncelleme dosyasını virüs sanır.kendimden biliyorum.makinan iyiyse kaspersky a devam et
krm-iks

10 Mayıs 2008; 15:06:34 

Forumda defalarca tartışıldı. 2 virüs programına gerek yok eskisini sil aldığın orjinal yazılımı kur

penkala

10 Mayıs 2008; 16:32:22 

bence birisini on-demand scanner olarak kullan.hangisine guveniyorsan-ki benim tercihim kis olurdu- digerini -mesela antivir- sadece tarama amaclı kullan derim.
the_point

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Mayıs 2008; 22:45:34 

quote:

Orjinalden alıntı: penkala

bence birisini on-demand scanner olarak kullan.hangisine guveniyorsan-ki benim tercihim kis olurdu- digerini -mesela antivir- sadece tarama amaclı kullan derim.

peki bu söylediğin ayarı nasıl yapacağım.
yani antiviri nasıl o konuma getireceğğim...

sen yürüyorsun ya hızlı hızlı sokakları / minik adımlarınla / üşüyorsun ya kazağına sarılıp sıkı sıkı.. / ben yolları seviyorum / herbiri sana çıkan kocaman sokakları / ben sarılmayı seviyorum sıcak gülüşlerine / minicik adımlarını seviyorum / minnacık ayak izlerini / ödeşiyoruz / ben seni seviyorum, sen beni mutlu kılıyorsun...

"Ne aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz."
Confucius
penkala

12 Mayıs 2008; 23:46:25 

quote:

Orjinalden alıntı: the_point

quote:

Orjinalden alıntı: penkala

peki bu söylediğin ayarı nasıl yapacağım.
yani antiviri nasıl o konuma getireceğğim...

varsa free versiyonu onu kur.ya da acılısta baslamayacak sekilde kur.acıkcası antivir kullanmadım bilmiyorum.

su sayfadan anlatımına bakıp bilgi alabilirsin...

http://doctus.org/avira-antivirin-tarama-amacli-demand-t5343.html
JANT!

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 1:08:27 

Sisteminizde 2gb ram varsa ikisinide kurun ve çalıştırın. Ama 512-1gb ramle sorunlar yaşarsınız.

Eski nick : Umut GÖRGÜLÜ

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> iki güvenlik programı. --yardım-- Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Eray Soft Standı
Eray Softun dağıtımını yaptığı tarayıcılar hakkında bilgiler alıyoruz.
Sapphire HD4850 512MB
ATI ın son dakika atağı HD4850 ve HD4870 ekran kartları

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir